.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    и на мен един път фризьорката ми окълца бретона над веждите даже беше и крив и ми скъси доста от дължината на косата направо ми идеше да я удоша голям срам беше и вече не ходя там
    защипвай го с фибички или го оформяй с пяна
    Humans need fantasy to be human.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    направи го крив моя е така от едната страна е по къс от другата е по дълъг

http://www.impulse.bg/photos/by/10418372/view/16990536 моя в така [[аз съм с черната коса ]]
    Hostis Honori Invidia

Малеее кошмар!

И аз точно на 14-ти септември(мъжко съм) отивам да се подстригвам свежо. И викам "Искам малко да ме обереш,ама малко,бритона само го изравни леко и НЕ ми гор ежи,отстрани също искам да имам коса,просто обери излишното да се изравни.Нали ме разбра и обещаваш!
    Тя отговоря "Да,разбрах те,няма проблем"

Реже,реже,реже...викам си ще омота нещо ама да видим.Стига до бритона и и повтарям само го обери и изравни,не ми го махай.Затварям очите.Реже.Отварям ги и направо ОТКАЧИХ.От 8-10 сантимтров бритон го беше направила на 1 см. Побрках се,просто ми идеше да и забия ножиците в гърлото. Едва се прибрах от срам. На 15-ти бях с шапка.3 седмици ходих с шапка докато ми изникне бритона.

Сега реших да го пускам до горната устна някъде (тип фешънски ще го правя,просто ми харесва,не заради модата) и ще ходя при един фризьор (млад уж,т.е дано разбира) на енда позната.Бил много добър.Направо като ти прочетох темата,си разпечатах снимки как искам да ме подстриже (8 снимки),за да няма излагации после след някой друг месец като ми порасне и отида.

Късмте и по-бързо да ти пораства.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мерси за новите отговори ама темата ми е стара
    иначе порасна бретона ,но пък сега е някакъв..никакъв...чудя се какво да го правя.Да го режа ли,да си го оставя да расте ли..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

и мен са ме подстригвали много зле

Мега фен
    Аз ти предлагам да идеш при някоя друга фризьорка и да си направиш къс асиметричен бретон! Супер яките сааа! И ще ти отива. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си