.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Първо не е вярно, че Хитлер е считал за чист евреин всеки, който има такъв рдоител. Считал е всеки, който има баба или дядо евреин. Второ, не спомена нищо за конференцията в Wannsee. Аз обаче съм я изучавал в детайли, ако щеш дори адреса и т.н. и какво се е случила в нея и с най-малките подрбности. Така че евреите са били 8 900 000 и не защото само съюзниците го казват, а, защото и самият Хитлер и неговите хора са смятали, че дори са били повече. И за да не голословя ето какво показва официялният доклад представен на конференцията в Wannsee http://upload.wikimedia.org/wikipedi...annseeList.jpg . Колко пише там? Опааа повече от 11 000 000...

След това купчина с кокали няма как да видиш, защото, когато съюзниците са наближавали Германия и се е виждал края, каквото не е успяло да мине през крематориумите е горено на отворено на купчини. Имало е естествено и места, на които не са успели да ги изгорят, но нали не си мислиш, че някой ще ти остави стотици хиляди тела да се разлагат и да пренасят какви ли не болести.

Нататък. Не не мисля, че едни записки са подозрителни, защото точно, когато един човек не е под съд или напрежение, изписва това, което мисли и вижда реално. А и, ако тръгнем така да подлагаме всяко доказателство на съмнения доникъде няма да стигнем. И не не ми се струва прекалено опростен вариянт, защото освен многобройните доказателства преборяването на евреите след войната, показва, че липсват около 6 000 000, като в Америка специално се казва между 5.1 и 6.3 милиона. Май станаха много, записки, преброяване, final solution, конфренцията в Wannsee, концентрационни и екстерминационни лагери, гета, липса на евреи. Нещо не ми приличат толкова много улики на нагласени.

След това. Книгата аз не съм си я копувал просто можеш да я намериш в училищната библиотека и я изучавахме по история, защото авторът и е един от най-известните критици, който го е преживял всичкото, така че не е въпрос да наливаш пари в книгата, а да я намериш....дори в Интернет сигурно я има. И както казва господинът по история едното от най-важните неща при оценяване на едно историческо доказателство е неговият произход. И ако е primary source, което включва лични преживявания и мемоари, непреразказани от още 5 човека - най-добре. Та в този ред на мисли, книгата също е едно от силните доказателства за Холкоста.

Това за свободата на словото, вече няколко съфорумци се опитват да ми го пробутват, ама не става. Първо да пропагандираш масовото избиване на един народ, което се води престъпление срещу човечеството, не е в правата на нито един престъпник и е напълно нормално едно такаво пагубно престъпление да е подсъдимо. Геноцидът във всичките си форми трябва да е подсъдим, както и неговото стимулиране. А говоренето срещу Холкоста е точно това. И не искам някакви фанатизирани нео-нацисти да промиват главата на бъдещото ми дете, например, така че това е напълно в нормите и изобщо, ама изобщо не засяга свободата на словото.

Втором, думта ционизъм в случая е крайно неподходяща, зашото тя засяга политическа идеология, а не историческо събитии, свързано с убийства и т.н и не всеки евреин е ционист - напротив даже, много малко са. Адолф Хитлер, ако кажеш, че е водил анти-национална политика и немците за това ги е срам от него, ще е смешно. Та точно той е извадил Германия от кризата и промотирал икономическа стабилност и подсигуряване на населението. Мен изобщо никой не ме държи като скрит роб - това са пълни простотии, които дори няма да коментирам. Никой не ме държи като роб, просто, защото семейството ми е част от най-влиятелната организация в американската политика днес и знам много неща, които ще се случат, преди другите да ги знаят и т.н., но това не е тема на този разговор. Мен не ме е срам, че съм и българин. Срам ме е, че правителството беше корумпирано и ме е яд, че настоящето, колкото и добре да се справя с разни въпроси е готово да извърши най-антибългарския ход в новата история на България, като забрани двойното гражданство. Е това случи ли се - забравям за България с чиста съвест, колкото и да ми е тъпо, че ме принуждават. Има много начини вотът от Турция да се спре, така че не ми го изтъквай това като основна причина...

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Първо не е вярно, че Хитлер е считал за чист евреин всеки, който има такъв рдоител. Считал е всеки, който има баба или дядо евреин. Второ, не спомена нищо за конференцията в Wannsee. Аз обаче съм я изучавал в детайли, ако щеш дори адреса и т.н. и какво се е случила в нея и с най-малките подрбности. Така че евреите са били 8 900 000 и не защото само съюзниците го казват, а, защото и самият Хитлер и неговите хора са смятали, че дори са били повече. И за да не голословя ето какво показва официялният доклад представен на конференцията в Wannsee http://upload.wikimedia.org/wikipedi...annseeList.jpg . Колко пише там? Опааа повече от 11 000 000...

След това купчина с кокали няма как да видиш, защото, когато съюзниците са наближавали Германия и се е виждал края, каквото не е успяло да мине през крематориумите е горено на отворено на купчини. Имало е естествено и места, на които не са успели да ги изгорят, но нали не си мислиш, че някой ще ти остави стотици хиляди тела да се разлагат и да пренасят какви ли не болести.

Нататък. Не не мисля, че едни записки са подозрителни, защото точно, когато един човек не е под съд или напрежение, изписва това, което мисли и вижда реално. А и, ако тръгнем така да подлагаме всяко доказателство на съмнения доникъде няма да стигнем. И не не ми се струва прекалено опростен вариянт, защото освен многобройните доказателства преборяването на евреите след войната, показва, че липсват около 6 000 000, като в Америка специално се казва между 5.1 и 6.3 милиона. Май станаха много, записки, преброяване, final solution, конфренцията в Wannsee, концентрационни и екстерминационни лагери, гета, липса на евреи. Нещо не ми приличат толкова много улики на нагласени.

След това. Книгата аз не съм си я копувал просто можеш да я намериш в училищната библиотека и я изучавахме по история, защото авторът и е един от най-известните критици, който го е преживял всичкото, така че не е въпрос да наливаш пари в книгата, а да я намериш....дори в Интернет сигурно я има. И както казва господинът по история едното от най-важните неща при оценяване на едно историческо доказателство е неговият произход. И ако е primary source, което включва лични преживявания и мемоари, непреразказани от още 5 човека - най-добре. Та в този ред на мисли, книгата също е едно от силните доказателства за Холкоста.

Това за свободата на словото, вече няколко съфорумци се опитват да ми го пробутват, ама не става. Първо да пропагандираш масовото избиване на един народ, което се води престъпление срещу човечеството, не е в правата на нито един престъпник и е напълно нормално едно такаво пагубно престъпление да е подсъдимо. Геноцидът във всичките си форми трябва да е подсъдим, както и неговото стимулиране. А говоренето срещу Холкоста е точно това. И не искам някакви фанатизирани нео-нацисти да промиват главата на бъдещото ми дете, например, така че това е напълно в нормите и изобщо, ама изобщо не засяга свободата на словото.

Втором, думта ционизъм в случая е крайно неподходяща, зашото тя засяга политическа идеология, а не историческо събитии, свързано с убийства и т.н и не всеки евреин е ционист - напротив даже, много малко са. Адолф Хитлер, ако кажеш, че е водил анти-национална политика и немците за това ги е срам от него, ще е смешно. Та точно той е извадил Германия от кризата и промотирал икономическа стабилност и подсигуряване на населението. Мен изобщо никой не ме държи като скрит роб - това са пълни простотии, които дори няма да коментирам. Никой не ме държи като роб, просто, защото семейството ми е част от най-влиятелната организация в американската политика днес и знам много неща, които ще се случат, преди другите да ги знаят и т.н., но това не е тема на този разговор. Мен не ме е срам, че съм и българин. Срам ме е, че правителството беше корумпирано и ме е яд, че настоящето, колкото и добре да се справя с разни въпроси е готово да извърши най-антибългарския ход в новата история на България, като забрани двойното гражданство. Е това случи ли се - забравям за България с чиста съвест, колкото и да ми е тъпо, че ме принуждават. Има много начини вотът от Турция да се спре, така че не ми го изтъквай това като основна причина...

Пффф, братле пиши по-кратки коментари бе! Никой не ти ги чете тия дългите...
    Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от In_And_Out_of_Love
    Пффф, братле пиши по-кратки коментари бе! Никой не ти ги чете тия дългите...

Не всички в този форум са идиоти.

amk, ама ти сериозно, имам чувството, че си минал някакъв курс за пропаганда, добре са те обучили. Пък ако не си, явно просто си е вродено в промитите мозъци да убеждават, щото за момент сериозно си помислих "абе, тоя май говори верни неща", ама нали така - само за момент.

Добре, да започнем.

Първо не е вярно, че Хитлер е считал за чист евреин всеки, който има такъв рдоител. Считал е всеки, който има баба или дядо евреин.
    Аз не ти говоря за "такъв родител", а става въпрос за "определен родител" - майка. Самата им религия го пише. Относно какво е считал Хитлер и какво не е считал, може на места да го е отричал и да е казвал друго, но истината се гради на фактът, че той е познавал тях и техния начин на мислене и затова проблемът е бил изцяло към тези с еврейск клони от майчиния линия.

Второ, не спомена нищо за конференцията в Wannsee. Аз обаче съм я изучавал в детайли, ако щеш дори адреса и т.н. и какво се е случила в нея и с най-малките подрбности.
    Какво да споменавам, когато лично ти отричам едни от "нашите" доказателства, че не са били 6,000,000, по абсолютната съща причина отричам и тоя вид доказателство.

Така че евреите са били 8 900 000
    Знам, че си ги броил на ръка, но все пак си изтървал двамца сред тях.

и не защото само съюзниците го казват, а, защото и самият Хитлер и неговите хора са смятали, че дори са били повече.
    А, не съм отрекъл, че Хитлер е смятал, че са повечи. То и аз сега смятам, че са много, но сигурно чистите евреи нямат и половината на това, което предполагам.

И за да не голословя ето какво показва официялният доклад представен на конференцията в Wannsee http://upload.wikimedia.org/wikipedi...annseeList.jpg . Колко пише там? Опааа повече от 11 000 000...
    Относно това ти обясних, че не приемам нито наше, нито ваше подобно доказателство.

След това купчина с кокали няма как да видиш,
    Изопачаваш ми думите, което не ми харесва и хора, които ми изопачават думите ми влизат в черните листи. Е, с теб едва ли ще се видим, така че това не трябва да ти пука, но все пак не го прави. Попитах ТЕБ дали си видял купчината с кокали, щом пишеш, че си виждал останки?

защото, когато съюзниците са наближавали Германия и се е виждал края, каквото не е успяло да мине през крематориумите е горено на отворено на купчини.
    Да, Германците са видели, че нещата са вървели на зле и са палили дори и жените и децата си, мушкали са ги в газови камери, пускали са газта /или поне така казват / и без да искат са убили и някои свои хора от бързане? Разбираемо, притеснили са се хората... Ц-ц... Направо така е станало.

Имало е естествено и места, на които не са успели да ги изгорят, но нали не си мислиш, че някой ще ти остави стотици хиляди тела да се разлагат и да пренасят какви ли не болести.
    Пак ми говориш за някакви изгаряния, когато за пореден път ще ти кажа, че е имало РАЗТРЕЛИ, не изгаряния.

Не не мисля, че едни записки са подозрителни, защото точно, когато един човек не е под съд или напрежение, изписва това, което мисли и вижда реално.
    Аз пък мисля, че когато никой не изписва нищо и някой го победи може да изпише всичко от негово име.

А и, ако тръгнем така да подлагаме всяко доказателство на съмнения доникъде няма да стигнем.
    Ами да, но за съжаление в този свят няма справедливост, затова почти всяко доказателство /включително и на "наш" тип доказателства не вярвам на 100%, а сам си намирам логиката/ бива подложено на съмнение.

И не не ми се струва прекалено опростен вариянт, защото освен многобройните доказателства преборяването на евреите след войната, показва, че липсват около 6 000 000, като в Америка специално се казва между 5.1 и 6.3 милиона.
    Много странно как се казва, че липсват 6,000,000, при условие, че след войната първо избитите евреи са 1-2 милиона, обаче това не буди особен интерес у обикновенния човек и цифричката се повдига, докато хората не се замислят "Иха! Колко хора е избил тоя лош чичко...".

[quote[Май станаха много, записки, преброяване, final solution, конфренцията в Wannsee, концентрационни и екстерминационни лагери, гета, липса на евреи. Нещо не ми приличат толкова много улики на нагласени.[/quote] Май станаха много фалшификации. То и аз ако тръгна да разобличавам някого няма да се задоволя с едно.

Този цитат няма да го разнищвам част по част, а ще напиша изцяло всичко, дано обаче пак не пропусна нещо.

Първо, книгата дори не искам да я докосвам, защото не знам дали от нейна част или от други писаници, съм чел разкази и простотии на хора "били" в газови камери, били свидетели на разтрели и т.н. /за разтрели може и да се доверя, защото тях поне ги е имало, но колко са били свидетели е друг въпрос/. Там се пише все едно: "ние, добричките, само си живяхме, а той, лошя, направо ни е*а майката".
    Общо взето евреинът е като кучето: леко да го настъпиш по опашката и пищи, та целия квартал да го чуе. Така, че пред мен тия номера няма да минат.

Това за свободата на словото, вече няколко съфорумци се опитват да ми го пробутват,
    А, не, не. Крадецът вика дръжте крадецът. Ти се опитваш да ми пробутваш глупости и после казваш, че аз ти ги пробутвам. Мен не ме интересува какво са се опитвали да ти пробутват разни съфорумци. Виждам тук-там някое свястно момче от всичките, ама да се оправят и да пробутват каквото си искат. Аз си споря за себе си и за идеята, не за тях. И не ти пробутвам нищо, свободата на словото гарантира да отричаш всичко. И аз когато отричам дори давам живот на около 5,000,000 евреи, иначе ако кажа, че е имало камери ги обричам на смърт. Ама явно не можеш да го проумееш, защото сам ми казваш неща, коиго са в твой минус.

Първо да пропагандираш масовото избиване на един народ,
    Масовото пропагандиране за избиването им го правят те и още един куп продажници. Напротив, ние пропагандираме, че НЕ е съществувало толкова масово избиване.

което се води престъпление срещу човечеството, не е в правата на нито един престъпник и е напълно нормално едно такаво пагубно престъпление да е подсъдимо.
    В такъв случай те самите са подсъдими, но вече ти написах - няма справедливост в тоя свят.

Геноцидът във всичките си форми трябва да е подсъдим, както и неговото стимулиране.
    Напълно съгласен съм. Геноцидът е доста недостойна постъпка, дори в случая с циганите тук /ако имах властта/ не бих действал против племето им, просто бих ги ограничил и бих ги накарал да работят. И именно, аз отричам, че е имало геноцид, както и не го стимулирам.

А говоренето срещу Холкоста е точно това.
    Чак ми се припи вода...

И не искам някакви фанатизирани нео-нацисти да промиват главата на бъдещото ми дете
    Твърдата ти глава не увира, че не съществува дума като "нео-нацисти", но добре, да приемем, че съществува. Аз пък не искам хора като теб, които докараха света до това положение с великата си демокрация, да възпитават и да промиват детето ми, защото именно малоумници като теб са в училището на мястото на учителите и говорят, че не трябва да сме расисти и да дискримитираме. Всеки си решава какво да прави, нали? Аз пък не искам детето ми да бъде по-мургаво, не искам и внукът ми едва ли не да не го позная като го видя.

например, така че това е напълно в нормите и изобщо, ама изобщо не засяга свободата на словото.
    Напротив.

Втором, думта ционизъм в случая е крайно неподходяща,
    Вече в друга тема обясних, че думата ционизъм и масонство са крайно изкривени, както и думата "расизъм", което изобщо не е това, което вдлъбнатите ви глобалистични глави си мислят, че е.

и не всеки евреин е ционист - напротив даже, много малко са.
    Лично съм казвал същото, дори тук. Ако искаш го намери.

Адолф Хитлер, ако кажеш, че е водил анти-национална политика и немците за това ги е срам от него, ще е смешно.
    Обаче това и да се убиеш да търсиш, няма да го намериш. Никъде не съм написал нищо подобно, явно не си достатъчно наясно с Българския език, защото ми разбираш думите доста грешно, или наистина просто изопачаваш. Много лошо...

Та точно той е извадил Германия от кризата и промотирал икономическа стабилност и подсигуряване на населението.
    Точно на мен пък не ги обяснявай тия неща...

Мен изобщо никой не ме държи като скрит роб - това са пълни простотии, които дори няма да коментирам.
    То и аз си мисля, че не съм роб, щото осъзнавам доста неща, само дето де-факто се оказва, че съм роб. Както и ти. Естествено, робството не е в онзи смисъл, който предполагам разбираш. Порастни малко, ще разбереш.

Никой не ме държи като роб, просто, защото семейството ми е част от най-влиятелната организация в американската политика днес
    Дано мама и тате не видят какви ги дрънкаш по форумите, че ще те накажат без телевизор за една седмица, ей! ; )

и знам много неща, които ще се случат, преди другите да ги знаят и т.н.
    Ако ми кажеш дали ще мога да си взема държавния изпит от първия път, много ще съм ти благодарен! И повярвай ми - наистина имаш една бира от мен... ;D

Мен не ме е срам, че съм и българин.
    Радвам се, това е хубаво. Малко сме тези, в това отношение.

Срам ме е, че правителството беше корумпирано
    Мен пък не ме беше срам, щото не съм го избрал аз. Друг е въпросът, че негодувах.

и ме е яд, че настоящето, колкото и добре да се справя с разни въпроси е готово да извърши най-антибългарския ход в новата история на България, като забрани двойното гражданство.
    Това е минус, да. Макар и донякъде да не съм напълно съгласен, все пак. Но определено не е най-анти българската политика.

Е това случи ли се - забравям за България с чиста съвест, колкото и да ми е тъпо, че ме принуждават.
    Прав ти път. ; )

Има много начини вотът от Турция да се спре, така че не ми го изтъквай това като основна причина...
    Дори не съм си го помислил. Само заблудените "националисти" в АТАКА ги бърборят тия глупости.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    ^Ама ти отричаш всички доказателства, така че няма смисъл да се спори с теб. Ти тотално си се филмирал и живееш в някакъв друг свят. Аз вярвам на историята. Ясно ми е, че всеки може да си напише каквото иска, но има доказателства, речи, мемоари, факти, числа. Аз вярвам на тях. Ти, ако искаш напиши твоя собствена история, която ти харесва и си и вярвай. Просто не ми е ясно за какво е тази нетолерантност и този анти-семитизъм, при положение, че се съмнявам да познаваш и един евреин, а от всички, които аз познавам, мога да кажа, че са добри хора, сравнително заможни, за което много хора им завиждат. Еми просто приемете, че са по-сплутени от нас и имат цяла мрежа, която ги подържа заедно като едно семейство. А ние вместо да плюем другите и да се плюем един друг, няма да е зле да се позамислим малко и да последваме част от техния пример.

ПС: А това за толерантността, Холокоста и свободата на словото няма и да го коментирам, защото е смешно. Тежко му и горко на твоето дете след като ще го ограничаваш до това да дели хората по цвят на кожата...

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Тежко му и горко на твоето дете след като ще го ограничаваш до това да дели хората по цвят на кожата...
    Да делиш хората по цвят на кожата е срамно, но да ги дискриминираш въз основа тяхното поведение си е съвсем резонно и нормално.
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    Тежко му и горко на твоето дете след като ще го ограничаваш до това да дели хората по цвят на кожата...
    Да делиш хората по цвят на кожата е срамно, но да ги дискриминираш въз основа тяхното поведение си е съвсем резонно и нормално.
    Да, но не можеш да генерализираш по постъпката на един човек и да раздаваш квалификации по цвят на кожата за една цяла група хора. Нали се сещаш колко бандюги има в Европа, които са българи и като ги арестуват и им видят гражданството, ако тръгнат да създават квалификации и генерализации и започнат да ни дискриминарат по тях, ние трябва да се закопаме. Във всяко стадо си има мърша - къде повече, къде по-малко...

Да, но не можеш да генерализираш по постъпката на един човек и да раздаваш квалификации по цвят на кожата за една цяла група хора. Нали се сещаш колко бандюги има в Европа, които са българи и като ги арестуват и им видят гражданството, ако тръгнат да създават квалификации и генерализации и започнат да ни дискриминарат по тях, ние трябва да се закопаме. Във всяко стадо си има мърша - къде повече, къде по-малко...
    Не генирализирам. Не може постъпката на отделни индивиди да се приписва на цели етноси, но повечето от бандюгите, за които говориш са от ромски произход. Но има и свестни роми, така че да не генерализираме
    Ако искаш,за еврейските банкери може да поспорим също?
    -- Aristotle

Град
    София
    Не, не ми се спори. Защото от сега знам на каква вълна ще превключиш за МВФ и т.н. Имат пари хората - управляват. А и евреите пак ти казвам са от влиятелните в Америка, но в момента не са най-влиятелните.

А кои са силните в САЩ в момента?
    -- Aristotle

Град
    София
    А кои са силните в САЩ в момента?
    Хехе. Много искаш да знаеш. Не мога да ти кажа. Нямам право. Питай някой американец, който се интересува от политика да ти каже на кого се крепи Обама, кой наля половин милиярд в кампанията му, на коя група зависи вота в Калифорния, кои са най-богатите калифорнийци, от кои хора зависят доста от законодателните промени и каква етническа групи има висши представители в екипа на Обама. Ако си отговориш на тези въпроси, ще разбереш. После ми кажи, че служа на някого...

^Ама ти отричаш всички доказателства, така че няма смисъл да се спори с теб. Ти тотално си се филмирал и живееш в някакъв друг свят. Аз вярвам на историята. Ясно ми е, че всеки може да си напише каквото иска, но има доказателства, речи, мемоари, факти, числа. Аз вярвам на тях. Ти, ако искаш напиши твоя собствена история, която ти харесва и си и вярвай. Просто не ми е ясно за какво е тази нетолерантност и този анти-семитизъм, при положение, че се съмнявам да познаваш и един евреин, а от всички, които аз познавам, мога да кажа, че са добри хора, сравнително заможни, за което много хора им завиждат. Еми просто приемете, че са по-сплутени от нас и имат цяла мрежа, която ги подържа заедно като едно семейство. А ние вместо да плюем другите и да се плюем един друг, няма да е зле да се позамислим малко и да последваме част от техния пример.

ПС: А това за толерантността, Холокоста и свободата на словото няма и да го коментирам, защото е смешно. Тежко му и горко на твоето дете след като ще го ограничаваш до това да дели хората по цвят на кожата...
    Не, не съм се филмирал. Живея в този реален свят, в който живееш ти, но аз поне гледам реално на нещата и не се оставям да ме манипулират. Има много неща, на които вярваш ти, има много, на които вярвам аз. И не съм аз този, който трябва да пише историята, най-малкото пък да си вярвам на нея. Не съм Елти Психото. Но следейки развоя на събитието конц лагери не е имало и точка. Факт.

А относно това, че не ти е ясно защо е тази нетолерантност и анти-семитизъм. Първо ще ти кажа за пореден път, че не съм анти-семит в пълния вариант на думата, тъй като мога да уважавам ред евреи. Имат добри изпълнители и не мога да го отрека, имат личности, които със сигурност не се вписват в онова число, което бих искал лично да им смажа мутрата. Напротив, дори на тоя свят, особено в България, има повече българи чиито носове, ако имам възможността, бих натрил в асфалта. И какво? Сега ще ме изкараш анти-българин?
    И да, познавам поне един евреин, бил съм съученик с него и знам що за стока е. Той беше един от общото петима в тоя клас /останалите бяха българи/ които си ме дразниха на ниво.

За това, че твоите познати такива са сравнително заможни и за завистта - не знам, може повечето да им завиждат, аз не им завиждам. Като бях на твоите години, може би малко по-малък имах възможността да тръгна по път, по който сега сигурно щях да ти пиша от лаптопа в лимузината си. Но уви, за мен честта и достойнстовото ми не позволяват да крада, да преча на другите около мен и да ги умъртвявам с разни прахове. Определено не им завиждам, аз съм си щастлив с това, което си имам сега - някой лев в джоба, свястно и стойностно момиче до мен и щастлива майка горда от това, което правя по линията на живота ми. Обаче, когато тия "заможници" пречат на милата ми майчица, на приятелката ми, на пирятелите ми и най-вече на народа ми - тогава вече те НЕ СА просто заможници, а са едни охранени с нашите пари мерзавци. /а те не са само евреи и не за първи път ти пиша, че аз НЕ харесвам и мразя всеки, който краде, включително и българи! дори в тази страна повечето тикви, които бих строшил са на българи./ А ние не се плюем помежду си. Аз срещу човек изградил се като достойна личност, дори да ми е антипатичен, няма да ме видиш, да ме чуеш, нито да ме прочетеш да плюя.

А това, че съм расист и т.н., където някъде по-назад беше писал - въобще не ми излизай с глупавите обвинения. Научи какво е расизъм и какво е дискриминация. Да, расист съм /расизъм означава да не се сношаваш с чужда раса, а не да биеш, да псуваш и да не харесваш някого си/, да - дискримитирам /дискриминация означава да дискриминираш когото и да е, за каквото и да е, а не само етноси./. Именно, расист съм по отношение на негрите и циганите. Не бих си взел жена негърка или циганка. Но бих бил приятел с негър или циганин, негърка или циганка, китайка или португалец. Това е расизъм. А дискриминацията е да се деля от чалгарчетата, фешънчетата и педерастчетата.

Дано най-накрая разбере какво означават думите, които ползвате постоянно, а дори не знаеше и част от значението им. Расизъмът НЕ е лошо нещо, дискриминацията също. И расизъмът НЕ означава да не харесваш дадена раса или етнос, а дискриминацията НЕ е расизъм. Проумейте го! Имам приятели цигани, имал съм и ще имам. Но защо един, а не всички, които познавам? Защо един е станал нещо, а другите са боклуци?
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    ^То си личи кой не знае значението на думите дискриминация и расъизъм. Расизъм е дискриминация на базата на цвят на кожата, вероизповедания, култура, етнос...Означава да считаш една група хора за по-нисши от теб. Аз не намирам такива хора въпреки че, ако се придържам към моралните ценности и нравите на обществото и нацията, в която съм израстнал, сега изобщо не трябваше да си говоря с никой друг освен евреи, американци, масони, гърци, французи и англичани.(това е единственото нещо, което много ме дразни) Нали се сещаш кога ще стане? Точно никога... Просто не съм достатъчно тъп и промит. Когато стана достатъчно ограничен, тогава ще почна да деля хората по цвят на кожата и да ги дискриминирам. Толерантността ще избави света от крах, защото както сме тръгнали точно на базата на дискриминацията и нетърпимостта ще тръгне новата световна война. Аз така виждам нещата.

А това, че е нямало концентрационни лагери изобщо не е факт. И не само, че концентрационни, ами и екстерминационни е имало Факт..

Еми ще видим кфо ще стане...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не вярвам на този текст въпреки че звучи заинтригуващо и интересно но и прекалено ужасно .Тези катаклизми се случват и без това така че...

Ае да ви кажа според мен това е една масове психоза 1-во 2000 кво стана ам нищо какво ще кажете по въпроса а ?

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Vimeo
    Ае да ви кажа според мен това е една масове психоза 1-во 2000 кво стана ам нищо какво ще кажете по въпроса а ?
    Ще ти кажа, че нямаше смисъл на казваш "1-во" , тъй като няма "2-ро"
    Изглежда не си осмислил к'во точно си искал да напишеш!

А сега по темата:
    Смятам, че ще се случи нещо, което ще ни накара да си отворим очите веднъж за винаги и да разберем кое е истина и кое неистина.
    Смятам, че ще се случи нещо, което ще промени коренно представата ни за света!
    Но не смята, че 21.12.2012г. ще е края на живота на Земята като цяло...
    Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно

Много ще се смея 2013та година.

Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Единственото спасение е да приемем комунистическите идеи на другaря Христос, който слезе преди 2000г. на земята и пося комунистическите идеи.
    А през 2012г. ще слезе да провери до къде сме стигнали.
    -- Aristotle

Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Единственото спасение е да приемем комунистическите идеи на другaря Христос, който слезе преди 2000г. на земята и пося комунистическите идеи.
    А през 2012г. ще слезе да провери до къде сме стигнали.

Хахах. Яко. :P

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    абее ще се мре.... дали ще е през 2012, дали през 2025, дали утре, дали ще умрем от естествена смърт, просто е факт, че ще умрем всички....изобщо не ми пука каква ще е причината, само искам да е бързо и безболезнено
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

хах +1
    -- Aristotle

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    абее ще се мре.... дали ще е през 2012, дали през 2025, дали утре, дали ще умрем от естествена смърт, просто е факт, че ще умрем всички....изобщо не ми пука каква ще е причината, само искам да е бързо и безболезнено
    Много точно изказване!

2012 - новото начало но съм сигурен че няма да умрем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си