.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Цитирай Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
    почивай в мир!
    Жалко,че точно Калоян си отиде,той беше възможно най-...как да го кажа ставащият от всичките др и от брат си.
    ИИ... защо да е жалко ако мога да попитам?? Не трябва ли всички такива мутрички да се избиват 1 по 1 Без значение кой е по-по-най от другия...

Ми трябва.. 'Щото колко народ е изпотрепъл, колко е наръгал, колко е заплашвал, колко дрога е продал.. да продължавам ли? А и на July morning стрелял на плажа по някфа мацка и напрайл некфа тоалетна на швейцарско сирене.. За това ли да го жаля, а? Ако имаше дете и тоя му продаде дрога или му направи нещо друго пак ли ще има "почивай в мир"? Да, ама не.. Получи си заслуженото. Останалите и те трябва да го последват.
    Добре ве.. не ми се карай .. аз не казвам обратното

Не съм се карала на никой. Просто малко се нат'варих на другия пост. .. Извинявай.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Жалко, че бившото ченге не е избило и останалите боклуци
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    Жалко, че бившото ченге не е избило и останалите боклуци
    +1
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
    почивай в мир!
    Жалко,че точно Калоян си отиде,той беше възможно най-...как да го кажа ставащият от всичките др и от брат си.
    ИИ... защо да е жалко ако мога да попитам?? Не трябва ли всички такива мутрички да се избиват 1 по 1 Без значение кой е по-по-най от другия...

Ми трябва.. 'Щото колко народ е изпотрепъл, колко е наръгал, колко е заплашвал, колко дрога е продал.. да продължавам ли? А и на July morning стрелял на плажа по някфа мацка и напрайл некфа тоалетна на швейцарско сирене.. За това ли да го жаля, а? Ако имаше дете и тоя му продаде дрога или му направи нещо друго пак ли ще има "почивай в мир"? Да, ама не.. Получи си заслуженото. Останалите и те трябва да го последват.
    Добре ве.. не ми се карай .. аз не казвам обратното

Не съм се карала на никой. Просто малко се нат'варих на другия пост. .. Извинявай.
    Но проблемо ..

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ъъ... за сефте го чувам
    +1 ;d

прави сте,не е тук мястото за това,ама мир на праха му,какво мога да кажа ...

Е да умират повече таквизи като него нема да е зле.Може и да пооправи тази скапана държава.Въй Въй

Такам такам.. това е teenproblem има си статии и т.н. .. тук е форум,а във форума пишат хора ,които имат проблеми или хора които помагат на такива с проблеми.. А това какъв проблем е..? хах.. Честно казано.. по новините също го даваха .. не виждам смисъл и във форума да пишете за тая ''мутра'' .. Рижата да си бере грижата ..
    Ти па като много разбираш земи, че (помогни на човека) убили са го на улицата... вдигни го повикай линейка... а и човека може да е роднина на автора на темата

Лека му пръст на човека ко да праим се... стават мафиотски истории в българия

Град
    Бургас
    Значи живея в града на мутрите

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    рижите нали живеят в Изгрев

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    рижите нали живеят в Изгрев

Да, мога да ти кажа даже в кой блок.. .. (Имам нещастието да живея близо до тях... Мразя го тоя квартал.. )
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Ax3
    Такам такам.. това е teenproblem има си статии и т.н. .. тук е форум,а във форума пишат хора ,които имат проблеми или хора които помагат на такива с проблеми.. А това какъв проблем е..? хах.. Честно казано.. по новините също го даваха .. не виждам смисъл и във форума да пишете за тая ''мутра'' .. Рижата да си бере грижата ..
    Ти па като много разбираш земи, че (помогни на човека) убили са го на улицата... вдигни го повикай линейка... а и човека може да е роднина на автора на темата

Лека му пръст на човека ко да праим се... стават мафиотски истории в българия
    Я мируваай!.. Да съм ти искала мнението?..не.. просто си казах моето.. Аййде.. у лево

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Да убият и малкото пенделче и готово. Майка им рижава да е*а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си