- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво стана бе левскарчета ? xD
Гошката как гледаше след втория гол, направо ме разби...![]()
![]()
![]()
Куршум трябваше да му леят...
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
кой сега е номер 1?![]()
Да съжеляваме че бихме само с 2 гола...че трябваше да са 4![]()
Summer 09' <33
7:2 e резултат , най велик на този сВЯТ.!
А на вас чорбари да ви еб*м майкатА!!!
ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ЧОРБАРИ ПРОСТИ !!!!!!!!!!
.!.
Ооо, някой май се е разстроил след загубата?![]()
Честито на всички фенове! По-добрият победи!
Audio ergo sum
Честита победа.
Играхте по-добре.
Кур за цска.![]()
МуТел - ем теле, ем говедоПървоначално написано от travmiriaN
![]()
отлична игра на наще, отличен СЕКТОР Г![]()
![]()
![]()
С опасната хореография която гледаме всеки мач.Свинете винаги ще бъдат жалки.Силно псувни по ТодАр Батков и кочинспор.Мошно к*р за тях.Първоначално написано от gsh
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Независимо от обстоятелствата ЛЕВСКИ е най-големия отбор... а и с 5 резерви логично да ни биете...и с 5 резерви 2:0 СМЕШНИЦИ....
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Съвсем нормална и очаквана победа за ЦСКА! Можеше и с повече ,но това няма значение. За нас има далеч по-важни мачове в Европа,отколкото мач с Левски,които и без това са трагични в момента.
Аватара ,аватараПървоначално написано от loveUpeps4o
![]()
между другото на стадиона беше шоу,но само в Сектор Г,сектор бее отново мълча 90-минути и държеше червения кур![]()
Заслужихте победата, но недейте да се дървите много на ляво и на дясно , че миналият път когато ви бихме мълчахте доста нали ? А относно секторите Б беше доста шумен ,а за мен Г се изложи..
Що не си изтеглиш мача ,за да чуеш как през 90% от времето се чуваше само агитката на ЦСКА и от време на време наркоманите от бе сектор викаха там нещо "ЦСКА е кочина" и "червени боклуци" и дотам
аз не чух една песен да изпеят тия![]()
бате ако имаш слухови проблеми, отиди при специалист, не си губи времето по форуми
.!.
cunt ходи ли на мача ? че аз бях там и знам кво ставаше..а също така гледах и клипове така че..но нормално е да подкрепяш Г сектор , чорбар си..Първоначално написано от woshata
да ходих на мача и след това го изгледах отново като се прибрах в нас. ТОТАЛНА доминация на ЦСКА на терена и по трибуните. То дори и повечето левскари си го признават,какво да си говорим повече?! и е нормално в Сектор Б да чуваш вашата агитка![]()
Абсолютно същото се отнася за Г , като си бил там.. е нормално да чуваш и ти твоя сектор ! Хахаха ;d;d;d;