- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво стана бе левскарчета ? xD
аз пък изгледах мача на запис и ти казвам, че така не сме ви надвиквали от много години и се чухте точно 2 пъти - един път "и само лефски але" и вендъж "червени боклуци" и тва ви беше за цял мач. само пирото ви беше по-добре. ае цели вената.Първоначално написано от goober
![]()
carpe diem quam minimum credula postero
Влез във форума на Левски и виж колко левскари си признават,че тотално сме ви надвикали.Първоначално написано от goober
Еми по телевизият ане съм чул нито едно мучене ! Само от началото докато си вдигнахте парцала и после яко муте !
Support your local club!!!
Всеки фен на ЦСКА,разбиращ от футбол няма да се израдва кой знае колко на подобна победа.То е ясно,че сме с класа над чорбътъ,но се победихме сами.Разликата между този и другите мачове,в които ви мачкаме,е играта на Левски.ЦСКА не показа нищо различно и логично ще остане втори,гледайки как Гошо целува титлата за пореден път.
Разбира се е ясно,че такива неща не трябва да се случват повече,но господин адвокат Бай Ганьофф ще става тепърва за смях...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ясно. Цел живот играете по-добре, и цел живот ни надвиквате (особено последните 5 години)![]()
Хахахаххахаа спри наркотиците.Първоначално написано от MP
![]()
Жалко, че цска спечелиха, бях за левскии все пак това е само футбол
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Всичките чорбари в турцияя турцияяя турцияяяяяяя![]()
В Турция си пласирвате всичките играчи. Няма какво да ни свързате нас с Турция.
Audio ergo sum
А вие си държите турците Самир Аесс, Джихат Кямил и т.н.
А думата "пласирвате" някак не успявам да си я обясня![]()
Прасета, кво сте полетели по небето бе, верно, че рядко ни биете, ама то ебати оргазма.
А тва нещо дето е пуснало темата да иде да пита Баткоф кво стана, да не сме играли ние бе?
Jebem te u usta, jebem te u oko
Е кво да не ви свързваме с Турция ?Кой освен турците биха пяли кур за най-великия българин ?
LEVSKI SOFIA-A REASON TO FIGHT !!!
Кривия,Иванков,Гонзоолу,Ба ангида..колко още от сините "легенди" играха в Турция вашата родина?!
да не говорим за цигането мариян огнянов,исмаил иса или пък трите рязани прасенца рабех бензукан и тиберканинлефски-отбора на малцинствата
Тъпите чорбарчета изкараха късмет .. следващия път няма да го имате![]()
И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКААААААААААмУУУУУУУУ гОВеДАААА
![]()
![]()
И като са играли кво бе, олигофрен? Хари Кюел турчин ли е? Милан Барош турчин ли е? Никола Анелка турчин ли е?Първоначално написано от cunt
Ние купуваме резани, а вие си ги създавате![]()
Прасета, абонати, радвайте се, следващото дерби пак ще има квичене и оправдания. Все пак сте измислени да ви ебем, вие сте ни курви.
Jebem te u usta, jebem te u oko
На всички мисля, че е пределно ясно защо Левски този път загуби. Ако не беше този руски цирк, резултатът щеше да е коренно различен.
Айде цска да играят без 4 титуляра и тогава да си говорим!!
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Спокойно, бе, МонтанаПървоначално написано от BlueAvalanche
![]()
именно заради това пишем евреяклуб със Ф, а Апостола със В !Е кво да не ви свързваме с Турция ?Кой освен турците биха пяли "мъжки полов орган" за най-великия българин ?
Върнете името на Апостола !
Кво ми ревете за тея четиримата бе ? Срещу локо сф предния кръг не играхте ли с всички титуляри ?
сектор Г защо мълчи кур в устата ли държи
Боже говяда нз кой е мълчал на мача ! Вие не се чувахте ! Вдигнахте си хореото. и край ударихте му яко муте !![]()
Support your local club!!!
Нз ама левски са осраха много яко .. и не ми са оправдавайте че ви нямало ония 4ма палячовци .... кво то излиза че 4ма ви правят играта така ли ?![]()
![]()
![]()
![]()
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Че загубихме заслужено- факт.Първоначално написано от TwoSmokingBarrels
Ама да кажеш, че отсъствието на 5ма основни играчи не оказва никакво влиание... поне на мен ми звучи комично.
Адаша беше голяма дупка в защита (1ния гол негов.)
Бензукан също никак не ми хареса.
Без Бардон и Тасевски се видя, че не могат 3 паса да вържат...
БОЛНА РАБОТА !!!![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!