- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде ?! (Яке - суичър .. не го знам какво се води.)
Във Бг мисля,че няма Бершка,аз като ходя на гости при баба и дядо в Атина си пазарувам там за цялата година и на следващата пак повтарям...абе създала съм си един цикъл,който си го повтарям всяко лято,но съм страшно доволна /съвсем достъпни цени-невероятно качествоПървоначално написано от s1NNer
/
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Аз знам само, че има outlet на Бершка ама и него не го знам къде е ...
А иначе ей сега след малко отивам до ситипойнт-а да погледна ии ако няма ми остава варянта леля ми да ми потърси в Германия ..
виж в сайта на Абъркромби къде има магазини и ако има в Германия всичко е точно..иначе виж е ибей няма ли такова(сиг съм,че има,ама трябва да ровичкаш)![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
недей да се отчайваш.аз преди малко като бях в люлин мернах подобен тип яке като това което искаш ти..потърси в кооперативния център на люлин и в търговския център също.Ако желаеш мини и през Илиенци.100% мисля че иманадявам се да съм помогнала..Пиши ако си си купила .Успех :P
има магазини на бершка в БгПървоначално написано от YourStar
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
В City Point не видях .. пък може и още да не е времето за толко дебели дрехи макар, че се съмнявам ..
И от ибей не щъ .. ако ще си взимам по такъв начин по-добре да накарам леля ми ,че поне ще уцели размер по-точно ..
Заа Илиенци питах една от моя клас която живее близко - каза, че има обаче не са баш същите а на квадратчета .. така или иначе ако не си намеря от никъде другаде ще се примиря и от илиенци ще е ..![]()