- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тук има ли бургазлии, да разкажат...
Ибала съм го. Въобще не ми пука дали му е спокоен трупския живот или неПървоначално написано от Battlescarred
Просто използвам този израз от време на време с известна ирония, която ако ти я кажа по телефона ще звучи по доста различен начин
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
брех пък и ти мн зла си била ;д ;дПървоначално написано от mmKamm
какво стана с оня твоя авер гангстера младия мак![]()
![]()
![]()
![]()
ти пък като че ли от в4ера ме знаеш :ДПървоначално написано от BioX
а мака от къде да знам кво става с него...забрави ме![]()
![]()
я тихо, бе.Първоначално написано от Neftochimic
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Първоначално написано от mmKamm
Заслужаваш да те мразя без да те познавам.
ИСТИНСКАТА емблема, която твърдиш, че има червено е част от историята. Първия екип на Левски е червено-жълт.
А тая лопата няма нищо общо си историята и изобщо не е нашата емблема.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Тва вече ми го казаха. чети по добре постовете ТЪП !Първоначално написано от BlueAvalanche
Току що разбрах, че убили големия рижак.
http://vbox7.com/play:a597e7fc
Battlescarred - куха лейке, говоря като цяло за плажовете тука...
цял живот на село!
шшшшшшшшшшматки
pathetic - не ми говори на "бе" ве изнежен
<N>
Никой нормален вече не идва на селското черноморие и никой нормален не е задължден да избира и спасява неконкурентен продукт, само защото е българскиПървоначално написано от Neftochimic
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Abe Qvore,vseki moje ad si sloji taq skapana emblema,a mene mnogo me drazni - moita e mnogo po-qka![]()
Първоначално написано от angellove
Първоначално написано от Battlescarred
така ли ве говедо, мерси, че ми каза, все едно не го знам тва...
лятото може да се видиме в гърция като ходиш толкова много на плаж там...
и явно не си ходил другаде освен в гърция /ХАХАХахахах/..., препоръчвам ти да отидеш в турция на плаж, 10 пъти по-яко е от гърция.
селяк![]()
и по добре МАЗУТотколкото тъпо и ограничено говедо от селската софия
<N>
хах как го прати към чалмите.. лошо... Нафта, крий се тикво.
много ясно, че така ще кажеш, като не си ходил никъде, а семо на село... при кокошките, лайнар...
цял живот на село за такива като теб...
<N>
По-добре на село отколкото в тая помийна яма - наречена Черноморие.
Отвсякъде се лее чалга и арабска музика. Скъпо е, мръсно е, развалена храна, мутри, лоша инфраструктура. Хотелите са през 1 метър, а човек, когато отива на почивка отива с мисълта да прекара времето си сред природата, а не пак сред бетон.
Така не се прави туризъм, ясно ли е, мазут?
-- Aristotle
Дреме ми на куро, само дето ти, неграмотна селянко, нямаш право да ме наричаш тъп.Първоначално написано от mmKamm
Goebbels - не, бих желал да ми го разясниш реал, мършо.
<N>
Абе мазут, ти си ебати спрелия тип, храниш като второкласник.Всеки път мога да те предвидя какво ще кажеш, арсенала ти от глупости е не повече от 20.
Като ти гледам мършава физиономия, наистина бих искал да ти го разясня
http://www.album.bg/clear/images/15088061/
-- Aristotle
Неграмотна селянка ще викаш на майка си бе идиот нещастен. Кво ти се видя неграмотно в поста ми а????????? Тъп си много ясно. Най-малкото защото когато почваш да се заяждаш, трябва да си прочел много добре постовете, за които се хващаш. А ти си тъп. И дори не си забелязал, че вече са ми разяснили историята около емблемата не Левски иииии започваш да спориш наново. ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪп. Ако имам грешки , те се дължат на липсващите копчета на клавиатурат, които изгубих днес.Първоначално написано от BlueAvalanche
няма значение колко съм пила и кво съм пила. Прочети поста ми и ще разбереш, че няма нищо пияно в него. Просто когато човек тръгва да спори, трябва да е убеден в това, за което спори, а не като този, който почти 100% не е чел предишните мнения и вече нарежда и т.н. Има ли смисъл 100 човека да ми разказват историята на емблемката на Левски, след като един вече ми я е разяснил.. Тва за мен е тъпанарщина...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
О, щом почна на майка, ясна си ми. Не ти е проблема в копчетата, изпускала, си часовете по български език. Запетаята е твой приятел, използвай я от време на време.Първоначално написано от mmKamm
И като ми каза няколко пъти "тъп" по-скоро си вкара автогол![]()
"Тъпанарщина" било, че ти разяснявам нещо, което било разяснено, ама мен ме мързи да чета? Еха, това е връх на тъпотията просто.
изнежен?Първоначално написано от Neftochimic
мислех, че е хубаво жените да са нежни.
Точно тоя е по-изнежен и от жена, ама няма богат речник и това е една от трите думи, които използва, опитвайки се да обиди някой.
А-а, ето какво било!Първоначално написано от BlueAvalanche
![]()
Стигнах до "Истината за Бъ Съ( !??!?!?!?!?!)" и се отказах повече да чета в темата![]()
Е, че то не е особено важна тема и без това.
Можеше, така да се каже, да я пропуснеш.