Някой знае ли дали още я има промоцията дето плащаш 100 и пазаруваш за 200 ? Или кога е промоцията през май ако изобщо има такава?
Haистина има такава промоция,но не знам до кога е![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Забравих да кажа че съм от софия, и най-много ми харесаха стоките на кенвело в CCS в другите молове не ме кефят толко![]()
Cпоред мен има най-хубава стока в Sky City
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Сериозно лиии???Първоначално написано от Tallulah
Тъкмо се канех да ходя ...
![]()
Big or small, lies are lies!
а дали ще важи до края на април за да знам дали да събера още малко пари
ами да имаше в Сити центъра тая промоция и ако не се лъжа треа да е до май месец, началото ли, средата ли нз... явно в различните магазини е различно.. аз зимата се възползвах от нея.. въпреки че си зех по-летни дрешки, ама се 1.. мн ми беше кеф![]()
![]()
Днес минах през Кенвело ама не забелязах дали я има още промоцията,от Пловдив съм
В София,в сердиката я имаше до неделята дето мина.
За другите молове си нямам и на идея.
а то освен в Sky City & Serdika Center къде другаде има Kenvelo,Че и аз и се точех на тая промоция,ама точно сега няма да ми се получат нещата![]()
В ССS и в MALL of Sofia
Някой ще каже ли най-накрая в кой мол още я има промоцията купуваш за 200 , плащаш 100 ? / за София /
To infinity and beyond.
Тука в Добрич в момента има такава промоция...ама то в тоеа кенвело само грозно парцали продават...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
В Русе тази промоция я НЯМА от миналата седмицаПървоначално написано от zoreto
![]()
В Бургас вече я няма.
Сега има разни намаления на дънки ,тениски и разни останали тениски от миналата година ..
А сега има ли нова промоция?Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
мен ме интересува за Пловдив
smile-it's the second best thing you do with your lips
Не знам до кога е,ама смисълът е никакъв.Няма промоция,просто дънките,които са били 50 лв например, по време на 'промоцията' стават 100..
Във всички магазина на Kenvelo в момента я има тази промоция.Но то всъщност няма никаква промоция,те просто са надули цените на всяка една стока до безобразие и ти всъщност нямаш никаква изгода.![]()
Има ли я в мола близо до руски паметник ? Защото иначе трябва да ходя чааак до Сердика !А и забравих да питам дали има хубави неща
![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва