- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малък пр0бл3м...
Имам един малак проблем когато излизам с приятели навън и когато стане нещо например някой е взел нещо или е направил нещо на някой и винаги обвиняват мен...? И немога да разбера защо го правят и с какво съм ги провокирала да мислят така...Кажете мнението си предварително благодаря!!
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
аууууу
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
ем да ти кажа проблемът ти не е малък ..
просто им кажи да спрат ии ако наистина са ти приятели ще разберат, че не ти е приятно ..
![]()
![]()
ако си ги джобила преди.. иначе може да е бъзик, ама ако прекаляват, ги уведоми
Има три варианта:
1.Вече си загубил доверието им,както се казва.В смисъл-преди си направил нещо,което не е трябвало.. и те сега непрекъснато се съмняват в теб.
2.Бъзикат се(явно прекалено).
3.Не са ти приятели.
![]()
Нищо не съм правела никога не съм злоопотребявала с доверието им ,а просто се заяждат един вид и не мога да разбера защо...веднъж дори се разсърдих и си отидох спряха за няколко дни и всичко почна от начало...
![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Щом не спират,престани да контактуваш с тях. Просто е.
имат те за изтривалка, защото им го позволяваш. дръж се на положение. и между другото е смешно да призоваваш да се пише грамотно, след като самата ти допускаш такива елементарни грешки. ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Сменяй приятелите.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Може би ти нямат достатъчно доверие ,или те умаловажават.. смяна![]()
Просто не са ти приятели.![]()
Защо не ги попиташ защо се съмняват в теб ?
За мен лично, по начина, по който го описваш те не са ти приятели.. Щом не си им направила нищо те няма за какво да се заяждат с теб. Но като се заяждат с теб тогава смятай какви приятели са ти. Ти си нещо от сорта на 'момичето, което мачкат за удоволствие' (или нещо подобно xD).. Тогава просто спри да излизаш с тях, отказвай им като те канят, може като ги срещнеш на улицата да ги отминаваш като пътен знаки постепенно те трябва да спрат да те търсят. А ти през това време си потърси нова компания.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Мисля, че искат да те разкарат...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
+2Първоначално написано от elito6754
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...