.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    CrazyLand

за тези печатчета за ноктите

днес си взех едно но нищичко ни разбирам ако може някой да обясни и снимки да качи ще съм благодарна
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Като за начало върху самата плочка има наилонче, което трябва да отлепиш, след това слагаш лак, специални боички, лакове за рисуване каквото искаш ти, изстъргваш за да остане лак само във желаната формичка, натискаш леко с печата отгоре и след това го слагаш на нокътя. Надявам се да съм ти помогнала. Успех

В Елитис продават ли такова чудо

Супер яки са печатчетата съншайн 92 обесни много точно
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от Swe3ty5
    В Елитис продават ли такова чудо
    да

Те напоследък даже и в магазинчетата за 1 лев напускаха такива за по 3-4 лева, тъй че въобще не са недостъпни както бяха преди 3-4 години.

Наистина се разпространиха доста,а съншайн92 даде перфектно обяснение
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Мега фен Аватара на vagarious
    Оо и аз си купих такова от един магазин за левче.Мале с мойта приятелка се чудим защо не става, а ние не сме махнали найлончето. Та както и да е.Тя вече знае как се прави и става много яко, ама аз още не мога да го схвана.Никога не се получава.Иначе дадоха много точно обяснение.
    Big or small, lies are lies!

Ей много похвали Ами може да не се справяш с натискането на печата и аз доста му се тормозих в началото ии за 10 пръста правех по 20 печата, но се свиква.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Оо и аз си купих такова от един магазин за левче.Мале с мойта приятелка се чудим защо не става, а ние не сме махнали найлончето. Та както и да е.Тя вече знае как се прави и става много яко, ама аз още не мога да го схвана.Никога не се получава.Иначе дадоха много точно обяснение.
    понякога не става и от лака за нокти,не с всеки лак се получава,трябва от по скъпите,от 4лв нагоре,с евтините не става

Еми нямам и на идея дали е от лака, но не успявам, защото много силно натискам печата върху плочката(забравям, че трябва да е по-леко).А когато го натисна добре става обратното - силно натискам върху нокътя и .. Или пък от прекаленото използване на дадената фигурка за момента(когато е един цвят, иначе си я почиствам), става едно мазало..Абе не е си работа.

на мен нищо не се получава, както казва vagarious направо мазало
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Не е от лака. Аз съм си правила и с лакове от по левче. Сега използвам боички просто защоото цвета е много по-наситен. А колкото до почистването - след всяко използване на формичката си я почиствам с лакочистител, иначе на втората вече не става желания резултат.

Е да и аз като приключа с формичките си почиствам всичко с лакочистител.За мазалото имах предвид, че след 2-3 нокътя трябва да го почиствам.За това става мазало. Абе кофти е.Още не мога да го схвана.

Е и аз тва казвам не 2-3 нокътя ами за всеки почиствай.

Ем то ще да е..

Град
    [На Метри От Земята]
    много зависи от лака дали ше стане
    Просто аз

еми и аз мисля че зависи от лака, при мене нищо не се получава от където и да го погледнеш аз ползвам лакове също за по 2/3 лв. а иначе комплектите струват 50/60 лв., аз моито го взех за 5 ..

Аз имам един от скъпите а наскоро си купих и един от 5 лева, но и с двата се получава. Незнам

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Тоя печат ми скъсява живота направо

От евтините е, оправям се със махането на лака, става запълнена хубава формичка, но ЗАЩО по дяволите на печата не остава нищо, като натисна!? Пробвах супер силно, съвсем леко да натисна с печата в/у формичката, а нито капка лак в/у печата. НАй-накрав взех и се отказах
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Град
    CrazyLand
    благодаря на всички за мненията най-вече на съншайн92
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Цитирай Първоначално написано от anitram
    благодаря на всички за мненията най-вече на съншайн92
    За нищо.

Горе-долу на каква цена идва ако искам да си взема само стъргало, печат и шаблон? има ли да се продават така?

Има, но ще ти излезне много по насметка да си вземеш от евтините, които са пълен комплект. За по отделно само за плочката ще дадеш колкото за 2 такива комплекта.

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Тоя печат ми скъсява живота направо

От евтините е, оправям се със махането на лака, става запълнена хубава формичка, но ЗАЩО по дяволите на печата не остава нищо, като натисна!? Пробвах супер силно, съвсем леко да натисна с печата в/у формичката, а нито капка лак в/у печата. НАй-накрав взех и се отказах
    Това е заради гумата на печата . Една фр има от евтините и и става супер. Взе ми и на мен от същото място и нищо не става . Пробвахме с нейния лак - не става , а с нейното става .Значи проблема идва от самата гума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си