- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за тези печатчета за ноктите
днес си взех едно но нищичко ни разбирам ако може някой да обясни и снимки да качи ще съм благодарна![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Като за начало върху самата плочка има наилонче, което трябва да отлепиш, след това слагаш лак, специални боички, лакове за рисуване каквото искаш ти, изстъргваш за да остане лак само във желаната формичка, натискаш леко с печата отгоре и след това го слагаш на нокътя. Надявам се да съм ти помогнала. Успех![]()
![]()
Супер яки са печатчетатасъншайн 92 обесни много точно
![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Те напоследък даже и в магазинчетата за 1 лев напускаха такива за по 3-4 лева, тъй че въобще не са недостъпни както бяха преди 3-4 години.
Наистина се разпространиха доста,а съншайн92 даде перфектно обяснение
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Оо и аз си купих такова от един магазин за левче.Мале с мойта приятелка се чудим защо не става, а ние не сме махнали найлончето.Та както и да е.Тя вече знае как се прави и става много яко, ама аз още не мога да го схвана.Никога не се получава.Иначе дадоха много точно обяснение.
![]()
Big or small, lies are lies!
Ей много похвали![]()
Ами може да не се справяш с натискането на печата и аз доста му се тормозих в началото ии за 10 пръста правех по 20 печата, но се свиква.
![]()
понякога не става и от лака за нокти,не с всеки лак се получава,трябва от по скъпите,от 4лв нагоре,с евтините не ставаПървоначално написано от vagarious
Еми нямам и на идея дали е от лака, но не успявам, защото много силно натискам печата върху плочката(забравям, че трябва да е по-леко).А когато го натисна добре става обратното - силно натискам върху нокътя и ..Или пък от прекаленото използване на дадената фигурка за момента(когато е един цвят, иначе си я почиствам), става едно мазало..Абе не е си работа.
![]()
на мен нищо не се получава, както казва vagarious направо мазало![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Не е от лака. Аз съм си правила и с лакове от по левче. Сега използвам боички просто защоото цвета е много по-наситен. А колкото до почистването - след всяко използване на формичката си я почиствам с лакочистител, иначе на втората вече не става желания резултат.![]()
Е да и аз като приключа с формичките си почиствам всичко с лакочистител.За мазалото имах предвид, че след 2-3 нокътя трябва да го почиствам.За това става мазало.Абе кофти е.Още не мога да го схвана.
![]()
![]()
![]()
Е и аз тва казвам не 2-3 нокътя ами за всеки почиствай.![]()
много зависи от лака дали ше стане
Просто аз
еми и аз мисля че зависи от лака, при мене нищо не се получава от където и да го погледнеш![]()
аз ползвам лакове също за по 2/3 лв. а иначе комплектите струват 50/60 лв., аз моито го взех за 5 ..
![]()
![]()
Аз имам един от скъпите а наскоро си купих и един от 5 лева, но и с двата се получава. Незнам![]()
Тоя печат ми скъсява живота направо![]()
От евтините е, оправям се със махането на лака, става запълнена хубава формичка, но ЗАЩО по дяволите на печата не остава нищо, като натисна!? Пробвах супер силно, съвсем леко да натисна с печата в/у формичката, а нито капка лак в/у печата. НАй-накрав взех и се отказах![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
благодаря на всички за мненията най-вече на съншайн92![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
За нищо.Първоначално написано от anitram
![]()
![]()
Горе-долу на каква цена идва ако искам да си взема само стъргало, печат и шаблон?има ли да се продават така?
![]()
Има, но ще ти излезне много по насметка да си вземеш от евтините, които са пълен комплект. За по отделно само за плочката ще дадеш колкото за 2 такива комплекта.
Това е заради гумата на печата . Една фр има от евтините и и става супер. Взе ми и на мен от същото място и нищо не става . Пробвахме с нейния лак - не става , а с нейното става .Значи проблема идва от самата гумаПървоначално написано от lDoLLl
![]()