- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- английски език - 13 часа на седмица
тоя па к'во се вайкаш за некви си 13 часа, цЪ цЪ .. и аз имам толкова
хората имат по 40 и не се оплакват ти тука за некви си мижави 13 часа хленчиш .. като не си искал толко' английски да си си останал в кварталното :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
btw Питам се догодина какви теми ще пускате,като станете 9-ти клас.Ще ревете за 8-ми...История,Биология,Химия, Физика,География(наща е страшна като смъртта направо![]()
) Психология,Логика...по-добре ще е да не ги изреждам всичките.Още повече,че някои от предметите ви ще са на английски,немски или там какъвто сте учили 8-ми клас.
А, да, може и 72 часа на ден...поспрете. Макса часове на седмица по всичко е 36. Правете, струвайте, повече от 20 няма как да са...23, може и 45...
Oпа, сега видях, че съм объркал цифрата.Исках да кажа 38-39.
Male
Имам 21 часа.
И не мрънкам.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз в 8 клас имах по 26 часа английски.В понеделник имах 7 часа английски и 1 физическо.Свиква се.![]()
И аз имам толкова..![]()
вечн0 си на лентата..^^
Тоа па тръгнал да са оплаква...Аз 8 клас имах 19 часа... една приятелка имаше 24.
![]()
Като не ти харесвта правилата в даскалото ти отивай по кофите.![]()
[quote=JCoutureJunkie]миналата година имах 21 часа английски(8-ми клас) тъй че не се оплаквайте!![]()
И то Kajo и john95 хубаво,чe имате по към 20 часа немски,ама никой ли не ви е научил,че се пише hei
е ти не знаеше ли какво те очаква ??![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
[quote=john95][quote=JCoutureJunkie]миналата година имах 21 часа английски(8-ми клас) тъй че не се оплаквайте!![]()
И то Kajo и john95 хубаво,чe имате по към 20 часа немски,ама никой ли не ви е научил,че се пише hei
Емиии и аз имам 13 часа английски на седмица...И като са ни ги наслагали един след друг ми доскучава![]()
и аз имам толкова направо изпушвам
![]()
![]()
аз като имам 20 часа френски на седмица..нямам как здраво учене ;д
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Аз в 8ми клас имах 20 часа руски седмично,стига сте са оплаквали.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Може ако имаш следобедна занималня, каквато имах аз.Бяхме цял ден на даскало и беше задължителна и безплатна.Първоначално написано от Lucho
Омг..имаш 13 часа и се оплакваш..даже са ти малко..аз миналата година имах 20 и ми беше супер щото имах да уча по 3 предмета на кръст..тая година като имам 14 ми е мн весело.. ;]
Да, при мен е така, 4 часа занималня на ден и отделно 18-19 часа немски, правете сметката.Първоначално написано от spellbound
JCoutureJunkie, методът, който предлагаш, е голяма играчка и не е практичен. Просто отиваш на иконката за езиците в таскбара, десен бутон, Options, и си настройваш езика на писане. Така аз вместо БГ фонетика си сложих немски, тъй като нея никога не я ползвам. Можеш да пишеш и на гръцки, френски, испански,арабски...![]()
Male
омг 40 часа някъф език аз ще се гръмна етрябва ни стачка !
![]()
BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !