- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- английски език - 13 часа на седмица
мерси,ще пробвамПървоначално написано от faststep
![]()
аз имам 18 часа немски![]()
ROCK
ON!
[quote=JCoutureJunkie][quote=john95][quote=JCoutureJunkie]миналата година имах 21 часа английски(8-ми клас) тъй че не се оплаквайте!![]()
И то Kajo и john95 хубаво,чe имате по към 20 часа немски,ама никой ли не ви е научил,че се пише hei
Аз кфо да кажа кат имам по 18 часа![]()
... бати проблема.. честно..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Бах кфо се спичате ве. Ше кажеш че ще ви бият с камшици по английски. и аз имам 18 часа ама па хубавото е че ще има по малко математика български, няма да има Физика, История, География, (поне аз съм така) Баси песимистите![]()
Кой те накара да влезнеш в езикова ??? Като ви е толкова мерака сега ще си седнете на задниците и ще си ги спукате от учене.Приятна учебна година![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
az imam po 18 4asa frenski sedmi4noimai predvid 4e frenskiq e dosta po truden ot angliiskiq. ne se oplakvai
hating you makes me all warm inside : )
Нормално е да имаме то толкова много часове. Трябва да се научи този прост език. Аз лично имам 18 часа на седмица![]()
![]()
За 8ми клас подготве е нормално,че даже трябва и повече.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Омг, кво се оплакваш, това ти е най-готината готина..аз в 8ми клас имах около 37-8 часа италиански със занималнята..жалко, че не мога да изкарам още един 8ми клас..![]()
И аз съм 8 клас.
Ние сме с 19 часа на седмица .. Всеки ден по 4 часа и само един ден 3
Пълна трагедия, пък и почваме от ABC.. пфф.
Ние имаме 18 часа на седмица АЕ, ама не се оплаквам.
В 8-ми клас имах повече![]()
nicolepcd
И не разбрах... Какъв ти е проблема ? Моите са 18 и съм много щастлива от този факт. Ще науча езика. Класната е хипер зарибен човек. И карам само АЕ... какво му трябва на човек![]()
Първоначално написано от sladkish_14
Във всички училища е така.. не само в езиковите![]()
![]()
![]()
...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
13 са малко, аз съм с 18, ама ми е яко фън и четирите часа на ден ми минават доста бързо..Първоначално написано от boJestveN
![]()
аз имам 18![]()
![]()
![]()
+ 5 МАТЕМАТИКА, ЩОТО ТЪПАТА АЗ ВЛЯЗОХ В ПАРАЛЕЛКА С МАТЕМАТИКА ;(
ние миналата година бяхме така,ще свикнеш.И на мен в началото ми беше странно,но после даже става приятно и сега тези часове ми липсват.![]()
Но и зависи много от учителя.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами като си си избрал паралелка с английски какво очакваш? И аз имах по 16 часа италиански в осми клас.
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
трябва им засилено изучаване на български на повечето, ама айде... пък английския - нормално, аз имах по 15 часа - всеки ден английски, по 3 часаПървоначално написано от boJestveN
приятно, а?
Аз в 8ми клас имах 23 часа френски.Някога и по 6 на ден.В езикова.![]()