- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- английски език - 13 часа на седмица
ако си паралелка с интензивно изучаване на чужд език няма нищо странно..миналата година в 8 клас имах 19 часа седмично английски
Аз като гледам със faststep сме най-прецаканите.По цял ден,човек.Около 40 часа на седмица,'бахти.
Не е възможно сега стигаПървоначално написано от YouCantStopMe
40 часа : 5 дни = 8 часа на ден FTW ?
И това ако е само език - вече отива на луда програма![]()
Това възможно ли е? В кое училище учиш?Първоначално написано от YouCantStopMe
Аз имах по 19 часа немски на седмица.
това са училища,които предлагат следобедна занималня,доколкото знам е и задължителна.Нека ме поправят по-знаещите.Аз бих искала да имам и 40 часа на седмица,само да науча езика по-добре.Винаги ми е било весело като имах 4-5 часа на ден АЕ.А сега само някви неща,които никога не са ми вървели като химия,физика и т.н.Радвайте се,че ги нямате тези предмети докато можете.Това ви е последната година тъй да се каже лежерен начин на живот.Поне при мен е така.Първоначално написано от john95
когато бях 8ми клас имах по 36 часа на седмица испанскидо седми клас имах по 20 часа седмично английски език..не мисля,че трябва да се оплакваш ..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Същата работа бях и аз миналата година............полудявах от скука.......пффф.......беше много гадно,а сега имам по 4 на седмицаПървоначално написано от boJestveN
![]()
![]()
Успех![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
аз имах 21 часа седмично и не меше мн забавно, ти даже си супер![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ох, английският ми е любим език от чуждите, така че и 20 часа да ми тупнат ... а иначе ти къде влезе, че имаш по толкова часове на седмица?
+Първоначално написано от master_of_disaster
В края на краищата никой не те е карал да отиваш в това учебно заведение ( ако сега си осми), така че, няма нужда от оплаквания. Живот. Със здраве
Ооо, искам 8 клас пак !! 19 часа английски на седмица с най-голямата шматка за учителка ! Отиваме до Макдоналдс в междучасията, връщаме се с 40-минутно закъснение, и тази всеки път казва "От следващия път започвам с неизвинените отсъствия"![]()
![]()
Но накрая все пак завърших с 2 1/3 неизвинени
![]()
Какво се оплакваш, аз днес имах 4 часа немски, а утре имам 5 ..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ем аз не съм в езикова и пак имам 18 4аса затфа проблема не е в избора.Първоначално написано от sladkish_14
Що така по 18 сте повечето?
Ние в 8. клас бяхме по 21 +1 от ЧКР = 22![]()
me tooПървоначално написано от master_of_disaster
![]()
![]()
О как си мечтая по толкова много (10+) часове по англииски.Толкова ми е интересен, но имаме само по 3 или 4 часа на седмица![]()
А най-тъпото е, че часовете по тъпото физическо и важният английски са изравнени![]()
А седми клас съм деДано в по-горните класове да имаме повече часове, но това едва ли ще стане, като си знам тъпото даскало
![]()
Е аз имах в осми клас по 21 ,съвсем нормално си е.Даже си добре,така че няма за какво да се оплакваш![]()
What i want is obvious , what i love is unique
аз имам по 18, така че 13 хич не е много, даже бих казала малко ;DDD
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
еми аз имам 18 немски и пак съм осми клас
Абе така си викаш сега....радвай се. После ще ти писне по някое време...Първоначално написано от December
abe hora to huu 4e imame tolkoz 4asove ama az sam v ikonomi4eski i vzimame po 70 dumi na den a pak imam 5 sertifikata po ang koeto e super tapo!kat ve4e sme gi minali ne6tata!
Аз имам около 20 и то испански дето е по-труден пък и не всички са го учили, както и аз до преди тва . . .Very funny . . .
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .