- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- английски език - 13 часа на седмица
^ и сега кажи,че си от Пловдивв :P
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Хах и аз бях така 8ми клас, даже повече часове и то на френски.
Много е отегчително по 4 часа на ден.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Аз имам по 19 някои дни имаме само англ.и си хода сомо с 1 тетрадка...особено сега в на4алото...почнахме от АЗБУКАТА!!![/b]
9клас имам 2 часа седмично
Не е много аз имах по 19
споко, аз съм 8ми клас и имам по 18 часа на седмица, не е толкова зле![]()
хахаха,аз пък имам 20 часа френски седмично.
кво се оплаквате.![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Аз 8 клас имах 19 часа на седмица. Забавно беше![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами аз в 8ми клас имах 20 часа английски седмично..кво да кажа преживява се някак си. Омръзва жестоко обаче!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
xa be da ti imam problemite. az v 8 klas imax 27 4asa sedmi4no a vuv srqda imax po 8 4asa nemski v edin den![]()
Sex is always the answer!
Ми добре..кво се чудиш..да не си се записвал в това училищекой ти е виновен
![]()
И аз в осми клас имах по 13 часа английски.
Сега програмата ми е значително по-разнообразна и доста по-натоварена.
Не разбирам защо изобщо се оплакваш.
You are broken, I can fix you...
нищо няма да ти стане от 13 часа.Даже са ти малко.
Аз в 8 клас имах по 20 часа седмично немски
Аз сега имам по 18 часа седмично английски в 8ми клас.. Голяма скука беше в началото -почнахме от азбуката .Ама сега взе да става по-интересно..![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ае вие сте много зле ве.И аз като влязох в английска гимназия, бях супер напред от останалите... Госпожата искаше да ме мести в 9 клас.
Та всички знаем, че там се почва от азбуката. На който му е скучно - учебник не отваряше (повечето бяхме учили английски). Тука някакви неграмотници се оплакват... Айде на бесилотоо.
![]()
Леле в осми клас щях да откача,всеки ден 4 часа английски направо о.О
+1Първоначално написано от bloodymirror
Има хора с по 40 часа на седмица, ти от някви никви 13 се оплакваш.![]()
аз 8 клас имах по 19 и си ми беше супер яко![]()
Оооооо, хич не се оплаквай, аз миналата година имах 5 часа един след друг английски!![]()
Добре, че беше печена даскалката иначе щеше да се мре!
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Има нещо погрешно във вас сериозно... Разбирам, ако ставаше дума за някой език, който не е и няма да ви е толкова нужен, ама английски вече е език, който е почти навсякъде - филми, игри, интернет, магазини. Вместо да се радвате, че имате шанса да го научите по-добре ,вие се оплаквате. Съгласен съм , че многото от нещо е досадно , дразнещо, накрая ти писва, ама поне английския от всички други предмети може би има най-голям смисал да се учи :> . Тъй че за какво протестирате, езикът ще ви трябва повече и от българския дори. Ае gl ,hf![]()
Ами аз като бях 8 клас имахме по 4 часа дневно и занималня още 4 така в английските гимназии е така.Вярно доста омръзва,но ако искаш добро образование трябват жертви
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Първоначално написано от Kajo
Wie heisst du ? * - Спрежението и правописа на глагола![]()
До автора - ти за 13 часа на седмица ревеш, лелеКогато бях заек имах по 22 часа немски на седмица, даже ако вземем час на класа - 23, в Понеделник помня имахме цели 6 часа един след друг. Доколкото знам в старозагорското ЕГ са с по 42 май, егати и реването пада тука. Явно не си в Ег, за да видиш какво е занимаване с език, стягай се, в 9-ти клас ще си с по-малко.
![]()
8 клас съм умирала от скукаГ-жата ни говореше мн тихо и просто не знам как съм издържала. Имах само по 18 на седмица де. Иначе ще се мине бързо годината ти, споко
![]()
и аз в 8-ми клас имах по 13 часа английски на седмица + госпожата ми беше ужасна, много я мразех, със супер нежелание ходех на училище тогава, ама мина годината и следващите само по 3-4 часа на седмица
така, че ще оцелееш, спокойно![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...