- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- английски език - 13 часа на седмица
Аз 8 клас демек миналата година имах по 18 часа на седмица английски.. и кво? :О Беше най-безгрижната година откъм учене .. и успеха ми беше висок..
хаххахах ,зайчета милички ... Не се оплаквайте 8ми клас си е супер ако учиш в езикова гимназия ,щото в 9ти и 10ти тогава вече моооже да се оплаквате с всички предмети на дадения език ,тогава става мазилоЗа тва гледкайте да го научите колкото се може повече този език ,че пооосле
А не като мене в 8ми клас се бях загаджила и хич не ми се мислеше за даскало и сега 9ти и 10ти глей къф зор :d
Аз в 8ми клас имах по 20 часа седмично Английски.Първоначално написано от boJestveN
Pagani Zonda
пфф.. 13 часа нищо не са
аз съм с 40![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Аз също съм съм с прибилизително 40 часа на седмица.И да се оплаквам?МНеееее..Първоначално написано от chocolatee
Вие тука за 13 часа теми пускате..![]()
I'm not in love this time,this night...
а знаете ли в кое училище в пловдив се учи по 18 часа англ. език ?
В 8 клас почти навсякъде се учи много език!Аз съм в езикова с немски и в 8 клас имах по 20 часа немски на седмица,а братовчед ми е в математическа и имаше по някъде над 15 англисйки
20 angliiski bratle :] 8 klas deПървоначално написано от boJestveN
Аз 8ми клас имах 19 часа английски, но нашата госпожа преди изпитите молеше учителите да и заематчасове и сме карали и още. Също така понякога в часа на класа ии във всеки свободен час :Д. Така, че спокийно, не си зле. Не че аз се оплаквам. Евала и на госпожата ми![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Как 40 бе, това е незаконно. По 8 4аса чужд език на ден. Няма как.Първоначално написано от Fruity
Аз като бях 8-ми клас имах 21 часа немски
a za frenskata gimnaziq profila s angliski po kolko 4asa imat?![]()
![]()
a ti v koe u4ili6te u4i6?Първоначално написано от DesireToFire
хаха еми лесно / 37 са майПървоначално написано от DesireToFire
/
на ден имаме 10 часа - общо, не само АЕ/ от 7 и 20 до 5 без 20 сме на училище /, но това е само 8клас / първата година / в езикова
имаме А уроци, B уроци и С уроци
по А взимаме граматика, лексика а/у.. на ден имаме около 4,5 часа
по В уроци правим упражнения предимно - 4 часа на седмицата ги имаме
а С уроци имаме всеки ден по 3 часа.. там учим думи, правим упражнения и такива.. НЕ е занималня !
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Аз в 8ми класимах по 21 часа на седмица италиански.. Бях се бъгнала, по едно време даже не можех думите на български да намирам..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
това е съвсем нормално .. даже мисля, че ако си в езикова гимназия 13 часа е малкоПървоначално написано от boJestveN
бахти якото аз имам само 1 ден дето са 3 иначе всичко по 4 часа на денПървоначално написано от boJestveN
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Аз имам 19 часа и съм в Математическа Гимназия с Физика ...Първоначално написано от petiam
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Нямате никакво право да се оплаквате в 8 клас имах 26 часа чужд език... 13 нишо не са.
МГ РусеПървоначално написано от megans
![]()
оф Боже.Няма да умреш ако си седнеш на четирибуквието и поучиш малко за да си го направиш по-лесно..![]()
Аз като бях 8ми клас имах по 18
хахах 13 часа и се оплаква... аз 8ми клас имах 21 часа седмично италиански.. прибирах се в нас и не можех да се сетя на български думи...Като си влязал/а да учиш английски.. учи,..какво се оплакваш от 13 часа седмично...знаеш ли колко са полезни..и аз 8ми клас мърморех ама сега осъзнавам, че вече всичките ми знания са от тогава.. тъй че...учи!