.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 181
    ее радвай се, че не е немски аз в 8ми имах по 19 часа английски

Мега фен
    Град
    Earth...
    и 200 часа на седмица да имаш
    пак няма да го научиш....

Повече от фен
    Град
    София

Re: английски език - 13 часа на седмица

Цитирай Първоначално написано от boJestveN
    тея хора са лудииии по 13 часа на седмица..полудяваммм сряда 4 часа..петък 4 часа...понеделник 3 и вторник 2..,тва нормално ли е..8 клас съм..някои има ли по толкова
    Хахаха и на това зле ли му викаш Аз имам по 21 часа СЕДМИЧНО Нещо да искаш да ми кажеш
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

13 часа са малко в сравнение с 22 часа седмично

имам по 19,дишай

Цитирай Първоначално написано от courtney
    В 8 клас имах по 20 часа седмично английски, не си само ти. Нормално е.
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ако си в английска езикова, нямаш никакво право да се оплакваш. Даже са ви малко - аз в 8 клас понеделник само имах 6 часа английски.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

25 часа НЕМСКИ моля ви се не се оплаквайте с тоя английски.Тоооолкова по-лесен е от немския, френския, испанския и еct.И извинявай ама само 13 часа?!?! Живейте си живота и се кефете че сте с английски. Сега ще си помислите 'никой не я е насилвал да влиза с немски' ами така е ама аз пак си се оплаквам 'щото е мега шитня!
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    радвай се
    аз имам 4 ляля
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    Bulgaria
    на мене пък не ми стигаха часовете ..

след даскало винаги висях в английски сайтове за игри и там чатъх със хора от много държави и то само на английски ..

или четох новини на английски и си превеждах песни ..

и сега в 12 клас са ми малко .. едва 7 на седмица

ако мислите че ставате на английски геjмър, препоръчвам лично > www.tribalwars.net /извинявам се за рекламата/
    "Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш

Аз имах по 22 (колко искаш да са ?? език не се учи със седене и отбиване на номера )

'Що и аз не учих в 8 клас толкова английски...
    DevlLady666, немският не е чак пък толкова труден за учене, стига да си седнеш на задника.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз имах по 18 часа седмично английски в осми клас, а ей ме на- жива и здрава.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    немският не е чак пък толкова труден за учене, стига да си седнеш на задника.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на FantaMen
    ООООоо аз имах по 17 но никога няма да ги забравя .. най прекрасните часове карани в даскало... Всички домашни и уроци от 8 клас са научени в тея часове.... толкова псувни и блъскане на телефони никога не е имало.... доста превъртани игри няма даже и в Китай да намериш....Всеки Петък да ставам в 9 вместо в 6:20... Разбрали сме се като свършим даскало 12 клас да съберем пари и да дигнем един паметник на старата ни класна.. :X Най якия учителка...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    RouSse
    аз пък имам 18 часа седмично китайски с времето се свиква
    Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    'Що и аз не учих в 8 клас толкова английски...
    DevlLady666, немският не е чак пък толкова труден за учене, стига да си седнеш на задника.
    Да..ама няма място за сравнение с английския.И ме подразни тоа че авторт не вижда колко всъщност му е лесен живота с 13 часа английски...плюс това нз къде и колко си учил/а ама колкото и да си сда на задника пак е мн труден
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Град
    София
    ех аз пък имах по 21 часа английски на седмица,учителката ми беше голямо хахо и в края на 8ми клас едва закрепих 4,а тя ме овещаваше как нищо не знам по английски и тем подобни.От 9ти клас насам не уча нищо по английски,а имам само 5 и 6.
    Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз като бях 8ми клас имах по 26 часа италиански и го учех с кеф. 13 са направо нищо, какво се оплаквате?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Че 13 са-нищо!
    Аз като бях 8 клас имах по 20...това,че теб те мързи е съвсем друг въпрос ;]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

не виждам проблем освен,че ти явно си доста мързелив и да спиш в часовете пак ще си отличник това е лесен материал защото почвате от 0-лата аз бях така по немски език (за 1ва година учех този език) спах си аз спах и пак бях отличник,но все пак не всички зацепват бързо и немски и англииски си приличат но са различни особено в граматиката..

п.с англииския е по-лесен според мен
    умният човек не казва всичко което знае,не харчи всичко което има

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от courtney
    В 8 клас имах по 20 часа седмично английски, не си само ти. Нормално е.

В 8ми клас имах 19 часа английски Наистина беше уморително,но все пак се подготвяш само по 1 предмет...а сегааа чак времето не ми стига да науча по всички предмети...ех,хубаво си беше в осми клас

Тръгнал си да се опкаваш? Аз имам 24 ! Да не си се записвал в ЕГ, проблема си е само и лично твой!
    Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
    - karamel4e.com/bojilow15
    This is me !

Голям фен

Re: английски език - 13 часа на седмица

Цитирай Първоначално написано от boJestveN
    тея хора са лудииии по 13 часа на седмица..полудяваммм сряда 4 часа..петък 4 часа...понеделник 3 и вторник 2..,тва нормално ли е..8 клас съм..някои има ли по толкова
    аз имам по 18-20 часа (не съм мн сигурна колко точно са) английски на седмица мен питаш ли ме как се чувствам?! понякога ми идва да убия госпожата по цял ден английски а не мислиш че на другите осмокласници им е приятно?! ама не са дръгнали да се оплакват
    а и е направено така че тези ученици който са учили др. езици до 8ми клас да наваксат с английския

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аз имам само 3 понеделник 1 вторник 2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си