- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- английски език - 13 часа на седмица
и 200 часа на седмица да имаш
пак няма да го научиш....
Хахаха и на това зле ли му викашПървоначално написано от boJestveN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам по 21 часа СЕДМИЧНО
Нещо да искаш да ми кажеш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Първоначално написано от courtney
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ако си в английска езикова, нямаш никакво право да се оплакваш. Даже са ви малко - аз в 8 клас понеделник само имах 6 часа английски.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
25 часа НЕМСКИ моля ви се не се оплаквайте с тоя английски.Тоооолкова по-лесен е от немския, френския, испанския и еct.И извинявай ама само 13 часа?!?! Живейте си живота и се кефете че сте с английски. Сега ще си помислите 'никой не я е насилвал да влиза с немски' ами така е ама аз пак си се оплаквам 'щото е мега шитня!
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
радвай се![]()
аз имам 4 ляля![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
на мене пък не ми стигаха часовете ..
след даскало винаги висях в английски сайтове за игри и там чатъх със хора от много държави и то само на английски ..
или четох новини на английски и си превеждах песни ..
и сега в 12 клас са ми малко .. едва 7 на седмица![]()
ако мислите че ставате на английски геjмър, препоръчвам лично > www.tribalwars.net /извинявам се за рекламата/
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
Аз имах по 22 (колко искаш да са ?? език не се учи със седене и отбиване на номера )
'Що и аз не учих в 8 клас толкова английски...
DevlLady666, немският не е чак пък толкова труден за учене, стига да си седнеш на задника.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз имах по 18 часа седмично английски в осми клас, а ей ме на- жива и здрава.
Първоначално написано от Wrathchild
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ООООоо аз имах по 17 но никога няма да ги забравя .. най прекрасните часове карани в даскало... Всички домашни и уроци от 8 клас са научени в тея часове.... толкова псувни и блъскане на телефони никога не е имало.... доста превъртани игри няма даже и в Китай да намериш....Всеки Петък да ставам в 9 вместо в 6:20... Разбрали сме се като свършим даскало 12 клас да съберем пари и да дигнем един паметник на старата ни класна.. :X Най якия учителка...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
аз пък имам 18 часа седмично китайскис времето се свиква
![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
Да..ама няма място за сравнение с английския.И ме подразни тоа че авторт не вижда колко всъщност му е лесен живота с 13 часа английски...плюс това нз къде и колко си учил/а ама колкото и да си сда на задника пак е мн труденПървоначално написано от Wrathchild
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
ех аз пък имах по 21 часа английски на седмица,учителката ми беше голямо хахо и в края на 8ми клас едва закрепих 4,а тя ме овещаваше как нищо не знам по английски и тем подобни.От 9ти клас насам не уча нищо по английски,а имам само 5 и 6.![]()
Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!
Аз като бях 8ми клас имах по 26 часа италиански и го учех с кеф. 13 са направо нищо, какво се оплаквате?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Че 13 са-нищо!
Аз като бях 8 клас имах по 20...това,че теб те мързи е съвсем друг въпрос ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
не виждам проблем освен,че ти явно си доста мързелив и да спиш в часовете пак ще си отличник това е лесен материал защото почвате от 0-лата аз бях така по немски език (за 1ва година учех този език) спах си аз спах и пак бях отличник,но все пак не всички зацепват бързо и немски и англииски си приличат но са различни особено в граматиката..
п.с англииския е по-лесен според мен
умният човек не казва всичко което знае,не харчи всичко което има
Първоначално написано от courtney
Тръгнал си да се опкаваш? Аз имам 24 ! Да не си се записвал в ЕГ, проблема си е само и лично твой!
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
- karamel4e.com/bojilow15
This is me !
аз имам по 18-20 часа (не съм мн сигурна колко точно са) английски на седмицаПървоначално написано от boJestveN
![]()
мен питаш ли ме как се чувствам?!
понякога ми идва да убия госпожата
по цял ден английски
а не мислиш че на другите осмокласници им е приятно?!
ама не са дръгнали да се оплакват
![]()
а и е направено така че тези ученици който са учили др. езици до 8ми клас да наваксат с английския![]()
аз имам само 3понеделник 1 вторник 2
![]()