- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за госпожици, които се грижат за косата си
Взех си маската, отзад пише като се нанесе да се масажира 2 минути като се обърне внимание на краищата - това значи ли, че се нанася и в корените?
Защото после пък пише за по-интензивна грижа да се нанесе за 15 минути на краищата, НО не по скалпа...
идеи?![]()
Ако ти се заплите си взиме на Лореал спрей за разресване,който е против късане на краищата , а и изобщо го препоръчвам на всички, на които косите им сутрин на нищо не приличатПървоначално написано от YourFavoriteDrug
.
Мноого е добър , наистина !
За къдрава коса също използвай , като се изкъпеш още на мокра коса си я намачкай цялата със пяната на Гарниер за къдрава коса / с бамбука/ или някаква друга , ако си доволна.
Ощее...аа, да може да използваш балсам без отмиване на Сънсилк , ако ти хвърчи на всички страни и искаш да е малко по- прилежна.![]()
Кристалите също заглаждат косъма.![]()
Иии...за това се сещам в момента , ако искате нещо питайте.
Попринцип този спрейа на Лореал си е хубав, но е малко по-лек , ако мога така да го нарека , затова ако примерно някой има по-сериозни оплакванияможе да пробва със спреша за разресване на Шварцкоп / в едно небесно синьо шише е и го продават по фризьорските салони , щото май се водеше професионален
/
To infinity and beyond.
днес си взех маската с чесън и ще я пробвам така като я гледам ще я ползвам достааа време![]()
Humans need fantasy to be human.
омазнява ли ви се повече косата с маската :P
Просто аз
Има ли разлика между тази с чесъна и змийското олио, защото аз купих с чесън /нямаше със змийско олио, а не ми се чака/ и ми казаха, че май била по-хубава. Вие как мислите?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
на мен и двтее ми харесаха![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
абе и аз имам такова майка ми ми го взе мисля, че е от орифлейм тя така ми каза щото е дистрибутор и ми взема разни работи![]()
Peace & Love
и аз си спомних,че сънсилк имаха серия за къдрава коса,обаче отдавна не съм виждала продуктите им ;/ пък съм и от малък град, ама ще проверя по аптеките - 'гален' а-у ;ДПървоначално написано от Infinity
мерси много за идеитее!![]()
Aз също си взех с чесън, защото нямаше със змийско мляко. Много яко мирише![]()
Между другото се сетих, че това ми е първата купешка маска, та не знам дали съм се справила с мазането.. взех малко, натърках го и го изплакнах. Ако е това - справила съм сеOще ми е мокра косата, за да видя някакъв резултат, но ще кажа по-нататък..
![]()
Взех си днес маската със змийско масло... Ще видим дали има ефект : ).
На мен вчера ми свърши тази с чесъна... супер доволна останах и пак ще си взема. Имах я от коледа още. Първо като прочетох с какво е супер гадно ми стана, но няма никакъе мирис и ефекта е страшен!
ммм и аз ще я пробвам със змийското мляко![]()
Аз си взех такава маска ( http://www.astra.bg/files/images/lor...s/600111_t.jpg ) уникална е!![]()
^ същата,за която авторката е писала.. четеш ли темите?
--
Гледам на първа страница съм се изцепила,че едва ли я има. Поправка - в почти всеки по-голям магазин я има. (1кг - 6/7 лв.)
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Да,чета ги.Исках да кажа,че съм си взела маска като на авторката,и е много хубава а снимка сложих просто така ;]] ...
Кой каза, че я няма тука?!![]()
![]()
Вчера докато си избирах шампоан я подминах .. обаче ме убедихте и в най - скоро време ще я пробвам!! ..
Дано се получи желания ефект!! ..![]()
За каква коса е тази със змийското мляко? Аз съм с доста суха и купувам само продукти за суха и увредена коса, та подходяща ли е?![]()
ПИше за изтощена и третирана коса......(маската, която използва авторката)![]()
Моята много я третирам с тая преса .Ще си купя маската дано има ефект
На мен маската не ми хареса изобщо.
Правеше ми косата като перушина.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мерси много на авторката! Задължително ще си я купя.. След толкова положителни коментари! Моята коса е ужасна.. Беше ми до кръста и с тези пресии ,маши и прически я направих на гъз..Сега е малко под раменете..Изобщо не се грижа за нея ,но сега съм твърдо решена да и върна предишния блясък и мекота.. МЕРСИ отново!
![]()
О, и аз ползвам маската със змийското мляко от февруари месец исъм доволна,доста.Като я свърша мисля да си взема от същата марка,само че с шоколадИначе препоръчвам я
![]()