.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 139 от общо 139
    Искам да попитам дали косата се омазнява от маската и дали маската може да ти изправи косата без преса?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    ^ всяка коса е различна, така че може да я омазни, може и да не я омазни. А да ти я изправи не вярвам, тя не е правена за това.

Аз днес си купих и от едно нанасяне си усещам косата по-мека и подредена. Не мога да й се нарадвам. ^.^

Ама много гаден тоя български етикет, на преведеното пише, че се грижела за косата и корените й, от което аз предположих, че ще може да сложа малко (натам пише да се обърне внимание на краищата), а в инструкциите на английски пише да се избягва контакт с корените.

^ Пише го и на българския етикет там където става въпрос за стоенето 15 мин., че е по-ефикасно.

Аз имам маската с авокадо и съм адски доволна. Поразтърсих се и се оказа, че Лорис имат 11-12 вида различни маски Исам да ги пробвам всичките ама с тоя 1 килограм цялата година ще си карам

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    А шампоаните и балсамите им хубави ли са

Балсамите им са много хубави, но за шампоаните незнам, не съм ги пробвала.

А трябва ли да ползваш шампоана от същата серия, за да има ефект?

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от mirelka9449
    А трябва ли да ползваш шампоана от същата серия, за да има ефект?
    не е задължително
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Вие знаехте ли, че трябва да гребеш от маската с пластмасова лъжичка, а не с пръсти, защото иначе се замърсявала и се разваляла по-бързо? Днес за пръв път го чух. Никога не бих се сетила сама.

Аз съм чувала и за някаквас плацента, която миришела много хубаво и също била ефикасна. Мисля, че е на същата фирма

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Тази с плацентата доколкото помня е на DENISE и е италианска. На мен ми се омазнява много бързо от нея косата.
    По темата, пробвах шампоана на Лорис с чесън, но след това ми става много суха косата и има много стърчащи косъмчета. Но въпреки това май ще пробвам маската. Искам да питам Поли, стоиш ли 15 минути с нея, или може и по малко?
    И все пак... медицинската козметика за мен си е най-добрата. Прави чудеса и с косата и с кожата ми.

шампоана,балсама и маската с змийско олио са невероятни,косата ми беше просто съсипана от всекидневно третиране с маши,преси сешоари и т.н ... с колекцията на LORYS оше на 2-та седмица косата ми стана буквално като нова..разбира се намалих употребата на пресите и машите..и я оставях да си изсъхне сама вместо да я суша с сешоар..но това съм го правила и преди без видими резултати ..пробваите продуктите на LORYS няма да съжелявате ..особено маската )) благодаря на авторката че сподели за маската и се подсетих за нея ..още утре отивам да си купя пак

Цитирай Първоначално написано от art
    Аз съм чувала и за някаквас плацента, която миришела много хубаво и също била ефикасна. Мисля, че е на същата фирма
    Тази, за която говориш според мен е на Miosotis с костен мозък и плацента. Аз я имам и наистина и много хубава, дори я използвам по-често от Лориса, защото се стои само 3 минутки.

Цитирай Първоначално написано от kok
    Цитирай Първоначално написано от art
    Тази, за която говориш според мен е на Miosotis с костен мозък и плацента. Аз я имам и наистина и много хубава, дори я използвам по-често от Лориса, защото се стои само 3 минутки.

с плацента е по добра на DENISS тази на Miosotis червената я имам но съм по доволна от LORYS ))

Днес си купих маската със змииско мляко.Все още не мога да кажа,че има някакъв ефект,защото все пак е първото ми измиване с нея,но се надявам след 2-3 седмици да има видим резултат.
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си