- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли лапали на негър..
няма ли да престанете с тва че са им големи бе хора вижте човека ви го е показал нагледно .. не може да четете ли wtfПървоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Да ти кажа не го очаквах от неяПървоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
Westside rollin' all day, every day
Бе знам ли ...Може и да му лапам може и не!Това си е въпрос на личен избор на всеки!Има доста бели жени,които ходят с негри ,явно не е кой знае какво.Все пак не може да се прави никаква аналогия между цигани и негри!
Нито пък аз , нито пък аз....Първоначално написано от TheX
![]()
--------------------------------------------------------
Абе да ви кажа,ако всички момичета се гнусяха така,както тези писали в темата,половината рапъри в Америка щяха да станат гейове![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
На мен са ми гнусни негри, дори от мургави момчета ме е гнус
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
az ne bixsamo kato si go predstavq prosto go namiram za gnusno
![]()
Да бе не бихте .. да ви дойде некъв 50 Cent или някъв по известен такъв / те са много известните/ и ви сложи неква ненормална сума пари , не само че ще му лапате ами ще му го отхапете направо.. не ставайте смешни!
НИКОГА НЕ КАЗВАЙ , НИКОГГГГА![]()
![]()
Не казват "НИКОГА" а "не бих" ... Макар , че вместо да му го лапна ще му го отрежа...
Виж сега ти като си курва и го правиш за пари,ако изобщо си го правила,не е задължително всички да са на твоя акълПървоначално написано от travmiriaN
бате , аз съм момче! :]
Първоначално написано от travmiriaN
Да, бих. Не виждам нищо гнусно. И ако питате дали не го оприличавам на твърдо лайно, не. Отвращават ме циганите, а не негрите и то главно заради поведението на голям процент от представителите.
Ако това, което се е случило с мен, не се е случвало с теб няма как да си го представиш. А ако се е случвало, няма защо да си го припомняш. Никой не желае да слуша изживяни вече човешки истории.
Да бих. Нямат нищо общо с циганите. Има ужасно симпатични негри![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
т.11 !