.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Маша или дифузер

Моята коса е чуплива и като се изкъпя ми става нито къдрава,нито права затова бях решила да си взема маша,но ми казаха че било по-добре сешоар с дифузер затова незнам

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Ми на мен и двата варианта ми допадат.Ако някоя твоя приятелка има дифузер или пък маша пробвай и прецени как е по-добре при теб.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Ами чесно казано досега не съм използвала нито едното защото попринцип се изправям с преса но вече ми омръзна

Голям фен Аватара на Dollystar
    И двете съм ползвала, но като че ли по-дълготрайно става с дифузер. :P
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    И двете съм ползвала, но като че ли по-дълготрайно става с дифузер. :P
    дано не звучи тъпо,но просто не съм много запозната аз имам сешар дали може да се купи сами тази част отпред

Еми за твоята коса трябва дифузер.
    Лично аз не го използвам , много ми е трудно , предпочитам машата
    А, от двете по - малкото зло е дифузера

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

С маша става много по-красиво.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на girl91
    Моята коса е като твоята по описание... и с дифузер не мога да постигна желания ефект. С машата става много хубаво. Аз предпочитам машата пред дифузера, по различен начин ще стои косата направена с дифузера и с машата.

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Моята коса е като твоята по описание... и с дифузер не мога да постигна желания ефект. С машата става много хубаво. Аз предпочитам машата пред дифузера, по различен начин ще стои косата направена с дифузера и с машата.
    може ли да ми препоръчате някоя маша :P

дифузера прави небрежни къдрици, а пък с машата стават много по-красиви и стилни

можете ли да ми предложте някоя маша

Машата е по-добре.Дифузера не я прави толкова хубаво.[/i]

Цитирай Първоначално написано от xXxaHiixXx
    можете ли да ми предложте някоя маша

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040666 виж тази(моята) , не е много скъпа разгледай сайта, има много

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    Зависи какъв ефект искаш да постигнеш...
    С маша изглежда прекалено кифленско и натруфено - не ми харесва, а с дифузер стои по естествено и стават по малки и дълготрайни къдрици.И моята коса е такава и не ми се занимава 1 час да се изправям и за това малко пяна,дифузера и за 10 мин съм готова

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    само гледай да си купиш маша с керамично покритие

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от drumhead1
    Зависи какъв ефект искаш да постигнеш...
    С маша изглежда прекалено кифленско и натруфено - не ми харесва, а с дифузер стои по естествено и стават по малки и дълготрайни къдрици.И моята коса е такава и не ми се занимава 1 час да се изправям и за това малко пяна,дифузера и за 10 мин съм готова
    +1

дифузер ... пък и май по - малко уврежда косата
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Днес ще отида по магазините да разгледам

С дифузер не всяка коса се получава добре. При мен първите 10мин. изглежда супер и след това цялата чупливост на косата отива на кино и остава само един гаден обем в крайщата. Предлагам ти да си взимиш маша, но гледай да е с керамична, както каза POLLINA. Предлагам ти също да обиташ с плитки или ролки. Трябва да опиташ и да решиш кое ти седи най-добре. Ако някоя твоя приятелка има маша и дифузер - пробвай, а и нищо не ти пречи да опиташ плитките и ролките - сем нищоняма да ти стане на косата.

Цитирай Първоначално написано от casey
    С дифузер не всяка коса се получава добре. При мен първите 10мин. изглежда супер и след това цялата чупливост на косата отива на кино и остава само един гаден обем в крайщата. Предлагам ти да си взимиш маша, но гледай да е с керамична, както каза POLLINA. Предлагам ти също да обиташ с плитки или ролки. Трябва да опиташ и да решиш кое ти седи най-добре. Ако някоя твоя приятелка има маша и дифузер - пробвай, а и нищо не ти пречи да опиташ плитките и ролките - сем нищоняма да ти стане на косата.
    да аз съм опитвала с плитки...

Голям фен Аватара на stelit0
    моята е някаква смотана маша за 16,90 ама ако знайш как къдри направо е огън.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от el4ooot0
    дифузера прави небрежни къдрици, а пък с машата стават много по-красиви и стилни
    Ако искаш да приличаш на принцеса от 19 век купи си маша. С дифузера косата не се гори, а и 3 часа след машата косата ти заприличва на лайно. Препоръчвам ти дифузер.

ми мисла да си взема дифузер

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от el4ooot0
    Ако искаш да приличаш на принцеса от 19 век купи си маша. С дифузера косата не се гори, а и 3 часа след машата косата ти заприличва на лайно. Препоръчвам ти дифузер.
    Аз като се направя с маша въобще не приличам на принцеса от 19 век и косата ми след 3 часа не става на лайно. Стават много хубави къдрици с машата стига да знаеш как да се правиш с нея, а самите кърдици могат да издържат доста време без да се развалят.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Зависи от типа коса ... Просто с машата много се гори косата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си