- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво мислите за отборите в ''А'' група?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Тук публикувам временото класиране в ''А''група,а вие казвате какво мислите за всеки отбор
1 ЦСКА 16
2 Черноморец Бургас 16
3 Локомотив София 13
4 Литекс 12
5 Берое 11
6 Черно море 10
7 Миньор Перник 10
8 Левски 9
9 Монтана 9
10 Пирин 7
11 Славия 7
12 Сливен 4
13 Спортист Своге 4
14 Локомотив Пловдив 3
15 Локомотив Мездра 3
16 Ботев Пловдив 0

В А група има само един отбор- Левски София !
да бе,добре...добре че ЦСКА ви пожалиха и ви биха само с 2:0Първоначално написано от renegate

с тоя състав...
БАТКОВ-КУРВО
пфффф,абе ан вас всеки пъ някои ви е виновенПървоначално написано от renegate
веднъж съдията,веднъж че вятърът духа на север....

Ми ти за Левски или ЦСКА си ?
пффф,абе и двата отбора НЕ са ми симпатични(особено Лефски),така че..по-добре е ЦСКА
Мисля, че е време, най-накрая, България да има шампион от Бургас.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Тоа Боратков е по зле и от Лупи и ви го налупи! Иначе не е зле и да има хора на тоя стадион в Бургас ! А не да ходят по 200 човека накръст ! Кво да правиш Мазута Форевер !

Support your local club!!!
тва от къде го прочете, като не знаеш трай.. пачъПървоначално написано от vanesa0pld
.!.
ПИШЕ СЕ ЛЕВСКИ БЕ КУРВО ДОЛНА!Първоначално написано от vanesa0pld
Jebem te u usta, jebem te u oko
пише се леФски бе,говедо долноПървоначално написано от BlueAvalanche

Подиграваш се с героите на България а? (* ?
LEVSKI SOFIA-A REASON TO FIGHT !!!
еми аз нарочно пиша ''леФски'',за да не обиждам апостола,въпреки че вие постояно се гаврите с него!Първоначално написано от renegate
Ехх,колко жалко е да си леФскар..
Цело столипиново у твойта п-утка к-урвоо
Само аз ли не схванах смисъла на темата?
aaaa...село столипиново ли?Първоначално написано от BlueAvalanche

мерси,ама аре оставете малко и за майка ти
Преди 5 години бях твърд левскар.Сега 5 пари не давам на футбола в България,но изпитвам някви симпатии към Черноморец.Давайте,акули!!!! !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не село, квартал на Пловдив, майнаПървоначално написано от vanesa0pld

Не ти давам повече от 12, като ти гледам умствения капацитет.
DieselBlood, нямаме нужда от такива левскари като тебе. Раждаш се Левскар и умираш такъв, всичко друго е пълнеж.
хахааххах,като гледам и твоя умствен капацитет не е много голям.Първоначално написано от BlueAvalanche
А иначе за това че се разждаш и умираш като говедо...съгласна съм!..а преполагам че пълнежа е коледен
Въпреки че съм фен на провинциален отбор (Ботев ПД) и това че за нас всеки мач е радост,и на дербита се събираме повече хора отлкото събират нашия елит (в лицето на ЦСКА,Левски,Локо СФ)мисля че футбола ни е много зле и трябват сериозни промени.Наща А група не струва и пукната пара.
еми как ще става?Като леФски(и не само те де и другите софийски ''грандове''Първоначално написано от ohluv
) си купуват мачовете???
Е да ама в нащо първенство не са само те.А до колко си купуват мачовете ся ги мачкат тях и виждаме колко са големи.Първоначално написано от vanesa0pld

За Ботев,но в момента сме много зле .Всички знаят че Христовол е главният виновник и се махна тоя.дано се нормализират нещата,че скороро може да сме в Б група.Аз не съм толкова запален фен инАче.Бг футбола е пълен боклук и гавра с тази игра