.

Виж резултатите на анкетата: Какъв тип кожа имате?

Гласували
105. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нормална.

27 25,71%
  • Смесен тип. (мазна е на брадичката, челото и носа)

48 45,71%
  • Мазна.

19 18,10%
  • Суха.

11 10,48%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото

Чистата кожа, тайната на красотата!

Какъв тип кожа имате? Какво използвате, за да я почиствате от пъпки? Действа ли? Знаете ли ефикасни домашни маски за лице, които добре почистват кожата?
    airplanes..

Град
    Пловдив
    има нормална кожа,попринцип нямам пъпки,но ако излезе евентуално се мажа със "Здраве"..иначе си мия лицето здраво със сапун и после д един хидратиращ гел на Дева
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    в леглото
    И като препоръка мога да кажа, че за чисти и по-малки пори веднъж седмично можете да обтривате лицето си с резенче лимон. Киселината в него свива порите.
    airplanes..

кожата ми е малко мазна..и аз използвам продуктите на "Нивея" за да не ми излизат пъпки и сам доволна
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Град
    Пловдив
    козметика е отговора на тийнейджърските молитви веднъж месечно след цикъл и край на черните точки
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

^А,мерси много ще го пробвам това,защото понякога забелязнам по-големи пори / рядко,но все пак../ А по темата: Имам нормално към суха кожа,изпозвам хидратиращия крем на Арома / краставичен много съм доволна / и кака...мия се със Гарниер Пюр 3 в 1 и съм доволна когато имам някой пъпка я мажа със Здраве и това е..
    Това беше към twilightHeart
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

използвам най-обикновен крем и си мия лицето многоо хубаво
    засега не мога да се оплача излизат ми пъпки но рядко

Голям фен
    Имам напълно нормална кожа без пъпки.Изполвам само Garnier Pure 3in1 за почистване

Град
    в леглото
    А и колкото по-малко фдт и пудра или перли и такива гримове, толкова по-малко пъпки и запушени пори. Кожата се задушава от тях. Освен това знайте, че като ги използвате непрекъснато кожата се състарява и ще започнат да ви излизат бръчки от ранна възраст. (примерно 20-25)
    airplanes..

^Сиииилно се надявам да грешиш /въпреки,че знам,че си права,нооо...обичам да се самозаблуждавам /
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от YourStar
    ^Сиииилно се надявам да грешиш /въпреки,че знам,че си права,нооо...обичам да се самозаблуждавам /
    Ако се грижиш добре за кожата си и е чиста изобщо няма да има нужда от гримове. По-точно такива, които скриват недостатъците на кожата или са просто гъзария (руж,перли).
    airplanes..

Голям фен
    ами кожата ми си е нормална - нито много суха, нито мазна ... преди цикъл ми излизат някакви много гадни пъпки по носа - някви гнойни .. не са много де - 2 или 3, ама ме дразнят защото по принцип нямам пъпки и използвам един почистващ лосион на Avon ...

Голям фен
    ами кожата ми си е нормална - нито много суха, нито мазна ... преди цикъл ми излизат някакви много гадни пъпки по носа - някви гнойни .. не са много де - 2 или 3, ама ме дразнят защото по принцип нямам пъпки и използвам един почистващ лосион на Avon ...

Голям фен Аватара на gret4ety
    Винаги различна козметика. Никога не се задържам на един продукт. Garnier, Avon, Oriflame, Aroma, Nivea. ПОчистващи гелове лосиони. Като свърши един купувам друг. И не ми излизат пъпки.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    кожата ми е нормална ..
    пъпки почти нямам .. а като имам ги мажа с един крем ..
    ии редовно си мия лицето с един почистващ лосион на Clean 'n clear ..

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Цитирай Първоначално написано от YourStar
    Ако се грижиш добре за кожата си и е чиста изобщо няма да има нужда от гримове. По-точно такива, които скриват недостатъците на кожата или са просто гъзария (руж,перли).
    Тъпотии...
    Аз пъпки нямам, преди цикъл най-много да ми излезе 1. През зимата обаче тенът ми не е равномерен (което няма общо със здравето на кожата ) и препочитам да си плесна малко фон дьо тен.
    ако ползваш качествен грим + редовно почистване няма да имаш проблеми.

Saatana vittu perkele hate crew!

Нормална.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    и аз съм така..само че ползвам на Орифлейм няколко неща :почистващ гел,почистващ порите лосион и крем за матиране

Моята е смесена. Почти спрях да ползвам химии, не съм си мила лицето с гелове и лайна от 1-2 месеца и карам основно на домашни продукти.
    Ще видим какво ще стане.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    [На Метри От Земята]
    Имам нормална кожа, ако видя че някоя пъпка ще излиза я мажа със силицилов спирт и след това Здраве.. иначе всеки ден си почиствам лицето с тоник :P
    Просто аз

Мисля, че е смесен тип.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Имам мазна кожа и често ми се появяват пъпки, най-най вече по челото и брадичката. Най-много ми помагат продуктите на Гарниер. Всеки де н се почествам с тоникс и през 2-3дена си прая маски.

Смесена кожа. Използвам и съответните продукти за моя тип кожа: измиващ гел и хидратиращ крем. А когато ми излезнат пъпки - едно гелче на Clean and Clear.
    Would you dance if I asked you to dance?
    Would you run and never look back
    Would you cry if you saw me crying
    Would you save my soul tonight?
    Would you tremble if I touched your lips?

Голям фен Аватара на GerYy
    Кожата ми е смесена. Използвам Нивеа янг почистващия гел

Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от GerYy
    Кожата ми е смесена. Използвам Нивеа янг почистващия гел
    Тоя гел действа ли? Защото аз им използвах SOS stick-а ама нещо мн бавно действа, а уж за няколко часа. При мен е нужно 2-3 дена да мажа примерно пъпка, за да изчезне.
    airplanes..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си