- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвате ли мъже с дълга коса
Аз съм с дълга коса и се зачудих дали жените са против или за...Смисъл ако сте против няма да я пострижаама все пак ..интересно ми е
![]()
Харесвам коса с дълги мъже, харесвам и телетъбиси в розАФи рокли...
Сериозно: Да...![]()
Различни момичета. Различни характери. Съответно и всяко едно момиче има предпочитания как да изглежда едно момче. Дали ще бъде с дълга или къса коса, висок или нисък, дебел или слаб... Във въпросът ти няма смисъл не за друго, ами защото сега ще се изпишат 10 страници с две мнения, които ще са в двете крайности - За и против... и в крайна сметка окончателен отговор така и няма да получиш.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Знам,знам...но искам да се уверя че има и някои които всъщност харесват дългокосмести![]()
Някои момичета ги обожават, но повечето не ги харесват или ги мразят - лични наблюдения. Така че, очаквай повече хейт мнения и не се влияй.
Еми примерно аз съм срещала мъже, на които дълга коса им стои повече от перфектно и къса прическа по никакъв начин няма да им отива... Но там е работата, че има и обратни случаи, така че не зависи всичко от косата, а и от това как изглежда момчето.Първоначално написано от madcho
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Аз харесвам 1-2 номер или доста дългите коси.Не съм привърженичка на средното положение в този случай.
Не ми пука особеноСмисъл пука ми поне малко щом пускам темата ма ако ми кажете че не харесвате няма да се депресирам
![]()
Well незнам как ми отива повечеАма..на кой му пука как изглеждам освен на мен
и на гаджето предполагам
![]()
не ме кефи...хич даже
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Има, има, споко.Първоначално написано от madcho
Аз лично много харесвам момчета с дълги коси, винаги съм била на мнение, че е страхотно. През живота си съм виждала само две изключения на момчета, които познавам, на които им е много по-добре с къса коса, дълга просто не им отива. Но като цяло съм за дългата коса, ако си поддържа хигиената, не виждам проблема. Сега, някъв мазен ако ми се изтипоса, който от 2 месеца не си е мил косата, определено ще ми стане гнусно, но в противен случай е много готино и няма кво да се чудиш. Остави си я, ако ти харесва.
![]()
Ъъъъ не толко откровено бе !Ок ок всеки си има мнение
ама не е нужно да се убиждаме
и + това не съм някво емо или фешънче..те според мен не са мЪже
таа питах ви нормално отговаряите нормално
(
Не! Никак не харесвам мъже с дълги коси! 1-2 номер или някоя оформена прическа, но в никакъв случай дълга коса!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Зависи на кой как му отива, на някои им седи мн добре дълга коса, но на повечето - не.
ДА !
+приятеля ми е с дълга коса
+повечето ми идеали за мъже са с дълги коси
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
не.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Абе зависи, има хора, дето с къса хич не им върви.
Ама напоследък се нервя на мацки с къси коси, което е по- странното.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Ми, случва се. Харесвала съм си дългокоси, харесвам си, но най-харесвам момчета с къса коса, 2-3 номер.