- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвате ли мъже с дълга коса
Ми не, не ми харесват. Харесва ми да има съвсем малко косичка и когато му пипам главата да е като набола тревичка![]()
Емм.. ако си симпатичен ..защо пък не ,но предпочитам момчета с къса коса!![]()
да , обожавам с дълга коса !АМА чакай ся , ако е мазна и имаш 3 косъма на тиквата не !
и .. се пак за да го харесам тря е и хубав не само да има дълга коса , но да харесвам
![]()
на някои момчета страшно много им отива, ама на други не чак толкова. На мене ми харесват момчетата с ПРАВИ дълги коси немазни естествено![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
И аз съм на тва мнение.Първоначално написано от Backspace93
Ooo yeah \/
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
твойта коса e супер яката <33Първоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
ПП: Да![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
на мен също не ми харесват ...1-2 макс 3 номер.. но знае ли човек в какво ще се влюби
![]()
![]()
![]()
![]()
Мда, секси е![]()
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
Първоначално написано от Backspace93
Това пък ми е тоолкова гадно.
Обожавам го тва усещане!Първоначално написано от KoRnFlAkE
Най - мразим ?мъж? с дълга коса, да не говорим по - дълга от моята![]()
Мъже с дълга коса ?? - Айде не мерсиИзобщо не ми харесват такива
Аз лично паресвам мъже с дълга коса...разбира се, има някои, които изглеждат ужасно, но в повечето случаи много ме радват.![]()
![]()
Не просто харесвам, а имам фетиш към дългокоси мъже *0*
Според мен нищо не разкрасява мъжа така както дългата коса и до сега никога не съм срещала грозен дългокоско и всеки път щом се размина с мъж с дълга коса се започва едно заглеждане, подскачане и точене на лиги.
Just look at him https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/...73555248_n.jpg *умирга*
Зависи ако е като на Оливър Сайкс да той е супер сладък но ако е по-дълга не...и все пак това е моето мнение всички са различни и имат различни предпочитания![]()
Всичко зависи от момчета. Има някои, които изглеждат невероятно с дълга коса и други, които са ужасни.