- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвате ли мъже с дълга коса
Абе брато, кво ти пука.
Ако ти се занимава да я поддържаш и можеш да я траеш и на всичкото отгоре ти седи добре - дръж я.
Мисля,че сме обсъждали този въпрос преди...
Зависи ти какво разбираш за дълго.. ? И да ти кажа не слушай тука какво пишат путките като видят някой с дълга коса (под ушите) и краката им омекват.. ! И ми писна от ташаци който всичките с еднакви прически 2-3 номер и това е.. ! И като вкарат едни смотани дрехи и киснат по цял ден във форума и са вече мега газари!
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
и с дълга коса, и с къса, само да е чиста
и момчето да е пич и да е секси
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Харесват ми. Но като цяло дължината на косата не е критерий, защото всякак ги харесвам. Стига да отива, разбира се. А за дългата коса- на много хора според мен им придава характер.
'Cus history is all dreams.'
мдаа ако ме кефи и момчет0о екстраа![]()
иначе и с къси и средно дълги сякак
![]()
![]()
да, определено![]()
Една коса няма да направи момчето по-привлекателно или по-непривлекателно за мен.Била съм и с дългокос и с късокос и разлика няма,отношението е по-ваджно.
Ако е в добро състояние и му отива на цялостната му визия ще е супер.
Може косата да е малко под ушите,но без фИешън прическа,за да пога да го подхващам за косата и да го притеглям към себе си и да заровам пръсти с цел възбуда.
Ммммм да![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Офф тва че са с дълги коси,не ги прави по-малко мъжеДа не би да казвате,че лъскавите фешънчета с коса на бодлички,омазана с гел,розови тениски,прилепнали дънки и блестящи маратонки са повече мъже от тези с дългата коса!?
(не познавам момче,което да е с дълга коса и да не е пич) Аз лично се харесвам с къса коса(за неразбралите-момиче съм
),а става ли въпрос за момчета-НЕВЕРОЯТНО ГОТИНО Е ДА СА С ДЪЪЛГА КОСА!Много много ми харесва!
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Още откакто бях на шест и гледах по телевизията сериала "Шотландски войн" взеха да са ми симпатични. Сладури!Е, не на всеки му отива, но някои са много хубави така. Някакси по-мъжествени ми се струват, ако им отива.
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Зависи на кое му викаш дълго![]()
Иначе ме влече повече 1-2 номер прическа ..
Running is my drug and I am overdosed ..
По принцип само такива ми харесват
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
1. Не съм гей бе![]()
2.Не съм и депресар
3.Ония пич кадето каза че ми отива от къде знае
4.Питах просто бе
Нали за това са фоурмите
? Беше ми интересно и пуснах тема...За тези които не им харесва-всеки си има вкус
и се радвам че някои харесват дългокосмести
..Аа и за тези които ме храниха и убиждаха
![]()
![]()
Обожавам мъже с дълга коса ! Но пък никога не съм била с такъв..
Ами.. по принцип не харесвам дългите коси тип - метъл... (мноо са безформени)
... ии като на Георг (Токио Хотел):
http://3.bp.blogspot.com/_njLpdtPUtx...S660/georg.jpg
||||Бил Каулиц (Токио Хотел)... ужасно ми харесва какви прически си прави.. ето такъв тип дълга коса харесвам..
1. http://www.japanforum.com/gallery/da...ll_kaulitz.jpg
2. http://anyblog.org/gossip/wp-content...spiaggia-5.jpg
3. http://cdn.buzznet.com/assets/users1...3820406184.jpg
Момиче съм!
Исусе...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Re: Харесвате ли мъже с дълга коса
Е, как не?
Много ясно, че няма да си я подстрижеш(особено пък заради някакви си лигави женски), това е косата ти. Което си е прекрасно.Първоначално написано от madcho
Стига да не си някой мазен тип, де.
Иначе е направо божествено, бе хора. Я се усетете.
Не сте ли виждали някви младежи с брилянтно къдрава прекрасна жизнена дълга коса.
Както и да е, де.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
и той е дългокос.. за да сваля мацкиПървоначално написано от Swinkenhoffer
+ 47958720572304Първоначално написано от Joc
Ръбчовци рлззз (на бившия мноо яко му седеше).![]()