.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 272
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Не харесвам мъже
    слава богу!

все ми е тая. Ако човекът отсреща ми хареса, има излъчване и други захаросани глупости, нЕма да ме бърка дали е с дълга коса, или с прическа 1-ви номер. На всеки различно му ходи. Но да, определено не мога да кажа, че да си хвана мъж с дълга коса не ми е приоритет в живота, и не, определено не ми треперят капачките при всеки тип, който ми се изпречи пред погледа и има грива, (почти) колкото моята(а моята коса пък не е и много дълга).

мъжете с дълга коса не са тру

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mecho0
    Не .. изобщо

Цитирай Първоначално написано от AzEbaTeletabisi
    Харесвам коса с дълги мъже, харесвам и телетъбиси в розАФи рокли...

Сериозно: Да...
    I lol'd
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    Аз пък ги харесвам Кефи ме някой пичага с расти или пък някой с бодлички илии пък някой със дълга коса да може да я размята ебаси якото чак се подмокрих ахахах Моето гадже даже именно заради косата го харесах първоначално http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6491289_n.jpg Тук е с лилава коса но няма как да се види пу пу тъй чеее аз съм ЗА мъжете с дълги коси, НО не на всеки отива Просто някой ме радват

Супер фен Аватара на Riot
    Харесвате ли мъже с къси пишки ?
    Моля ?!

не ми харесват много
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

Голям фен
    Еми нещо като на Джъстин Бийбър може, ама чак пък дълга до раменете някъде не ми харесва.Твойта колко дълга е ?
    Хора много , Човеци малко !

Не харесвам момчета с дълга коса...

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Цитирай Първоначално написано от courtney
    Цитирай Първоначално написано от madcho
    Знам,знам...но искам да се уверя че има и някои които всъщност харесват дългокосмести
    Има, има, споко. Аз лично много харесвам момчета с дълги коси, винаги съм била на мнение, че е страхотно. През живота си съм виждала само две изключения на момчета, които познавам, на които им е много по-добре с къса коса, дълга просто не им отива. Но като цяло съм за дългата коса, ако си поддържа хигиената, не виждам проблема. Сега, някъв мазен ако ми се изтипоса, който от 2 месеца не си е мил косата, определено ще ми стане гнусно, но в противен случай е много готино и няма кво да се чудиш. Остави си я, ако ти харесва.
    +++
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Айде малко и аз да се включа.
    Мъжко съм на почти 20, от около 2 години пускам коса, вече ми е до раменете/малко под раменете, и най-важното е, че вече мога да я връзвам на опашка, за да не ми влиза в очите
    Та, мнението ми е, че на някои хора се харесва, на някои им е безразлично, но на повечето не им харесва. За тях твърдо изградените стереотипи са "мъже с къса коса, жени с дълга" и не искат да чуват за нещо по-различно. Постоянно ми казват да я махна тая коса, ама аз си я държа, защото искам да видя след няколко години как ще е. От малък си ходя с къса коса и честно казано мразех да съм гола глава, ама продължавах да я кълцам, и така до началото на 12ти клас. Оттогава не съм я рязал и така.. Мия я всеки ден, реша се, абе поддържам я, не е като на мазните металюги
    А идеята ми за дълга коса не е като на онея педалчета, които показахте няколко страници назад - токио хотелите и оня Джъстин Бийбър, а дълга като на Мел Гибсън от Смело сърце, ей такова:

Такава коса ми е супер яка и да се надявам след няколко години и аз ще имам такава

Мега фен
    Град
    <3
    С дълга,права/чуплива като на момиче коса - не. Иначе 4-5-6 см стават ако му отива на момчето. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    NaOH, винаги съм си мечтал за коса като на Уилям Уолъс(Мел Гибсън), обаче ми остават само към 2 години като я гледам моята коса, че да го стигна .

не много

Град
    гр. София
    Ммм не, ама въобще не харесвам мъже с дълга коса. Таа "за" съмм..
    Харесвам ако са с бритонче, ама да не е некво дълго, таковаа гейско
    Но на теб ако много ти отива си я остави такава.

Повече от фен
    Град
    плд
    По принцип не, но зависи. Има хора, на които им отива. Например Тома (Music Idol). Трябва да дадеш някоя снимка да те видим. ;]]
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    Не!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Не, защото прилича на жена

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    NaOH, винаги съм си мечтал за коса като на Уилям Уолъс(Мел Гибсън), обаче ми остават само към 2 години като я гледам моята коса, че да го стигна .
    ще ме извиняваш брат, ама твоята права коса никога няма да стане като на мел гибсън пък и на тия снимки от смело сърце е максимум на година и полвина - две коса

То си зависи и от растежа на косата, нали знаете? Моята примерно е по-малко от на Гибсън във филма, обаче е на 4 години и половина вече..

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от earthquaker
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    ще ме извиняваш брат, ама твоята права коса никога няма да стане като на мел гибсън пък и на тия снимки от смело сърце е максимум на година и полвина - две коса
    Аз си знам, че нема да стане, мечтая си само .
    Пък всъщност , ще ходя на фризьори ако толкова ми е зор да съм като с неговата, то е ясно, че няма как като с магическа пръчка да ми я направи , ама мое да опитам .

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    НЕНЕНЕ и твърдо не!
    А като видя дълга къдрава мъжка коса, ми идва да го сритам, честно.
    No offence, ама..
    Да живее 1 до 3 номеррррр-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си