- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвате ли мъже с дълга коса
слава богу!Първоначално написано от yakuza_
![]()
все ми е тая. Ако човекът отсреща ми хареса, има излъчване и други захаросани глупости, нЕма да ме бърка дали е с дълга коса, или с прическа 1-ви номер. На всеки различно му ходи. Но да, определено не мога да кажа, че да си хвана мъж с дълга коса не ми е приоритет в живота, и не, определено не ми треперят капачките при всеки тип, който ми се изпречи пред погледа и има грива, (почти) колкото моята(а моята коса пък не е и много дълга).
мъжете с дълга коса не са тру
I lol'dПървоначално написано от AzEbaTeletabisi
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Аз пък ги харесвамКефи ме някой пичага с расти или пък някой с бодлички илии пък някой със дълга коса да може да я размята
ебаси якото
чак се подмокрих ахахах Моето гадже даже именно заради косата го харесах първоначално http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6491289_n.jpg Тук е с лилава коса но няма как да се види
пу пу
![]()
тъй чеее аз съм ЗА мъжете с дълги коси, НО не на всеки отива
Просто някой ме радват
![]()
Ne... :P
Ne... :P
не ми харесват много![]()
![]()
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Еми нещо като на Джъстин Бийбър може, ама чак пък дълга до раменете някъде не ми харесва.Твойта колко дълга е ?
Хора много , Човеци малко !
+++Първоначално написано от courtney
![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Айде малко и аз да се включа.
Мъжко съм на почти 20, от около 2 години пускам коса, вече ми е до раменете/малко под раменете, и най-важното е, че вече мога да я връзвам на опашка, за да не ми влиза в очите![]()
Та, мнението ми е, че на някои хора се харесва, на някои им е безразлично, но на повечето не им харесва. За тях твърдо изградените стереотипи са "мъже с къса коса, жени с дълга" и не искат да чуват за нещо по-различно. Постоянно ми казват да я махна тая коса, ама аз си я държа, защото искам да видя след няколко години как ще е. От малък си ходя с къса коса и честно казано мразех да съм гола глава, ама продължавах да я кълцам, и така до началото на 12ти клас. Оттогава не съм я рязал и така.. Мия я всеки ден, реша се, абе поддържам я, не е като на мазните металюги![]()
А идеята ми за дълга коса не е като на онея педалчета, които показахте няколко страници назад - токио хотелите и оня Джъстин Бийбър, а дълга като на Мел Гибсън от Смело сърце, ей такова:
Такава коса ми е супер яка и да се надявам след няколко години и аз ще имам такава![]()
С дълга,права/чуплива като на момиче коса - не. Иначе 4-5-6 см стават ако му отива на момчето. Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
NaOH, винаги съм си мечтал за коса като на Уилям Уолъс(Мел Гибсън), обаче ми остават само към 2 години като я гледам моята коса, че да го стигна.
Ммм не, ама въобще не харесвам мъже с дълга коса. Таа "за" съмм..
Харесвам ако са с бритонче, ама да не е некво дълго, таковаа гейско![]()
Но на теб ако много ти отива си я остави такава.
По принцип не, но зависи. Има хора, на които им отива. Например Тома (Music Idol). Трябва да дадеш някоя снимка да те видим. ;]]
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Първоначално написано от miminia
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
ще ме извиняваш брат, ама твоята права коса никога няма да стане като на мел гибсънПървоначално написано от Wildchildd
пък и на тия снимки от смело сърце е максимум на година и полвина - две коса
![]()
То си зависи и от растежа на косата, нали знаете? Моята примерно е по-малко от на Гибсън във филма, обаче е на 4 години и половина вече..
Аз си знам, че нема да стане, мечтая си самоПървоначално написано от earthquaker
.
Пък всъщност , ще ходя на фризьори ако толкова ми е зор да съм като с неговата, то е ясно, че няма как като с магическа пръчка да ми я направи , ама мое да опитам.
НЕНЕНЕ и твърдо не!![]()
А като видя дълга къдрава мъжка коса, ми идва да го сритам, честно.
No offence, ама..![]()
Да живее 1 до 3 номеррррр-