- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвате ли мъже с дълга коса
Да, на някои им отива![]()
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
ВИКИНГИ! Дългокоси и брадати! С космати крака и ръце! Обожавам ги. Ооох...![]()
когато се запознах с моя приятел преди 2-3 години , беше с коса до раменете...ии.. ми харесваше, отиваше му, сега е с 1-2 номер и пак е хубав..всъщност харесвам го всякак![]()
Да с две ръце правят ми впечатление но зависи от дължината разбира се и не на всеки му ходи дълга коса. но да лично на мене ми харесва![]()
aми зависи от момчето сяя ама аз лично съм против момче с дълга коса в гръб е се едно момиче с извинение нали без да се обиждаш нищо лично не е![]()
kisSsS...
Първоначално написано от Luscious_Heart
Охоохоо и питаш..?! Та аз само такива момчета харесвамАма да не е прекалено дълга.. До раменете ПЕРФЕКТ!!!
![]()
+1 е баш до го сритам не ми идеПървоначално написано от britzy
(знам че не говориш в буквалния смисъл на думата ) но ми е супер противна коминация.
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Да!!! С 4 ръце и 7 крака! Права или къдрава се 1 стига да е дълга и да му отива.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
НЕ!
от 1 до 3 номер
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
добре... щом се чувстваш долно фешънчеее![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
според зависи от момчета
не на всеки му ходи
иначе предпочитам 1-3 номер
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
абе не ми допадат много дългокосите, ама ако иначе си супер якия като характер бих преглътнала...![]()
времет0 тu uztuча
Не.. :]
The same here. :PПървоначално написано от SunSmile
[b][i]Espa
Аз лично сега харесвам едно момче, което с г/д дълга коса и мисля че е много сладък, но всеки с предпочитанията си![]()
Аз пък предпочитам момчета с дълги някъде до раменете коси. Определено ги предпочитам пред тия с къси.
мразя джъстин бийбър но обожавам тази прическа, като видя някое момче с такава и ми идва да скоча върху него![]()
но иначе от тва по дълго не ме кефи![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
според зависи какво се разбира под дълга..абе ако момчето знае как да я носи и поддържа, така се харесва и му е удобно.. мен кфо ме бърка
=]
)