- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвате ли мъже с дълга коса
Харесва ми, стига на момчето да му отива. Също така и да е с граници. Смисъл по-дълга от до рамената става малко..странно и объркващо. Но попринцип нямам нищо напротив![]()
Не.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
С много къси коси даже са ми неприятни да си призная.Все едно са болни от нещо.
Защо ,драги момченца, не се радвате на тез коси прекрасни ,докато още ги има? Само това ми е чудно.
Ако е и някоя мазна (а попринцип на мъжете косите се омазняват бързо).![]()
Да ,но нека си представим ,че живеем в един идеален свят, където всички знаем що е то шампоан и преценяваме кога ни е нужен.
Късите нека са си къси щом искат.Първоначално написано от terrorclub
Аз говоря за най-лошият вариант, но и 5 пъти на ден да се къпе не харесвам дълги коси.![]()
Иначе вече едва ли има много хора, които да не се къпят всеки ден.![]()
Да, бе, да, хайде сега анти дългата коса и при мъже, и при жени...
Иначе косопадът е често срещанжсимптом на доста болести и може просто на това момиче това да й се е насадило в главата и затова да приема гологлавието като признак на болест... знам ли я...
На предните страници сигурно съм предпочела гологлав или късо поникнала коса, а сега с възрастта мирогледът ми се е променил и вече предпочитам око 7-8-10см косЪ.(Простете)
дано с годините да не се прибави и една нула отзад![]()
![]()
1-2 номер мъжете,жените с коса до раменете
другите НЕ СТРУВАААТ
Ей, хетАри такива с голи глави, тва че вие имате вАшки не значи, че ЖАстин БийбАр не е най-прекрасното момче на света, ЯСНО ЛИ ВИ Е?
ПИТАМ ЯСНО ЛИ ВИ Е?![]()
Жъстин го пращаме към КОРЕЯ!И то не коя да е Корея, ами най-добрата - Северната!
Иначе аз съм ЗА мъже с дълги коси, като видим некой, пищова ме плеска по челото...
за нежниО пол и по-дълга коса се приема,стига у фейса и у телото да са сексЕ![]()
зависи ;] на който както му отива![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от t1n43t0
Memento mei, memini tui!
Не, по простата причина, че на много малко от тях им отива![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Твърдо не..Аз съм АНТИ-Косми фенка...мразя да гледам някви мазни дълги черни фитили по ръцете,по краката по гърдите.. :Х По принцип си падам по мъже с по-къса коса смисъл не 0 номер ама 1ви-2ри..
П.П. Дори някой да каже,че това е "гейско"/цитирам една фр/, ще ви кажа,че има с какво друго да показват мъжествеността си..НЕ харесвам горили..![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Или 0 или 1 номер прическа , иначе не ги признавам , не харесва и някакви космясъли мъжи , дето имат гора на гърдите или некви обрасли крака , кво като са мъже и те трябва да се подържат!!
^ и късаме цветето; цепим им мрака; смазваме портите..
ти представа за хубав мъж имаш ли..Първоначално написано от alonedark
не знаете кво бръщолевите.![]()
ЗА дългокосите мъже!!!!Страшно много ме кефят и са много по хубави от късо подстирганите
![]()
h ttp://userserve-ak.last.fm/serve/_/16269841/Burzum+varg.jpg
(оправете разстоянието между х и т, че не ми дава да линквам)
Аз пък имам ей толкова дълга коса, а кажете нещо сега!![]()
You died as you lived - morbidly obese![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
ТВЪРДО ПРОТИВ !
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ами не много,например метъли не харесвам,но такива с коса до раменете - да![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива