.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на KokoDjambo

"Пръснат задник"

Я кажете как го рабзирате лафа "На тая и пръснах задника" или "Тоя ми пръсна задник"?Буквално ,преносно или..?
    И какво усещат женките след като им е пръснат задника?Момчета кефят ли се,че са пръснали на някоя дупарата?
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Втората част е разисквана многократно, а първата е безумно тъпа. Какво значи да пръснеш задника на някое момиче буквално? Би ли обяснил, че в акъла ми изникват грозни гледки...

Мноо ясно ,че е преносно бе...Тоя пък кви ги мисли....
    Не че ся тоз моя дето ми го начуква отзад,не прави задника ми "цъфнал като майска розичка".Айде ся направи буквално сравнение с "цъфнал като майска роза задник".
    А за усещането на мен ми допада като ми го набива отзад!

Еми, аз съм пръскал задник буквално. Тече кръв и е неприятно и за двамата, за момичето от болката, за момчето, че не му дават да продължи.

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Еми, аз съм пръскал задник буквално. Тече кръв и е неприятно и за двамата, за момичето от болката, за момчето, че не му дават да продължи.
    Сериозно ли бе....Трябва да си бил много хард!!!???

Да ти кажа обаче...аз отскоро правя анален седмица и малко...Пробвахем и нежно и по хард.И да ти кажа ся по - хард е по гот.....А когато е някак си едвам едвам ...се едно се притъпява усещането.Е разбира се в началото винаги е лекинката,че си наболява!

Е, естествено, отначало докато се отпусне нежно, после обаче... Коравото eбане му е майката, няма се лигавим тука я Иначе, евалата маце, че само от 1 седмица го правиш и вече се кефиш да е хард. Така трябва да бъде.

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Е, естествено, отначало докато се отпусне нежно, после обаче... Коравото eбане му е майката, няма се лигавим тука я Иначе, евалата маце, че само от 1 седмица го правиш и вече се кефиш да е хард. Така трябва да бъде.
    подкрепям те и всички които правят анален секс (и искат да го правят)

много 'спряла' тема, честно..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си