.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Голям фен

Как да си накъдря косата лесно и без да я горя?

Знам, че сигурно има много такива теми и наистина се повтарят въпросите, но намерих само една друга такава и тя не отговаря точно на въпроса ми... Ако може дайте ми някакъв съвет, че ми писна от тая мойта коса - нито права, нито къдрева... измия я и след малко гледам я пак на клечки стои, пък иначе е и доста гъста Нещо различно от преса, маша, ролки ??? ( ролките не могат изобщо да ми хванат кичура коса и ми изглежда много трудно, пък пресата и машата много горят и косата ми цъфти )

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    дифузер
    или има един начин с парцалчета

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен
    Ами аз по принцип има сешоар с дифузер ама не знаех, че се иползва за къдрене ... значи като се допре до косата и върти ли се ? .. как се прави точно ? някой може ли да обясни повече ?

и аз незнаех ,че е за къдрене

С плитки или хартийки.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    с малки кокчета

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    и аз съм за плитките
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

аз когато имам време карам мама да ме прави на плитки..и ми става много хубава много се харесвам ама не го правя есто за съжаление

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    ПЛИТКИИИИИИИИИИ
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    с пяна.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

с обикновени ролки .. с пяна и дифузер ... с хартиики
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

ПЛИТКИ!

Аз друг начин незнам, останалите момичета бяха достатъчно изчерпателни.

Град
    Пловдив
    напиши в youtube curls without curling iron и ще намериш десетки клипчета сега не ми се търси,иначе съм гледала доста и са интересни :P
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

със плитки стават страхотни къдрици... ама трябва доста да ги стегнеш, но иначе си заслужава! Много хора казват, че държи доста без лакове и такива неща, е при моята коса не държи много, но все пак имам много познати, на които наистина доста издържа без да се разваля правиш си ги вечер примерно мокриш ги малкоо и на сутринта си супер
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Голям фен
    На рибя кост също става.Ама аз иначе косата си я прая по следния начин:като се изкъпя слагам малко пяна и мачкам косата (ама и без пяна се получава),после я събирам намачкана в юмрука си и я връзвам нависоко с един ластик ,за да не ми пречи като спя.Насутринта е ефекта уау и трябва да се пооформи малко ,но иначв стават хубави къдрици Можеш да пробваш и да я вържеш така,но не на една опашка,а на няколко,за да се накъдри още по-добре.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

с ролки , с плитки също е вариант ама поне моята коса не се къдри а изправя с ролки е супер аз даже имам едни ролки с който косата ми седи къдрава по 2,3 дни

ми..знам,че става с плитки..

Голям фен
    А дали ще стане добре, ако като си направя плитките сложа пяна или е по - добре преди да ги направя плитките да се сложи пяната ?

s malki kok4eta! zima6 edin ki4ur i go naviva6 naviva6 dokato stane na kok i taka cqlata kosa oba4e rezultata e naistinaa MNOGO GOLQM! az posledniq put kato napraih taka taqbva6e da se kupq predi da izlqza 6oto prili4ah na ovca v glavata ( sry nqmam kirilica)

Голям фен
    мерси ... ще пробвам и така ... ама проблемът е, че косата ми е много гъста и каквото и да направя много бързо се разваля ... ама наистина бързо ... пък като се изкъпя и на никъде не стои ... трябва или да я изправя с пресата или да я къдря или да я вържа ... ииии естествено най - лесно е да се върже, ама ми писна да ходя като момче - все с вързана коса пък не мога постоянно с пресата или пък всеки ден да правя плитки и кокчета ... ако някой знае и други начини да пише

Ютия
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    Stara Zagora
    плитки
    Да обичаш е като песен да пееш..Но няма песен без край ..

Голям фен
    с ютията ще се изправи

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    с ютията ще се изправи
    дали с преса или ютия е се тая само дето с ютията може да се изгориш мнооооооооооооооооооооооо го яко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си