- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въэбуждам се от нищото
3драсти на всички във форума.
Пускам я таэи тема,эащото се побърках тотално.
Не энам с какво можете да ми помогнете,тоест,май няма с какво,но все пак...бла..
Нямам човек до себе си.Нямам сексуален партниор.На сухо съм.
Инапоследък се въэбуждам от нищото.Например:вървя си по улицата с някоя приятелка и иэведнъж става работата.И ми е страшно неприятно,эащото ми идва да се эавра в първия кенеф и да си се самоэадоволя.Не отричам,че се самоэадоволявам,когато съм вкъщи и имам свободно време.Правя го,и то редовно.Това си е най-нормалното нещо де и не энам эащо все още има хора,които отричат.Но все едно,тяхна работа.Ето го проблемът ми:последните няколко дни бих каэала,че по цял ден съм въэбудена.Ебати чудото.Това е.Говорете,кажете нещо,че иэтрещявам.
ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА!
Ако се интересувате аэ съм на 18.![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
![]()
![]()
Еми.. стой си вкъщи и.. вече ти си знаеш кфо ще правиш
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^ Точно така, ще си стои затворена вкъщи по цял ден все едно е заразно болна.![]()
Намери си приятел. Или приятелче за нещо мимолетно.
Намери си хоби, занимавай се с нещо интересно и ... занимателно(?), за да не ти остава време да мислиш за "такива" неща.![]()
Има едно всеизвестно лечение СЕКС СЕКС и пак СЕКС и още СЕКС докато не ти мине ;]]]] Давай само яко СЕКС !!!
П.С не ти казвам да станеш курва и да се ебеш с всеки наред ... намери си приятел или само момче което познаваш добре и давайте![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
fff
Winning is not a sometime thing; its an all the time thing. You don't win once in a while; you don't do things right once in a while; you do them right all the time. Winning is a habit.
Хващаш някой за ушите и газ към Бургас, а и може към вас след това е ясно СЕКС, СЕКС и пак и пак докато сърбежа не отмине ... ХОРМОНИТЕ велико нещо ...![]()
... и моята котка полудява така и с едно моливче се оправя
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
моята до скоро използваше пантофите миПървоначално написано от Sevgincho
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
И аз съм така,ако искаш ми пиши да си помогнем взаимно.![]()
земи си вибратор пусни го мушниси го в путката и излизай с вибратора в теб ИТС СИМПЪЛ !![]()
One 4 the money , two 4 the show
Няма нищо по - хубаво от натуралното , ползвай естественото а не изкуственото , недей го слушаПървоначално написано от Addiced
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Еми щом толкова излудяваш,излез и се хвърли на първото момче дето ти харесва.Няма шанс да ти откаже за каквото и да било.Ако откаже значи е гей.
През деня... Алкохолик събеседник...
През нощта... Чукач надомник...
Ако те удовлетворява ... Call me![]()
аз от 15 мин съм регистрирана тук, а вече прочетох такива неща, че нз дали ще се спи довечера![]()
Хващай ги и 2-те и чакаме нова тема, че си правил тройкаПървоначално написано от spasi99
![]()
Къф ти е проблема ся? Възбудена си, разгонена си.. Ми ако правиш секс ще ти мине. Ей... тцтц
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
![]()
Такъв е сезона.![]()
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
ужас с моливчето
по темата както каза един участник в темата : Секс , Секс и пак Секс![]()
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Сапението е 1 Секс![]()
Интереси:Момичета,Трева,На
kat te cepi hormona go ukroti malkohvani si gadje ili nqkoi koito go haresva6 ili mu ima6 doverie (fr de )
i ..... te kazaha ve4e
a i sum 4el 4e seksa e polezen za zdraveto
( ili pone e edno ot nai golemite uduvolstviq v jivota ako ne drugo
![]()
![]()
)
Така. 100% имаш познати момчета. Просто им го кажи в прав текст някъде в скайп или ти си знаеш. Че имаш нужда от мъжки ласки и нищо повече. Кажи му да дойде в вас мисля че няма да ти откаже да направите 1-2-3-4-5-6-7-8 СЕКСА. Ама не увъртай защото повечето тиинчета искат обаче овъртат всичко. Просто си му го кажи какво искаш няма нищо срамно. Ти поне си момиче , а й не си малка.