- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МН ЗЛЕЕ ;(
Здравейте всички,аз съм Габиимам проблем.. сега съм 8ми клас в ново училище и в класа нямам с кого да си говоря.. всички са си по групички,смеят си се,излизат при всяко биене на звънеца..а аз оставам сама в стаята..не искам да се запознавам с хора от др класове а искам да си стана близка с момичетата от нашият клас..гадно ми е така,как 5 години ще съм там..а няма да имам приятели..моля ви дайте съвети.. не мога повече..знам,че има подобни теми,но искам на моята да отговорите
![]()
![]()
[-o<
![]()
Oтиди при някоя от тез' групички..заговори се с тях и не се притеснявай.![]()
Габи, едва ли както казваш 5 години няма да имаш приятели от класа..
Най-важно е да не се притесняваш и да можеш да разговаряш със съучениците си!
Преодолей срама и просто иди .. включи се в разговора ли .. и аз нз, но по някакъв начин да започнеш да общуваш с тях!![]()
Габи.. не зависимо какво правиш, не прави едно - НЕ СТАВАЙ ИМО (ЕМО)![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Знам,че трябва така да направя..но просто се чуствам излишна.. те са си приятелки..и кво ще им се бутамсупер гадно ми е като бие звънеца и всички си излизат,а аз си оставам сама и се правя на разсеяна..
мн ми е гадно.. не знам какво да правя,искам да съм си дружка със всички момичетааааа ;(
олеле,и аз съм такакато излезнат всички аз се правя,че ровя нещо в чантата и си стоя сам
хич не ми е приятно ама кво да правя.Днес каточели повече се сближих с момчетата,ама знам ли ?
![]()
xора,мн ми е злеее...кажете какво да направяя.. гадно ми е таакааа
Ами завържи разговор с тях... какво друго да направиш, излизай от стаята когато и те излизат и така![]()
"You were deceived"
e кво-попитам ги нещо-некво с тъп поглед ми отговарят (говоря за едно/две момичета) и после ни ме викат,ни нищо..
Само ти ли си нова или целия клас е сформиран от сега ?
"You were deceived"
Е, не може пък всички да са по групички. 100% ще има няколко, които ще са сами. Започни първо с тях, ако не ти допаднат, заговори тея момичета ...![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не може в цял клас от 25 човека или колкото са там да не можете да немерите поне един с който да си говоритеВ моя клас също има такова момиче което не говори с нас, но не защото я е срам или нещо, а защото просто не иска !
"You were deceived"
Ами стани от тоя чин, то не става така.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
е да..ама те си ходат винаги заедно..аз ги питам навън..викат ''айде '' и после зачезват![]()
ами и аз не познавах никой с изключение на едно момиче което се знаехме само по скайп ..ами с първото момиче което се запознах тя седна до мен заговорихме се и така
а пък с другите започнахме да си лафим ..
нищо лично
опитай се не бъди толкова писимистично настроена
айде успех
![]()
карай си със старите приятели, щом отношението им е такова... лицемерие, злоба... от ДЕЦА!! Стегни се, направи им гадно - създай си приятелства със съседния клас (ако не си няква притеснителна няква)
илии хвани едната и я питай що така се отнасят към тебе..![]()
Еми попитай като видиш, че отиват някъде, дали може да отидеш с тях примерно. Заговори ги нещо...
Не се притеснявай. Още е началото на годината. Сигурна съм, че много скоро ще се сближите и ще си намериш много нови приятелки и приятели. Защо не ги саговориш някой път. Или предложи да се чакате преди часовете, или нещо такова. ОпитайНие горе долу така се сближихме в 8ми клас.
е първоначално ше е така..после ше свикнете една с друга..и неа да имаш никви проблеми..
да ти кажа аз се запознах с пичовете като почнахме да си лафим колко са зле Левски и така станахме другари![]()
започни да говориш с тях.
и въобще не стой на едно място, защото вече втора година има една от моя клас, която все едно е залепена за стола. и следователно няма приятели и не общува с никой от класа.. не прави така.
ееми момичетата като не те искат - отиди при момчетата...иии както казаха преди мен, то в началото така ще е ама после ще се поопознаете повече и ще се движите заедно и все пак намери някоя групичка с която имаш повече общи неща, като чуеш да си говорят за нещо от което се интересуваш и ти намеси се в разговора...ако само седиш и чакаш те да те повикат в тяхната компания няма да стане...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
има едно момиче от моя клас и е в същото положение поне аз тай си мисля
няколко пъти сме я викали с нас ама тя отказва а я виждам че не и е приятно сама нз що тай са чувства![]()
а за твоя проблем деазнам направи си твоя групичка ако е възможно![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Ми щом не искаш да им се натрапваш (макар че познавам много хора, които си създадоха големи приятелства точно с този метод) когато се заговориш за по-дълго време с някои от момичетата ги извикай някъде да излезете или да идете във вас, щом не става просто с разговори.
Или виж в каква посока са след даскало и ако някоя живее в твоя квартал се приберете заедно![]()
Иначе гледай някое междучасие да ги заговориш. Рано е да мислиш, че 5г ще си сама. Минали са само 4 дена от у-щеОтиди и питай примерно "абе извинявайте ама вие ще ходите ли да ядете?.. Аа добре, ще дойда с вас, че не ми се върви сама"
нещо такова като за начало нз
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.