- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любов или Секс
+Първоначално написано от PrIvaTe
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
L31h4z
много добре казано
Първоначално написано от mumiikataa
Winning is not a sometime thing; its an all the time thing. You don't win once in a while; you don't do things right once in a while; you do them right all the time. Winning is a habit.
може да се каже... права си до някаде в днешно време............... на всички ни са иска да е само страстна любов и след това бурен секс, но за съжеление не е така.Първоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
Sex :P
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Най-прекрасното чувство на този свят е да правиш секс с човека когото обичаш. Колкото и добро да едно момиче в леглото, ако нямаш чувства към нея не може да се сравни с момиче в което си влюбен.
Смятам, че тази анкета е доста недообмислена, поради простата причина, че от "страстната любов" следва и "бурния секс", но заедно с него и безброй още прекрасни изживявания...
П.П: Искам само да отбележа, че не съм влюбен и със сигурност не съм заблуден идеалист![]()
Винаги очаквай неочакваното!
секс![]()
Интереси:Момичета,Трева,На
Въпрос на мнение е!Ако беше прочел предните страници,можеше да видиш,че има хора които знаят разликата на това да правиш любов и секс!Първоначално написано от VforVendeta
napulno sum suglasenПървоначално написано от PrIvaTe
![]()
Пълни простотии , кав див секс с гаджето бе по скоро 6е ти иска пари и 6е се целувате или 6е се даржите за рака и некжи романти4ни глупости по добре един секс да и удари6 на некоя която си забил некаде да неможе да ходи после малееее 100 пати по добре е после като я види6 да ти тарси хуя в га6тите а не сарцето![]()
най-хубавия секс се прави с човек,който обичаш..така ,че аз съм за истинската любов..смятам,че съществува,а не е въпрос просто на привързаност и изгода...
Bullshits![]()
бурна любов![]()
БУРЕН СЕКС! Любовта няма място в удоволствието![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
любов .. любов ... и пак любов!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Страстна любов със сигурност,но и на страстен секс не бих отказала :P
sex sex sex....interesn0to e 4e sum m0mi4e
![]()
![]()
ili starnn0
![]()
![]()
Момиче на колко години ?Първоначално написано от evangelinelilly
![]()
Мъжете искат секс, а жените-любов. Но се занимават с едно и също.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
първо любов.. а другото си идва от само себе си![]()
Просто аз
Бурен секс![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите