Здравейте.
Проблема е там,че нашите не ми дават пари.Искам да си купа нещо, но те НЕ ТА НЕ.И си мислех според вас добре ли ще е ако открадна от тях пари т.е. зцнам къде ги държат и да им взема поне по 10лв. пред 3-4 дена и да отида да си купа нещо.
П.П. Говорила съм с тях нищо не става.
Моля ви дайте ми съвет..
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Разбери ги,може да са в тежък период и просто парите да не достигат.
Не си мисли,че им е лесно и просто ей така ти казват "няма да ти дадем",за да не ти дават значи имат финансов проблем..А знаеш ли в момента колко трудно се изкарват пари?!
Преди години на мен ми се е случвало да бръкна в на тати или на мама портмоненцето/джобчето и да си извадя нещичко,но никога не съм взимала повече от 2 лева.Дори не забелязвахаА иначе попитай ги защо не ти дават не може да няма причина.На мен майка ми един път ми отказа понеже не си бях оправила стаята
![]()
Това да откраднеш пари от вашите е най-тъпото нещо, което можеш да направиш.
В тази криза сега знаеш ли, колко трудно се изкарват пари ???
Попитай ги дали имат причина за да не ти дават.. Може наистина да имат финансови проблеми.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
xaxaxax
А мислиш ли колко неловко ще се получи като те попитат взимала ли си пари?
По-добре недей. Без значение каква е причината да не ти дават.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Най-добре недей. Става сложно след това. Ако имаш възмоност намери си работа.Първоначално написано от girl4eety
Някакви джобни не ти ли дават? Ако можеш си спести от тях![]()
И аз те съветвам да не крадеш, те ако имат 10лв излишни със сигурност няма да си ги похарчат за себе си..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1 ...наистина може да имат финансов проблем но да не ти казват за да не те притесняват..Първоначално написано от LovEsIckk
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
да откраднеш е най-лошата идея. Родителите ти с ъс сигурност ще разберат, ще загубиш доверието им и ще стане много по лошо. Може би те имат финансови проблеми и за това нямат възможност да ти дават пари. Изчакай малко и можеш пак да поговориш с тях. Покажи им че си разумна и отговорна и че могат да ти кажат ако имат някъкав проблем![]()
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
+1Първоначално написано от Pepincetyy
Идеята да вземеш пари без те да знаят,не е добра.
Както по-горе някой беше казал,сега може да са в по-тежък период и затова да ти казват "не може" ...
не кради...лоша идея.... аз веднаж взех от наще и после мн съжалявах....сега крада само цигари и малко водка ако набарам![]()
просто чакай НО НЕ КРАДИ всичко ще се нареди може би и на тях не им е лесно
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
по добре не кради заштото ако разберат пари няма да видиш повече но аз сам никои да ти казвам какво да правиш![]()
![]()
Недей да крадеш от ваще..Това не е решението!
Rest In Peace....We Will Never Forget You
+1 Представяш ли си после твойте деца да крадат от теб а ?Първоначално написано от fall_out_girl
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
И като ги земеш какво..?!
Мислиш, че ще си купиш нещо кой знае какво..![]()
Недей да правиш глупости.. щом неса ти дали значи или найстина не ти трябва това което искаш да си купиш или просто тежак период [криза е все пак] мислиш ли , че ако имат с кошниците пари нямаше да ти дадът , когато почнеш да работиш да видиш как се пестят пари ще ги разбереш..
Тва е най-глупавото което можеш да направиш...![]()
Може за момента да нямат да ти дадът... изчакай...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И после като ти видят новия парцал и като те питат от къде си го купила? Какво ще кажеш? мамо надупих се за 20 лв![]()
![]()
![]()
ти пък да откраднеш!изобщо как може да измислиш такава простотия
ми помисли за това че може би не ти дават защото в момента може да са свършили парите и нямат възможност ..