- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опитвал ли си си я?
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 ето още 1 такава тема , а ако сложа всичките ще има 1 година да гледате... Имам предвид само линковете!![]()
Станислава
Mircheva90 повечето от съфорумците (момчета) са си я опитвали, просто не си признават!Първоначално написано от Mircheva90
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
аз несъм ама казах на един ,че ако си пие спермата ша стане по як . Сега като ме види некаде вика " глей ква баница иам "
![]()
![]()
след малко ще плъзне тема ..
"събирах сперма и си измих косата с нея !! "
Добре добреНе сте я опитвали друг път.. Най-малкото като свършите в устата на мадамата после не я ли целувате?
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Подкрепям. А и не виждам нищо лошо в това. Не съм момче. Сексът си е баш мазга, сперма, пот - място за гнусливи в него няма.Първоначално написано от monincetyyy
Ако това, което се е случило с мен, не се е случвало с теб няма как да си го представиш. А ако се е случвало, няма защо да си го припомняш. Никой не желае да слуша изживяни вече човешки истории.
Аа оот къде да знаеш .. може и такива откачалки да има.Първоначално написано от PrIvaTe
![]()
![]()
Вчера гледах по нашънил джефрафик за некъв дет си пие всяка сутрин пикнята ! Така,че давай смело сигурно спермоча е по хубав от пикнята !![]()
Support your local club!!!
лелее..![]()
Просто аз
Бе темата си е тъпа и според мен тоя, който я е написал или е некав дечко или е ГЕЙ.![]()
Първоначално написано от bababe
Да бате , аз със това се прехранвам , свършвам и след тва даже си я гълтам ... цялата ...
Ти какъв вид тъпир си ...
Не , не съм и не смятам да го правя ...
--------------------------------------------------------
лелеел ....![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
май и аз съм от малкото,които не виждат нищо странно в това..![]()
добре , аз нямам никво намериение да го правя ..
но да питам тези които са я "опитвали" какъв е вкуса ? как ви се струва ??
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да и нямам проблем с това,малко беше лигаво на езика и леееко солено,но пак си е добре.
Аз също... К'во му е ненормалното?Първоначално написано от PollyMagoo
![]()
Пфф трябва да си ебати изрода,че да си я опиташ ...
Едно момиче каза,че биела на гърмащи бомбони :P
Пич ти си луд ...Първоначално написано от pattRiikk
![]()
![]()
![]()
![]()