- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смени раздела! Записване за играта е до днес в 18:00!
Като цяло наистина идеята е много добра,но ми се струва,че никой няма да го направи както е по правило ...Не знам да пробваме![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Добре. Така да бъде. Променям правилото за постовете. Нека да бъдат минимум 15 поста за 2 дни или 48 часа.Първоначално написано от machoka
![]()
Ще променя и записването, то ще продължи утре до 18:00.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
аз бих се записала, ама няма да е интересно. аз общо взето пиша нявсякъде освен на компютри, игри и не знам си кво![]()
И все пак според мен би било по-интересно всеки да се заеме с един раздел. Като ще се тегли жребий. И изключваме всичко тийн на куп и пълнолетник.В смисъл..пак може да си пишем, но не влиза в играта.
Е как да пишеш смислени постове в теми като "мих се със сапуна на брат ми,ще забременея ли".То е толкова смешно,че просто ...Все пак дълъг пост все още не означава смислен пост. (:
Ще те банне,защото пишеш на латиница И защото чупиш тъпометъра.и кво ше ме баннеш 4е пишем на латиница.![]()
Понякога и сарказма е смислено нещо.![]()
Да,но когато го употребиш повечето не се усещат дори защо е употребен,а просто започват да те псуват по най-хамалския начин.И става безинтересно. (:Първоначално написано от SWASTIKA
Ами няма да им се обръща внимание. Ако искате може и още едно правило - по едно мнение на тема![]()
Недей, че ще се изкажа някъде и някой ще ми се ИЗАКА на мнението, ще искам да го подгрея.Първоначално написано от hottie
![]()
Айде бе, хора ще е интересно...
Примерно сега се падаме в раздела СЕКС, там да ви видим.![]()
Между другото ще се избира между: ЛЮБОВ, СЕКС, ФИЛОСОФИЯ И РЕЛИГИЯ, ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ, УЧИЛИЩЕ И ПРИЯТЕЛИ, У ДОМА, КОЗМЕТИКА И ДИЕТИ И ПЪЛНОЛЕТНИК.
Специална покана за участие имат: Battlescared, Canis_Dirus, Machoka.
Просто хора, които са от повечко време тук.
Айде, че 18:00 идва.![]()
Пиши ме и мене, че да видя в кой раздел ще се падна![]()
Audio ergo sum