- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- чрез ритник да загубиш девствеността си..
кажете ми защото ми е любопитно..възможно ли е чрез ритник т.е. ако някой ритне силно едно момиче отдолу да и разкъса девствената ципа???![]()
Ама ти сериозно ли задаваш такъв въпрос?? Една ципа се разкъсва единствено когато проникне полов член вътре. Дотогава си все още девствена.
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Ибахти и темата ибахти и чудото направо. Сеедно с чикия губи ли си девственоста ?
един химен може да се ръзкъса не само чрез секс![]()
![]()
Да, може да се разкъса при гимнастика и т.н, но тогава ти се разтягаш, чекнеш се, доколкото при ритник...той като те ритне няма да си вкара крака в тебе...Първоначално написано от danibebi
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
и питаш.Първоначално написано от danibebi
явно бая навътре си е вкарал кракът.
<N>
просто чух нещо такова и реших да попитам..стори ми се интересен въпроса..![]()
Каквоо?!Абе,момиче..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Моля?! Интересно това?! Чуваш ли се?! По-глупаво нещо от това,не бях чувала в скоро време...![]()
лелее хайде престанете бе..не съм тука да ви слушам забележкитекато мислите, че темата е тъпа не отговаряйте!!
![]()
ама вие такива с идиотски теми като ви гледам сигурно сте на по 10-13 годиниПървоначално написано от danibebi
![]()
по темата - НЕ
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Съветска при това, в няколко действия с по няколко такта...Първоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Може,ако те срита Чък Норис,а ако те срита по гъза ще се насереш.![]()
Ти нали се сещаш,че ако по някакво чудо стане такова нещо ти пак ще си си девствена?Понеже докато не правиш секс си оставаш девствена.
простак!
оо не, абсурд, още като те погледне едно момче, вече да знаеш, че не си девствена, а ако недай си боже те ритне- забременяваш. Еййй добре, че бях аз да ти го кажа.Айде живи и здрави и следващия път се опитай сама да си отговориш на тъпите въпроси преди да се излагаш с тема
![]()
Има някои момичета които се раждат без девствена ципа(химен) - но това не значи че не са девствени! Едно момиче губи девственоста си при полов акт с момче , както и обратното момче губи девственоста си когато прави секс с момиче
По темата - НЕВЪЗМОЖНО!
авторке .. ходи се прегледай ..ама то май няма какво да ти преглеждат в главицата ..
![]()
тцтц ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нов ник: Cassidy
Не може
1во : Няма как да ти проникне в "онуй" толкова , че да ти разкъса химена.Даже и да е с остри обувки най много на 1-2 милиметра, ако те ритне с ходилото нагоре.
2ро : Дрехите , особенно ако са тесни (дънки) , ако тръгне да ти влиза в *женския полов орган* удара ще бъде спрян от тях., така че обувката няма да отиде на повече от 1-2 милиметра , даже и това няма да стане..
3то : Не се тревожи за глупости , нищо ти няма.
*И още нещо , никой няма да те ритне "отдолу" , ще те ритне ниско в корема.