.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX
    Не му давайте женски съвети да се маже с женски му работи.Виж сега пич,значи вземи трици и след всяко къпане и миене си го слагай има си инструкции.Значи когато се намажеш ,стоиш неподвижно за да ти засъхне и ти се разпъва кожата,ако си постоянен и винаги се миеш всички проблеми ще минат.И ако имаш пъпки с коричка,недей го чопли защото се разнася и става по лошо.Минавай го всяка вечер като си лягаш с МНОГО СИЛЕН СПИРТ,ама на памук не направо от дланта.

Кви трици ве пич?Нещо са ебаваш май
    Summer 09' <33

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Отиди на дерматолог.
    Аз мога да ти препоръчам няколко неща ;
    - хума , по точно маски с хума
    - салицилов спирт и хлорнитромицин
    - почистващ гел на Nivea
    - крем ' Здраве '
    - розова вода
    Ако имаш въпроси питай , но по-добре отиди на дерматолог.
    С 3 лева и 17 стотинки искаш да си махне пъпките ?! Момчето каза че има проблем с ПЪПКИ не 1 ПЪПКА че да я маже с спирт. ROFL !

Толкова мн мнения и никой не препоръча на човека да отиде на козметик.....

Брат ако наистина са мн препоръчвам ти дерматолог защото са мн опасни ако са повече и ОЩЕ ПОВЕЧЕ ако ги стискаш...
    Ако не са толкова много просто продължавай да се мажеш с кремовете и геловете които изполваш + 2-3 месеца на козметик (процедура "почистване") и ще сияш.

Ае със здраве

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    KoRnFlAkE, какъв крем ползваш.
    Аз срещу пъпките също ползвам един гел от гамата на Ексфолиат, който много добре ми действа на кожата, матира я.. Но като си сложа после крем, кожата ми много гадно лъщи. Ползвам на Нивеа кремовете..
    мии, може и странно да ти се види, но не ползвам някакъв крем за хидратиране. ползвам зехтин, съвсем малко си слагам и нито ми запушва порите, нито нищо. майка ми ми го.. препоръча.
    тя го е ползвала също и да ти кажа, кожата й е много хубава.
    розова вода също слагам, но само ако кожата ми е някаква много суха.

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y
    Нещо неможах да схвана . Значи казваш да си чисти сутринта лицето с Гарниера пък после казваш

Да си мие лицето с Garnier Pure 3 in 1 и да не се лъже с Garnier Pure Active Scrub.

Цитирай Първоначално написано от Oligofren

Ама маска ли да си правя с него или просто нанасям и отмивам?
    Пък и аз няма да мога сутрин,а някъде следобед ще го ползвам
    Най-добре е сутрин,но ако имаш наистина основателна причина,а не-"не мога да стана 10 мин. по рано щото ми се спи",може и на обед.А маска през 1 ден вечер като почнеш да си миеш лицето - намазваш и стоиш така 30 мин.После миеш.
    За миенето - нанасяш на челото,бузите и брадичката и почваш да си разтриваш лицето(мокрото лице) и така 3-4 мин.После изблаквах ОБИЛНО с вода и си готов.

Ако имаш други въпроси питай.
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    mirki4a дава ужасно лош съвет. Ужасно просто.
    След известно време кожата ти ще стане като парцал, буквално. Толкова изсушаване просто ще й ебе майката...
    Иди на дерматолог като голям човек и не се занимавай със съвети от непознати хора, които нито знаят каква ти е кожата, нито имат нужните знания.
    Но не слушай съвета за Гарние Пюр 3в1. Два пъти на ден е просто... ад. Същото важи и за спирта. Хумата също изсушава.

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    mirki4a дава ужасно лош съвет. Ужасно просто.
    След известно време кожата ти ще стане като парцал, буквално. Толкова изсушаване просто ще й е** майката...
    Иди на дерматолог като голям човек и не се занимавай със съвети от непознати хора, които нито знаят каква ти е кожата, нито имат нужните знания.
    Но не слушай съвета за Гарние Пюр 3в1. Два пъти на ден е просто... ад. Същото важи и за спирта. Хумата също изсушава.

Това е мит!Мия си лицето цял месец така и нямам проблем.Имам приятели с нормална кожа (не като моята мазна),които също го ползват така и нямат проблем с лицето.
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си