- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да поддържам лицето си? (момче съм)
Първоначално написано от MiRaCuLiX
Кви трици ве пич?Нещо са ебаваш май![]()
Summer 09' <33
С 3 лева и 17 стотинки искаш да си махне пъпките ?! Момчето каза че има проблем с ПЪПКИ не 1 ПЪПКА че да я маже с спирт. ROFL !Първоначално написано от iiordanova
Толкова мн мнения и никой не препоръча на човека да отиде на козметик.....
Брат ако наистина са мн препоръчвам ти дерматолог защото са мн опасни ако са повече и ОЩЕ ПОВЕЧЕ ако ги стискаш...
Ако не са толкова много просто продължавай да се мажеш с кремовете и геловете които изполваш + 2-3 месеца на козметик (процедура "почистване") и ще сияш.![]()
Ае със здраве![]()
мии, може и странно да ти се види, но не ползвам някакъв крем за хидратиране. ползвам зехтин, съвсем малко си слагам и нито ми запушва порите, нито нищо. майка ми ми го.. препоръча.Първоначално написано от tItEufFf
тя го е ползвала също и да ти кажа, кожата й е много хубава.
розова вода също слагам, но само ако кожата ми е някаква много суха.
Първоначално написано от JaCkSpAr0y
Да си мие лицето с Garnier Pure 3 in 1 и да не се лъже с Garnier Pure Active Scrub.
Най-добре е сутрин,но ако имаш наистина основателна причина,а не-"не мога да стана 10 мин. по рано щото ми се спи",може и на обед.А маска през 1 ден вечер като почнеш да си миеш лицето - намазваш и стоиш така 30 мин.После миеш.Първоначално написано от Oligofren
За миенето - нанасяш на челото,бузите и брадичката и почваш да си разтриваш лицето(мокрото лице) и така 3-4 мин.После изблаквах ОБИЛНО с вода и си готов.
Ако имаш други въпроси питай.
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
mirki4a дава ужасно лош съвет. Ужасно просто.
След известно време кожата ти ще стане като парцал, буквално. Толкова изсушаване просто ще й ебе майката...
Иди на дерматолог като голям човек и не се занимавай със съвети от непознати хора, които нито знаят каква ти е кожата, нито имат нужните знания.
Но не слушай съвета за Гарние Пюр 3в1. Два пъти на ден е просто... ад. Същото важи и за спирта. Хумата също изсушава.
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
Това е мит!Мия си лицето цял месец така и нямам проблем.Имам приятели с нормална кожа (не като моята мазна),които също го ползват така и нямат проблем с лицето.
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.