- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цвят на косата като на Николета Лозанова
Здравейте,искам да попитам момичетата които се боядисват и са по-запознати с нещата(понеже никога не съм се боядисвала)и се чудя какъв е номера боя на такъв цвят
Харесва ли ви
Следващият път гледай линкът да не е километричен- кликай на Изображение в цял размер.
kalpazanka
^ И на мене![]()
П.С - Нямам идея за цвета на косата й , вероятно някакъв шоколад е .. То стана банално с нея , миналата година модата въведе Риана - за прическа, тази Николета
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
За номера на боята представа си нямам,но и аз мисля,че е някъкав шоколад..А,иначе харесва ми да,но то е казано на хубав човек всичко отива
Николета има нещо необикновенно не е типичното барби в стил Андреа/Златка!
Ако имаш намерения да се боядисваш в същия цвят има предвид,че трябва да имаш матов/шоколадов цвят на кожата,за да ти седи както на нея
Успех :P
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Модата не я ли въведе Виктория Бекъм?Първоначално написано от sladkish_14
![]()
ами покажи снимка на косата си
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
От скоро се боядисвам сама..Бях на руси кичури преди това..Аз също исках като цвета на Николета,затова с интерес следях точна такива темиМного хора ми казаха да пробвам с Palette 800-dark-brown Но с нея косата ми стана черна
След това реших да пробвам с PALETTE middle brown и мисля че това е точният цвят
Ако някой проявява интерес мога да кача снимки
![]()
Именно.Първоначално написано от koshtramba
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!