.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Хм..
    А пък на нас цялата униформа е 30лв. и включва:

-Риза
    -Панталон
    -Сако
    -Вратовръзка
    -Пуловер без ръкав
    Аз си поръчах и още 1 риза за 15лв. и общо 45лв. за всичко това.

По принцип моето училище е спечелило някакъв проект, с който ние плащаме само определен процент от униформата.
    В бившото ми даскало (сега само сестра ми е там..) е същото.От нас 30 лв останалите 70 от проекта.Иначе униформата е 100 лв.

Аз съм против унирофмите..

аз съм против
    всеки има право да се облича както си иска
    да, хубаво е да има ред и дисциплина, но е гадно ти са имаш някакъв стил, който ти харесва и те кара да се чувстваш добре
    и ей така някой да ти даде нек'ва грозна униформа и да те задължи да я носиш
    а най - мразя някой дето подкрепя т;ва за униформите (не искам да прозвучи като 'недейте да подкрепяте униформите') да ми казва т'ва за как някои деца не могли да си купят хубави дрехи и etc.
    еми окей, не могат
    много хора не могат много неща
    ама другите какво да направят
    ако стана царица на света ще им дам пари да си купят колкото си искат дрехи
    ама в случая другите деца не могат да направят нищо, нали ?
    що тогава щом като едните не могат и другите да не могат ..
    има и идиотчета дето като имат много се подиграват на тези, които нямат
    ама т'ва сега си опира до човека ии etc.
    ..
    на мен лично няма да ми хареса да ми дадат няк'ва грозна униформа и да си ходим еднакви всички
    ей това е най - гадното за мен
    еднаквостта
    толкова е скучно, еднообразно и гадно си еднакъв с всеки ..
    за мен това е тъпо и съм против .. ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мразя униформите и цялата система! Дадоха им малко свобода и айде, пускай, ганьо, говедата! Мен втора седмица ми се карат че ходя на училище със светли дънки. Не трябвало. А аз не обичам тъмни дрехи и нямам такива, ето мин. седмица директорката звъни на майка ми че съм с неприлични дънки и майка ми тича с последните си пари от заплатата да ми купува тъмни дънки за да мога да вляза в училище..не им харесвало че нося 2 сребърни ланчета, че имам пръстени, че имам пиърсинг на езика, че имам татуировка. Едва ли не биха хванали езика ми с клещите и биха ми одрали кожата да се махне татуса. А тая работа с униформите е токова глупава, че нямам думи просто как да си изразя мнението. Ние имаме суичер и две ризи. Суичера-тъмно червен бабешки, ризите с яка дето не може да ми мине главата заради нея, изперат ли се 2 пъти край, може и да се стопи! Нямаме право да си поръчваме втора униформа в интервал от две години, и кво ? Сега половината училище взело на братовчедки приятелки, завършили миналата година униформите и ги доизносва, че неговите са скъсани, избелели и къси. И цената е уникална - 90 лева за тия боклуци, аз ще си купя един нормален суичер за 25 лева и две тениски кажи гипо 20 лева, но се намират и по евтини.. И тия пари, които даваме за униформите, не може да ги насочат в друга посока, примерно да оправят тоалетните, че не е живот там, на мен като ми дойде тичам междучасията до нас до тоалетна, че в наще вратите не се затварят и мирише на незнамкво.. Що не оправят пода в класните стаи, като скоча сигурно ще пропадна 3 етажа надолу.. Дъските са черни още, междучасието трием като ненормални, цапаме се, пипаме цяла зима ледената вода и после болни.. А камерите...нямам думи, тва вече е връхната точка на простотията, българското училище вече става институция Диарбекир-Биг Брадър... А униформите, сутрин като тръгна на училище дори и да облека и 2те ризи умирам от студ, ама не, директорката си има климатик и не и пука, майната и, тя си е на топло, наз кучета ни яли.. иначе облякла една поличка не знаеш пола ли е колан ли е... токчетата не мърдат...пенсионерка ми се прай на 13годишна подрастваща.. пичка им майчина бе, нямам думи, по добре да съм необразована клошарка от колкото да ходя в концлагер едва ли не и да ми късат нервичките боклуците мръсни!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Fickle, ОМГ, за светлите дънки?!?!? Смятай... Боже мили, ся и цвета ли?! Тука едно момче писа за метъл тениска, че не го пуснали ... кво е тва бе?! Хем не щат да се обличаме като чалга звезди, хем рок/метъл тениски не допускат!? Бахти идиотите... Ся се сетих, че на една приятелка в даскалото забранили ПРИЛЕПНАЛИ ДЪНКИ... Е сега, да няма физкултура да играят с тях, че да създават проблем?! Аз съм го казвала вече, ще го повторя: когато има фрий учебници, тогава ще се съглася на униформа!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Fickle
    Мразя униформите и цялата система! Дадоха им малко свобода и айде, пускай, ганьо, говедата! Мен втора седмица ми се карат че ходя на училище със светли дънки. Не трябвало. А аз не обичам тъмни дрехи и нямам такива, ето мин. седмица директорката звъни на майка ми че съм с неприлични дънки и майка ми тича с последните си пари от заплатата да ми купува тъмни дънки за да мога да вляза в училище..не им харесвало че нося 2 сребърни ланчета, че имам пръстени, че имам пиърсинг на езика, че имам татуировка. Едва ли не биха хванали езика ми с клещите и биха ми одрали кожата да се махне татуса. А тая работа с униформите е токова глупава, че нямам думи просто как да си изразя мнението. Ние имаме суичер и две ризи. Суичера-тъмно червен бабешки, ризите с яка дето не може да ми мине главата заради нея, изперат ли се 2 пъти край, може и да се стопи! Нямаме право да си поръчваме втора униформа в интервал от две години, и кво ? Сега половината училище взело на братовчедки приятелки, завършили миналата година униформите и ги доизносва, че неговите са скъсани, избелели и къси. И цената е уникална - 90 лева за тия боклуци, аз ще си купя един нормален суичер за 25 лева и две тениски кажи гипо 20 лева, но се намират и по евтини.. И тия пари, които даваме за униформите, не може да ги насочат в друга посока, примерно да оправят тоалетните, че не е живот там, на мен като ми дойде тичам междучасията до нас до тоалетна, че в наще вратите не се затварят и мирише на незнамкво.. Що не оправят пода в класните стаи, като скоча сигурно ще пропадна 3 етажа надолу.. Дъските са черни още, междучасието трием като ненормални, цапаме се, пипаме цяла зима ледената вода и после болни.. А камерите...нямам думи, тва вече е връхната точка на простотията, българското училище вече става институция Диарбекир-Биг Брадър... А униформите, сутрин като тръгна на училище дори и да облека и 2те ризи умирам от студ, ама не, директорката си има климатик и не и пука, майната и, тя си е на топло, наз кучета ни яли.. иначе облякла една поличка не знаеш пола ли е колан ли е... токчетата не мърдат...пенсионерка ми се прай на 13годишна подрастваща.. пичка им майчина бе, нямам думи, по добре да съм необразована клошарка от колкото да ходя в концлагер едва ли не и да ми късат нервичките боклуците мръсни!
    Или си 7/под 7 клас или учиш в пропаднало СОУ. Донякъде съм ЗА, донякъде Против униформите. Еми извинявай, ама ти си там за да учиш, а не да си показваш ци**те и още някой работи. Ти си на училище, не е редно да ходиш с пиърсинг, шантави прически и прекалено светли дрехи. Заради хора като вас системата ни е на този кяр. Въпреки всичко, не навсякъде е така - в някой училища наистина има камери, но те пък са за хубаво - ако някой те набие после ще видят кой е и изобщо всичко се следи изкъсо....това е хубавото. Хора, разберете веднъж за винаги че сте на училище, не сте на гей парад или чалга концерт за да се обличате като кози и кокошки, апропо, извинете ме за израза. Не сте ходили на запад, не знаете какви са хората, с униформи и как цялата система е ок. Тук не е. Защо ли ? отговорете си сами

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ех Лъчо,ама униформите на запад са красиви,а не грозни като нашите.В коридорите по-може да има камери,но не и в класните стаи.Аз не виждам какво им пречи да носим дънки(нормални сини дънки) и една черна тениска.Но просто откакто аз съм ученик,е нямало свестен министър на образованието.Да училището не е чалга-концерт нито метъл концерт,но не е и затвор.Пък и не виждам кво лошо има да се ходи с пиърсинг.Онзи ден не пуснаха едно момче,щото имал обица на ухото. .Смятайте какви тъпи шибеци са.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Ficke е напълно прав ВЪПРЕКИ че и аз не удобрявам пиърсинга.Но всичко останало си е вярно.Госпожата ми по английски ходи с пола 4-5 сантиметра а тръгнали на нас да говорят за обличане.Хора разберете тук и да говорим няма смисъл.Ученици сме,ново поколение сме дайте да спрем с простотиите и да поговорим за протести вече? Не може да ни контролират като роби в 5 век!!! НЕДОПУСТИМО Е!!!Осъзнайте се поне малко!!!Всички деца щяха да имат дрехи ако онези "политици" спрат да крадът. Lucho въобще не ми говори за система.Система от много време няма.Погледни през погледа на един 15 годишен съвременен човек за да разбереш как се чувстваме ние !!! Управляват ни някви "дядовци" дето още живеят във времето на Кумунизма!!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Ех Лъчо,ама униформите на запад са красиви,а не грозни като нашите.В коридорите по-може да има камери,но не и в класните стаи.Аз не виждам какво им пречи да носим дънки(нормални сини дънки) и една черна тениска.Но просто откакто аз съм ученик,е нямало свестен министър на образованието.Да училището не е чалга-концерт нито метъл концерт,но не е и затвор.Пък и не виждам кво лошо има да се ходи с пиърсинг.Онзи ден не пуснаха едно момче,щото имал обица на ухото. .Смятайте какви тъпи шибеци са.
    Ето така започва учебният ден в Англия, с танци: http://www.vbox7.com/play:2df9b3c8

ПП - Аз съм го снимал. Виж им униформите и пак ще си говорим...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз съм съгласна с Ficke !

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    И аз съм ЗА униформите.
    DieselBlood, и аз да бях, и аз нямаше да те пусна.

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от Fickle
    Или си 7/под 7 клас или учиш в пропаднало СОУ. Донякъде съм ЗА, донякъде Против униформите. Еми извинявай, ама ти си там за да учиш, а не да си показваш ци**те и още някой работи. Ти си на училище, не е редно да ходиш с пиърсинг, шантави прически и прекалено светли дрехи. Заради хора като вас системата ни е на този кяр. Въпреки всичко, не навсякъде е така - в някой училища наистина има камери, но те пък са за хубаво - ако някой те набие после ще видят кой е и изобщо всичко се следи изкъсо....това е хубавото. Хора, разберете веднъж за винаги че сте на училище, не сте на гей парад или чалга концерт за да се обличате като кози и кокошки, апропо, извинете ме за израза. Не сте ходили на запад, не знаете какви са хората, с униформи и как цялата система е ок. Тук не е. Защо ли ? отговорете си сами
    В Природо математическа гимназия съм, най елитната в моя град. И все пак, нека не забравяме, отиваме в училище да учим, не да показваме цици, но не и да показваме кой има власт да се разпорежда с нас като с морски свинчета, нали ? Не мисля, че цвета на дънките ми влияе върху развитието на мозъчните ми клетки. Аз ако съм тъпа и не ми се учи, ако ще и по бански да ида, пак ще съм такава. Ще звънят на наще за щяло и нещяло, тва не им харесвало, онова не им харесвало, скачат ми по нервите, тормозят психически мен и индиректно майка ми която чака всяка сутрин да и звънна да и кажа за какво са ми се скарали този път. Сега мама е на заеми, щото трябваше да ми купи нови дрешки, за да може директорката да ме пусне в училище да уча..

ц, като чета к'во се случва с фикъл ...
    мъх, тия са супер кухарите :Д
    колко и да се говори нищо няма да стане, само ще си хабим нервите ..
    след няколко години като завършим ще сме свободни (НАДЯВАМ СЕ) :Д

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от anesthetic
    Иниформите са хубаво нещо, все пак трябва да има някакъв ред и дисциплина в тия училища, защото в последните години толкова се разпуснаха тия ученици.
    Евала че забраниха и неприличното облекло ... то като видиш метАл да те е страх да го гледаш, черни от всякъде!
    Евала че забраниха и голите пъпове , гребените и големите деколтета.
    Само къде нищо не чух за ниската талия при момичетата, защото това нещо през зимата е много опасно. Могат да стигнат до болест (забравих как се казва), от която не могат да забременеят ....
    1. Щом си вярваш, че с униформите ще се вътвори ред и дисциплина... хахах
    2. Кое му е неприличното на черна тениска с някаква щампа?!?! Та дори щампата да е страховита.. пак - кое му е НЕПРИЛИЧНОТО?! И нима черното не беше на мода до преди година-2?!
    3. Голите пъпове зимата лесно се скриват, гребените ще се заменят от джобни, сгъваеми и какви ли още не такива, а големите деколтета не представляват интерес - сега на мода са дрехите-сутиени!
    4. Дънки с висока талия на момиче аз лично не съм виждал от месеци, може би и година, а що се отнася до болестта - е, там вече си прав/а

Могат да стигнат до болест (забравих как се казва), от която не могат да забременеят ....
    ами, аз за да се предпазя зимата обличам бодита, които пазят
    иначе ако го забранят това, вече ще е супер кухо ..
    аз наистина не съм виждала от година и половина такива дънки
    всички (почти) носят дънки/панталони с ниска талия ..

Определено съм против униформите, добре, че ги няма в нашето училище.
    Обаче има следните правила - момчетата нямат право да носът къси панталонки, а момичетата - къси поли и да ходят с разголени пъпове. Ок, за разголените пъпове правилото бива, ама за късите поли...Какво, да ври от жега, само щото някви некадърници смятат, че така е по-добре? I dont think so... А за момчетата... Какво, момичетата ще ни зяпат краката ли ? Пълна идиотщина...
    А върхът беше забраната за черни дрехи, както и на религиозни символи...

Град
    Дружба
    забрана на черни дрехи ли?!?! Ей това е върха на простотията добре бе, мамка им стара, на мен само черно и тъмнокафяво ми стои добре.. кво прайм?! Аз трябва да се чувствам като палячо заради истинските палячовци, забранили това, така ли?!?! Могат съвсем спокойно да ми ядат помпона!

Град
    Стара Загора
    Пф,аман от недоволни пубертети,училището е институция,която налага най-малкото уважение , естествено че съм ЗА униформите, не е особено красиво да гледам из коридорите безмозъчни кифли с облекло като за магистралата,трябва да има някаква мярка.
    Губила се иднивидуалноста,глупости,б ъдете индивидуални и "различни" извън училище,никой не ви забранява,все пак униформите позволяват креативност,с която да изпъкнеш , и не е свързана с облеклото.
    Ама сте толкова плиткоумни , въобще няма да го осъзнаете.
    Били "еднакви",ами вие и преди забраните бяхте такива,драги ми смехурковци.

Град
    Чирпан
    При нас униформите са от миналата година.Ако бяха нещо добро щеше поне да не е толкова трудно да ги носим.Но самите модели и плат са ужасни ..като съм гледал мострите на фирмата която е шила и за др училища и ми става явно, че наще са най-тъпите из между всички..

А иначе... половината не ги носят де ...освен такива които са с по-строги класни и т.н. ... от нас се изисква да сме 1 от най-стриктния клас в у-ще ..че сме математика не знам си к'во
    ама пак не ги носят всичките де :
    )
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    бахти днес трябва всички да са с униформи иначе ще ни връщат
    м дааа ееееееее

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от BlackEyed
    Пф,аман от недоволни пубертети,училището е институция,която налага най-малкото уважение , естествено че съм ЗА униформите, не е особено красиво да гледам из коридорите безмозъчни кифли с облекло като за магистралата,трябва да има някаква мярка.
    Губила се иднивидуалноста,глупости,б ъдете индивидуални и "различни" извън училище,никой не ви забранява,все пак униформите позволяват креативност,с която да изпъкнеш , и не е свързана с облеклото.
    +

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyed
    aaaaaand again - общия знаменател... мда, всички са еднакви, ти си различна/ен.. драги ми смехурко и за разлика от тебе не гледам другите какво носят, а гледам себе си хайде сега, вземи си униформичката, вземи си общия знаменател и не ми казвай какво и кога ше проумея, за да не ти кажа къде да ходиш

Град
    Шумень
    Пишман пък от такива дето гледат само 'тъпите кифли' как се обличали... Аз пък съм против некви дечица да ми идват с некви черни роби и да метат пода, да са спъват в обърнатите си пентаграми и да говорят, че имали индивидуалност. Против съм и гащите с дъно до глезена дето чакаш 'а-ха' да паднат. Не са сами лъскавите скъпи парцалки, дето все тях осъждате.
    Училището е институция, която ни дава много и ни подготвя за живота. А във всяка институция си има уноформа. И такава трябва да се въведе в учулището, но не защото някой имал индивидуалност и искат да му я забранят ( вярвайте, последното, което мислят от министертсвоо са вашите иднивидуалности ) , а защото такъв е етикета. Който е против - не е задължително обучанието след взимане на диплома за основно образование.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Малее как може да има толкова некадърни мнения.Тези 2-цата дето подкрепят униформите и това че училището било "институция която иска да ни учи" могат да си теглят патрона!!! Това че вие сте някви 40-50 годишни и сте носили униформи не значи че това се отнася и за нас.Никой не ви кара да гледате кифлите и аз не ги гледам и т'ва е! Всичко тръгна от тая ши*ана чалга затова толкова я мразя.Зареди онея порно-певици сички момичета станаха ку*ви а момчетата пе*алчета с зализани бритони!!! Ей това е просто върха на сладоледа....

Между другото при нас стана така че униформи може да се каже че няма да има.Всичко което трябва да носим е една ризка която ние си купуваме,избираме и това е Но дори и ризата никой няма да носи НО всичко това стана след като сумати и ученици се "борихме" срещу директорката и госпожите за да не ни облекат като клоуни! Затова не трябва да си мълчите и да се съгласявате да правят с вас каквото си искат!!! Борете се за правата си

ПС --> Повярвайте ми след 1 година униформи няма да има...защото системата е 1 пълен SHIT !!!

аз сам възмотена!Вчера отивам на у-ще с вързана на опашка коса,клин,сукман и една блузка.Не ме пуснаха да вляза защото ухото ми имало обеци(3) и съм била с прилепнали дрехи Монахини ли ще ни правят! аЗ също съм против отворените деколтета и пиърсинга,но това че ти и пробито ухото извинявй много но....Психоложката на у-щето днес дошла с пола и гуменки трябвало да сме в приличен вид...Класната ми е учителка по физическо възпитание и спорт и е супер строга ако не дойдем с анцунг и веднага забележка или среден 3. А днес тя се изтупа с прилепнали дънки и късо потниче ....нямам думи.......

Цитирай Първоначално написано от dandilion4e
    аз сам възмотена!Вчера отивам на у-ще с вързана на опашка коса,клин,сукман и една блузка.Не ме пуснаха да вляза защото ухото ми имало обеци(3) и съм била с прилепнали дрехи Монахини ли ще ни правят! аЗ също съм против отворените деколтета и пиърсинга,но това че ти и пробито ухото извинявй много но....Психоложката на у-щето днес дошла с пола и гуменки трябвало да сме в приличен вид...Класната ми е учителка по физическо възпитание и спорт и е супер строга ако не дойдем с анцунг и веднага забележка или среден 3. А днес тя се изтупа с прилепнали дънки и късо потниче ....нямам думи.......
    А за 'възмОщението' ти колко искаш да ти пишат? Класната ти може да отиде както си иска - за тях униформи няма, но съм сигурен, че ако имаше, щяха да ги слагат, без да мрънкат. И аз съм с униформа, не ми харесва, обаче когато се налага и ми я искат я слагам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си