.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на bilqnavod

Re: :) За момичета :)

Цитирай Първоначално написано от MimmZzZchYyY
    Понякогаа има дни, в които се чувстваме ужасно, нямаме настроение, не ни се излизаа... Искам да попитам случвало ли ви се е да се събудите сутрин и да си кажете '' Днес ще си почина от всичко и ще обърна малко внимание на себе си '' Иии ако ви се е случвало, какво правите, как релаксирате, кой филм обичате да гледате в такъв ден...
    Последната събота и неделя ми се случи това

Всяка неделя си правя маски.. лакирам се.. гледам филмчета.. Този ден го имам за почивен.. никога не си правя труда да излизам тогава..

Оу, много ги обичам тези дни - един ден САМО за теб Аз обикновено се излежавам, после си пускам музика, мотам се из нас, следва закуска-обяда , после обичам да си танцувам, после душ, малко телефонни разговори и накрая - филм

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Да,случвало ми се е.В тези дни обичам да съм сама в нас.Първо закусвам(нещо любимо),мия си зъбките..взимам един хубав душ.Правя си домашна маска за лице,суша си косата..някакви прически.През това време съм си пуснала любима музика.Лакирвам се..такива подобни.
    След това си търся някакъв интересен романтичен филм или комедийка..
    И след това задължително излизам да се позабавлявам с фр.
    В думите лакирам, гримирам, топирам и т.н. няма буква В !

п.п. не се заяждам, ама научете се вече на грамотност!

п.п.2

такива дни са ми ежедневие слушам любима музика, ям шоколад и избягвам да стоя сама.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз всяка събота отделям само за себе си. Не излизам попринцип в съботите, защото сама не ми се ходи никъде, а с други хора не ми се разправя. За това седя си в нас и си се глезя
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Амиии случват се и такива дни,но пак немога да изтърпя един ЦЯЛ ден в нас.Откачамм и пак дори и да е за малко излизам.Иначе,ако случа на такъв ден (по неволя) ставам правя си кафе,ако съм гладна-ям и после се къпя лакирам и ако не ме мързи гледам нещо на компа...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

В такива случаи просто лягам да спя. Никакви маски, лакове, лиготии...

За жалост не всички можем да си го позволим...

Мега фен Аватара на iiirish
    Чак по цял ден не се "глезя", но по някой и друг час си отделям.
    Вчера например с мъжо ми, какво ли не правихме из къщи - чистихме, прибирахме цветята в мазата щото вече е студено навън, пробвахме си стари дрехи , слагахме нови теленове на простора, къпах котката ... и не че работата беше чак толкова тежка, ама си казах "като свършим задължително ще си обърна малко внимание". И след като се изкъпах си направих маска на лицето, сложих си кристали на косата, после си поиграх да я изправя малко, киснах си ноктите в лимонов сок, махнах си кожичките, смених си лака... блаженство

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си