- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- :) За момичета :)
Последната събота и неделя ми се случи товаПървоначално написано от MimmZzZchYyY
![]()
Всяка неделя си правя маски.. лакирам се.. гледам филмчета..Този ден го имам за почивен.. никога не си правя труда да излизам тогава..
![]()
Оу, много ги обичам тези дни - един ден САМО за тебАз обикновено се излежавам, после си пускам музика, мотам се из нас, следва закуска-обяда , после обичам да си танцувам, после душ, малко телефонни разговори и накрая - филм
![]()
В думите лакирам, гримирам, топирам и т.н. няма буква В !Първоначално написано от slynchoo
п.п. не се заяждам, ама научете се вече на грамотност!
п.п.2
такива дни са ми ежедневиеслушам любима музика, ям шоколад и избягвам да стоя сама.
Аз всяка събота отделям само за себе си. Не излизам попринцип в съботите, защото сама не ми се ходи никъде, а с други хора не ми се разправя. За това седя си в нас и си се глезя![]()
И спря да се върти за миг земята..
Амиии случват се и такива дни,но пак немога да изтърпя един ЦЯЛ ден в нас.Откачамм и пак дори и да е за малко излизам.Иначе,ако случа на такъв ден (по неволя) ставам правя си кафе,ако съм гладна-ям и после се къпя лакирам и ако не ме мързи гледам нещо на компа...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
В такива случаи просто лягам да спя. Никакви маски, лакове, лиготии...
Чак по цял ден не се "глезя", но по някой и друг час си отделям.
Вчера например с мъжо ми, какво ли не правихме из къщи - чистихме, прибирахме цветята в мазата щото вече е студено навън, пробвахме си стари дрехи, слагахме нови теленове на простора, къпах котката
... и не че работата беше чак толкова тежка, ама си казах "като свършим задължително ще си обърна малко внимание". И след като се изкъпах си направих маска на лицето, сложих си кристали на косата, после си поиграх да я изправя малко, киснах си ноктите в лимонов сок, махнах си кожичките, смених си лака... блаженство
![]()