.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Отдавна съм се отказал от подобни дискусии...особено с подобни кадри...

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Е бако тва е вечния спор ! Който никога няма да се разреши !

Support your local club!!!

Мега фен
    Тоз СтоЙчков добър ли е?

мдааа, само комплексиран чорбар може да създаде такава тема,,, гледай си в копанката и не си надигай много много главицата!

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX
    И защо си мислиш,че е бил много повече от мене?
    Сещаш ли се ,че ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ!

Това,че се гаврим с леФски е от край време.
    Много взеха да го прехвалват този

НАЙ-ДОБРИЯТ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

еми не е така

1.Стойчков
    2.Петър Жеков
    3.Бербатов
    4.Гунди

Може да е бил добър футболист,но не е най добрият.Просто му отдават почет ,че е починал.Жал им е за него.С нищо не е заслужил да е НАЙ-ДОБРИЯТ БГ ФУТБОЛИСТ .

А това,че е бил глупав не е наша вина.Ако си караше нормално,ако не се фукаше с новата си спортна и скъпа кола (Алфа Ромео),и не караше пиян,нямаше да има песни такива за него от наша страна.Можеше да стане нещо от него,но уви...
    Можеш да бъдеш сигурен,че си много далече от Гунди,че да се смяташ и за равен с него.

Град
    Plovdiv
    ЦСКА 1948
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

СВИНЬО ЧЕРВЕНА , УМРИ БЕ СВИНЬО ЧЕРВЕНА , СВИНЬО ЧЕРВЕЕЕНА ,УРМИ БЕ СВИНЬО ЧЕРВЕНА ! ЕИ ПЛЪХ КАК МОЖЕ ДА ОБИЖДАШ ГУНДИ БЕ ПРАСЕНЩАЙН ?!!??! ПРОСТОТИЯТА ВИ НЯМА ГРАНИЦИ ПРАСЕТА !

Без ЛЕВСКИ живота е безмислен.
    Без ЛЕВСКИ живота е провал.
    ЛЕВСКИ е това , което ииимам ,
    ЛЕВСКИ е и моят идеал !!!!!!!!!!!!
    Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !

Повече от фен
    значи хероина ти е в кръвта?Ти от лепилари форевър си нали :Д хаха София Уест(София лапад хероин ) хахаха
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX
    значи хероина ти е в кръвта?Ти от лепилари форевър си нали :Д хаха София Уест(София лапад хероин ) хахаха

Ще дойде дербито, и както обикновенно грижливо ще скриете шаловете под якетата...обаче в интернет громим СЗ а

Град
    Varna
    ахахах айде кажи ми кое е якото да си ходиш спокойно след мача и да дойдат и да те набият 10 човека от СЗ ,щото имаш шал на цска ??? Кога ще порастнете говеда ? Жалко е ,че и в нашата агитка има такива ,но се надявам да се спре вече ! Вижте в Англия какво е . Човек отива с детето си на мач ,без да го е страх ,че ще ги пребият ,защото са от другия отбор . А тук не знаеш на какви ненормалници ще попаднеш . Трябва да съберем всички лумпени на 1 стадион и да пуснем куките да ги смажат !!
    КЗЛ !!!!!!!!!!!!!!
    пс ГОВЕДА ИДЕ ДЕРБИТО ! ЩЕ ВИ РАЗМАЖЕМ НА ТЕРЕНА И ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ КАКВО Е ХОРЕОГРАФИЯ !!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    ахахах айде кажи ми кое е якото да си ходиш спокойно след мача и да дойдат и да те набият 10 човека от СЗ ,щото имаш шал на цска ??? Кога ще порастнете говеда ? Жалко е ,че и в нашата агитка има такива ,но се надявам да се спре вече ! Вижте в Англия какво е . Човек отива с детето си на мач ,без да го е страх ,че ще ги пребият ,защото са от другия отбор . А тук не знаеш на какви ненормалници ще попаднеш . Трябва да съберем всички лумпени на 1 стадион и да пуснем куките да ги смажат !!
    КЗЛ !!!!!!!!!!!!!!
    пс ГОВЕДА ИДЕ ДЕРБИТО ! ЩЕ ВИ РАЗМАЖЕМ НА ТЕРЕНА И ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ КАКВО Е ХОРЕОГРАФИЯ !!!!!!
    Укроти се бе , аз говоря на автора на темата, защото той е твърде навит да псува и да се бие в интернет, а едва ли е същото в реалният живот.
    А да, в Англия ако на Лиидс феновете почнат да пеят за Мюнхен(примерно), само гледай как нема да има пребити.За Гунди е същото.Аре у лево.

Град
    Varna
    ся ше ме караш ли да вадя снимки как стоят един до друг феновете без да се бият ?

АВТОРА НА ТЕМАТА МУХЛЪОООООООООООООООООООО !!! ТЕМАТА ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ !!!!!

Къв си ти та да се гавриш с Гунди ве лайно... Гаври се с Гонзо , Боримиров , Йовов и т.н. ... ГУНДИ ВЕЛИК !!!

П.С. А тоя стоЙЙЙчков некъв' добър ли е бил

Повече от фен
    най-добрият!!!Не е бил просто поредният(като гунди) добър.Бил е най-добрият!!!вие можете да се хвалите с една пияница която почитате защото др. звезда нямате.докато ние може да се похвалим с куп играчи...
    "автора на темате мухльоооооооооооооооооооо оооооооооо..."
    забележете колко несвързано.Няма ли едно "Е" преди мухльо?
    Неграмотността на говедата ,просто ръсте по дърветата...
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.

Не се прави на някъв' националист , защото съм сигурен , че като стоЙЙчков беше селекционер на националния и всички го псувахМЕ и ти си седял пред телевизора , гледал си репортажи от поредните провали на националите и си псувал трениори , футболисти и т.н. !

П.С. Намерило няк'во червено прасенце да ми намира правописни грешки. Та ти даже незнаеш как се пише името на твоя идол СтоЙЙЙчков бе МУХЛЪО !

Повече от фен
    не съм го псувал,защото той е дал много на България.Псувам Мъри и Наско свирката.Защото такива като тях провалят истинските таланти...
    Защо не взимат един Тунчев,Вальо Илиев,В.Димитров(капитан е на своят отбор),Ив.Стоянов,П.Виданов( талантлив млад играч).А ще ми взима Топузаков,Илиян Стоянов,Живко Миланов,Телкийски....остана само да си върне и Йовов.Ха кажи сега не избира ли лефскарското?Остана да махне Бербо и М.Петров и Стилян и да сложи на тяхно място Кръстовчев,Йовов и Гаджев или Сърмов...и си запълва целият отбор лефскарски...Дори и Благо Георгиев не е в националният.Забравих да спомена още един човек който е много по-добър от Гаджев - Георги Илиев(Черно Море),пък може и Тошко Янчев...Замисли си кого трябва да псуваш и кого не?ВЪН ТЕЗИ ГОВЕДА ОТ ФУТБОЛА...ЗА НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР - ДИМИТЪР ПЕНЕВ!!!

Все още никой ли не е заключил тая тема

Няма да коментирам повече... за мене ти си смешен - по-скоро АНТИлевскар отколкото ЦСКАР ! И сигурно на Армията пееш "мъжки полов орган" за Левски, а не САМО ЦСКА /или т.н.т. / , което е по-лошо и от най-лошото , с което един "фен" / какъвто си ти / може да се похвали

П.С. ТЕМАТА ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ !

Повече от фен
    напротив ,обичам ЦСКА повече от всичко!!!Това,че ти така смяташ си е твоя работа...все пак всеки има право на мнение...тази публикация си беше за анти-лефскарите и цскари,а не за лефскарите.Но както и да е.Аз не ви пиша в анти-цскарски теми(ако има такива)...

Явно нема смисъл, тоя е крайно неграмотен,бавен и асоциален.Жалко е , но е нормално, все пак е фен на отбор създаден с указ на БКП

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Явно нема смисъл, тоя е крайно неграмотен,бавен и асоциален.Жалко е , но е нормално, все пак е фен на отбор създаден с указ на БКП
    Кого визираш ?

Повече от фен
    мен,споко

Ей мършляк прост, как не те е срам да говориш така за загинал човек бе? Ква е тая класация къде си ми я направил на тоя манекен Бербатов пред Гунди бе? Фукал се е с новата си кола ли бе путйо, нищо не знаеш за Гунди камоли да говориш некви глупости!
    СМЪРТ ЗА ВАС ЧОРБАРИ ПРОСТИ!!!

Супер фен Аватара на tireheb
    не знам аз, ама дано тоо дето му е хрумнало да кръсти отбора "Левски" да му се изсират на гроба ежедневно, вовеки веков
    щот ми писна да чета "кур за Левски"

деба келешите ви прогнили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си