- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Анти-Ле"WC"ки
Отдавна съм се отказал от подобни дискусии...особено с подобни кадри...
Е бако тва е вечния спор ! Който никога няма да се разреши !![]()
Support your local club!!!
Тоз СтоЙчков добър ли е?
мдааа, само комплексиран чорбар може да създаде такава тема,,, гледай си в копанката и не си надигай много много главицата!![]()
Можеш да бъдеш сигурен,че си много далече от Гунди,че да се смяташ и за равен с него.Първоначално написано от MiRaCuLiX
ЦСКА 1948
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
СВИНЬО ЧЕРВЕНА , УМРИ БЕ СВИНЬО ЧЕРВЕНА , СВИНЬО ЧЕРВЕЕЕНА ,УРМИ БЕ СВИНЬО ЧЕРВЕНА ! ЕИ ПЛЪХ КАК МОЖЕ ДА ОБИЖДАШ ГУНДИ БЕ ПРАСЕНЩАЙН ?!!??! ПРОСТОТИЯТА ВИ НЯМА ГРАНИЦИ ПРАСЕТА !
Без ЛЕВСКИ живота е безмислен.
Без ЛЕВСКИ живота е провал.
ЛЕВСКИ е това , което ииимам ,
ЛЕВСКИ е и моят идеал !!!!!!!!!!!!
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
значи хероина ти е в кръвта?Ти от лепилари форевър си нали :Д хаха София Уест(София лапад хероин ) хахаха
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Първоначално написано от MiRaCuLiX
![]()
![]()
![]()
Ще дойде дербито, и както обикновенно грижливо ще скриете шаловете под якетата...обаче в интернет громим СЗ а![]()
ахахах айде кажи ми кое е якото да си ходиш спокойно след мача и да дойдат и да те набият 10 човека от СЗ ,щото имаш шал на цска ??? Кога ще порастнете говеда ? Жалко е ,че и в нашата агитка има такива ,но се надявам да се спре вече ! Вижте в Англия какво е . Човек отива с детето си на мач ,без да го е страх ,че ще ги пребият ,защото са от другия отбор . А тук не знаеш на какви ненормалници ще попаднеш . Трябва да съберем всички лумпени на 1 стадион и да пуснем куките да ги смажат !!![]()
КЗЛ !!!!!!!!!!!!!!
пс ГОВЕДА ИДЕ ДЕРБИТО ! ЩЕ ВИ РАЗМАЖЕМ НА ТЕРЕНА И ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ КАКВО Е ХОРЕОГРАФИЯ !!!!!!
Укроти се бе , аз говоря на автора на темата, защото той е твърде навит да псува и да се бие в интернет, а едва ли е същото в реалният живот.Първоначално написано от Diam0nD
А да, в Англия ако на Лиидс феновете почнат да пеят за Мюнхен(примерно), само гледай как нема да има пребити.За Гунди е същото.Аре у лево.
АВТОРА НА ТЕМАТА МУХЛЪОООООООООООООООООООО !!! ТЕМАТА ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Къв си ти та да се гавриш с Гунди ве лайно... Гаври се с Гонзо , Боримиров , Йовов и т.н. ... ГУНДИ ВЕЛИК !!!
П.С. А тоя стоЙЙЙчков некъв' добър ли е бил![]()
![]()
![]()
най-добрият!!!Не е бил просто поредният(като гунди) добър.Бил е най-добрият!!!вие можете да се хвалите с една пияница която почитате защото др. звезда нямате.докато ние може да се похвалим с куп играчи...
"автора на темате мухльоооооооооооооооооооо оооооооооо..."
забележете колко несвързано.Няма ли едно "Е" преди мухльо?
Неграмотността на говедата ,просто ръсте по дърветата...
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Не се прави на някъв' националист , защото съм сигурен , че като стоЙЙчков беше селекционер на националния и всички го псувахМЕ и ти си седял пред телевизора , гледал си репортажи от поредните провали на националите и си псувал трениори , футболисти и т.н. !![]()
![]()
П.С. Намерило няк'во червено прасенце да ми намира правописни грешки. Та ти даже незнаеш как се пише името на твоя идол СтоЙЙЙчков бе МУХЛЪО !![]()
не съм го псувал,защото той е дал много на България.Псувам Мъри и Наско свирката.Защото такива като тях провалят истинските таланти...
Защо не взимат един Тунчев,Вальо Илиев,В.Димитров(капитан е на своят отбор),Ив.Стоянов,П.Виданов( талантлив млад играч).А ще ми взима Топузаков,Илиян Стоянов,Живко Миланов,Телкийски....остана само да си върне и Йовов.Ха кажи сега не избира ли лефскарското?Остана да махне Бербо и М.Петров и Стилян и да сложи на тяхно място Кръстовчев,Йовов и Гаджев или Сърмов...и си запълва целият отбор лефскарски...Дори и Благо Георгиев не е в националният.Забравих да спомена още един човек който е много по-добър от Гаджев - Георги Илиев(Черно Море),пък може и Тошко Янчев...Замисли си кого трябва да псуваш и кого не?ВЪН ТЕЗИ ГОВЕДА ОТ ФУТБОЛА...ЗА НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР - ДИМИТЪР ПЕНЕВ!!!
Няма да коментирам повече... за мене ти си смешен - по-скоро АНТИлевскар отколкото ЦСКАР ! И сигурно на Армията пееш "мъжки полов орган" за Левски, а не САМО ЦСКА /или т.н.т. / , което е по-лошо и от най-лошото , с което един "фен" / какъвто си ти / може да се похвали![]()
![]()
П.С. ТЕМАТА ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ !
напротив ,обичам ЦСКА повече от всичко!!!Това,че ти така смяташ си е твоя работа...все пак всеки има право на мнение...тази публикация си беше за анти-лефскарите и цскари,а не за лефскарите.Но както и да е.Аз не ви пиша в анти-цскарски теми(ако има такива)...
Явно нема смисъл, тоя е крайно неграмотен,бавен и асоциален.Жалко е , но е нормално, все пак е фен на отбор създаден с указ на БКП
Кого визираш ?Първоначално написано от Wildchildd
мен,споко![]()
Ей мършляк прост, как не те е срам да говориш така за загинал човек бе? Ква е тая класация къде си ми я направил на тоя манекен Бербатов пред Гунди бе? Фукал се е с новата си кола ли бе путйо, нищо не знаеш за Гунди камоли да говориш некви глупости!
СМЪРТ ЗА ВАС ЧОРБАРИ ПРОСТИ!!!
не знам аз, ама дано тоо дето му е хрумнало да кръсти отбора "Левски" да му се изсират на гроба ежедневно, вовеки веков
щот ми писна да чета "кур за Левски"
деба келешите ви прогнили