- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- можете ли без...?
Момчета, можете ли без 'свирки'? Представете си че имате приятелка, на която не й е приятно да го прави , ще уважите ли мнението й или ще настоявате до последно...или в най-тъпия случай ще си потърсите друга?
Искам сериозни мнения.
YoU CaN'T HaVe eVeRyThinG.. BuT ... YoU CaN tRy ...
Еми естествено че няма да настоявам .. не съм умрял за свирка.. ако не иска секс тогава вече МОЖЕ да си потърся друга ..
ПС: за всичко си има време :]![]()
![]()
Ще я накарам да се научи да свиква да праи квото и кажа , за да получи каквото иска ...
Секс без свирки и лизане , може направо и без целувки ... абе направо и без вкарването ... само ше се гледаме O.O
абее... устата ми не е създадена да целува задници...
k'во исkаш да kажеш с т'вА ???Първоначално написано от R_Marks
![]()
Добре, имаше една тема където пишеше " чик*я, свирка или секс" и там момчетата казаха , че държат най-много на секс... Всъщност ..не ми пука.. Представи си жена ти ти прай свирка и след това елува децата ти ЯКОООООООООООООООО !![]()
![]()
Е, кво?!Първоначално написано от R_Marks
![]()
![]()
![]()
Нов ник: Cassidy
Никога не бих налагал някакво мнение или по-особено поведение относно партньорката ми,ако тя е натурално освободена и иска да прави нещо за мен ще е плюс ако не най-много да си поговориме и ако отново откаже то ще се примиря,когато съм влюбен... Ако нещата опират до някаква мимолетна авантюра и двамата сме наясно,че става въпрос за секс тогава ще си искам всичко без да се смущавам,даже ако ми откажат ще се сърдя и ще откажа и аз (на пук на мита че видиш ли мъжа винаги е загораял за секс)
ако приятелката си струва няма да си търся другаПървоначално написано от R_Marks
ако не й е приятно да прави свирка,ще уважа мнението й
но ще я муфтя як0 тогава![]()
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
+Първоначално написано от travmiriaN
Естествено,че няма да я карам да прави нещо което не й е приятно.Все пак секса трябва да е удоволствие за 2мата.НЕ бъдете егоисти![]()
![]()
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Не бих я карал ако не иска![]()
--------------------------------------------------------
Тя жена ти и теб целува, а преди теб и на други е прайла свирки!Първоначално написано от R_Marks
Кво значи тва? 'Баси логиката вадиш, пич..
тактично ще си я подсещам най-редовно,но няма да я насилвам или зарязвам или нещо такова крайно![]()
m to da si div e dobre sees
Ако не духа и не ми разрешава да и свършвам в устата (давам и възможност да плюе ако иска), зарязвам.![]()