.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

можете ли без...?

Момчета, можете ли без 'свирки'? Представете си че имате приятелка, на която не й е приятно да го прави , ще уважите ли мнението й или ще настоявате до последно...или в най-тъпия случай ще си потърсите друга?
    Искам сериозни мнения.
    YoU CaN'T HaVe eVeRyThinG.. BuT ... YoU CaN tRy ...

Еми естествено че няма да настоявам .. не съм умрял за свирка.. ако не иска секс тогава вече МОЖЕ да си потърся друга ..

ПС: за всичко си има време :]

Ще я накарам да се научи да свиква да праи квото и кажа , за да получи каквото иска ...
    Секс без свирки и лизане , може направо и без целувки ... абе направо и без вкарването ... само ше се гледаме O.O

абее... устата ми не е създадена да целува задници...

Цитирай Първоначално написано от R_Marks
    абее... устата ми не е създадена да целува задници...
    k'во исkаш да kажеш с т'вА ???

Добре, имаше една тема където пишеше " чик*я, свирка или секс" и там момчетата казаха , че държат най-много на секс... Всъщност ..не ми пука.. Представи си жена ти ти прай свирка и след това елува децата ти ЯКОООООООООООООООО !

Град
    София
    Добре, имаше една тема където пишеше " чик*я, свирка или секс" и там момчетата казаха , че държат най-много на секс... Всъщност ..не ми пука.. Представи си жена ти ти прай свирка и след това елува децата ти ЯКОООООООООООООООО !
    Е, кво?!
    Нов ник: Cassidy

Никога не бих налагал някакво мнение или по-особено поведение относно партньорката ми,ако тя е натурално освободена и иска да прави нещо за мен ще е плюс ако не най-много да си поговориме и ако отново откаже то ще се примиря,когато съм влюбен... Ако нещата опират до някаква мимолетна авантюра и двамата сме наясно,че става въпрос за секс тогава ще си искам всичко без да се смущавам,даже ако ми откажат ще се сърдя и ще откажа и аз (на пук на мита че видиш ли мъжа винаги е загораял за секс)

Град
    По Средата на Варна xD

Re: можете ли без...?

Момчета, можете ли без 'свирки'? Представете си че имате приятелка, на която не й е приятно да го прави , ще уважите ли мнението й или ще настоявате до последно...или в най-тъпия случай ще си потърсите друга?
    Искам сериозни мнения.
    ако приятелката си струва няма да си търся друга
    ако не й е приятно да прави свирка,ще уважа мнението й
    но ще я муфтя як0 тогава
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Erica1
    Е, кво?!
    +1

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    Еми естествено че няма да настоявам .. не съм умрял за свирка.. ако не иска секс тогава вече МОЖЕ да си потърся друга ..

ПС: за всичко си има време :]
    +

Супер фен Аватара на Passi0n
    ахахаххахахаааха

Естествено,че няма да я карам да прави нещо което не й е приятно.Все пак секса трябва да е удоволствие за 2мата.НЕ бъдете егоисти
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не бих я карал ако не иска

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Тя жена ти и теб целува, а преди теб и на други е прайла свирки!
    Кво значи тва? 'Баси логиката вадиш, пич..

тактично ще си я подсещам най-редовно,но няма да я насилвам или зарязвам или нещо такова крайно
    m to da si div e dobre sees

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Ако не духа и не ми разрешава да и свършвам в устата (давам и възможност да плюе ако иска), зарязвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си