.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    Пловдив

Kрем за лице (за много суха кожа)

Здравейте!
    Имам проблем с кожата, излючително суха е, през лятото не ми е много голям проблем, но през зимата става страшно...на петна, люпи се и т.н... Търся си подходящо кремче за лице, но досега не съм попадала на такова... Последно пробвам на Ейвън Naturals с алое - ефектът беше малък. Едно на Avon Care za дълбока хидратация, ползвала съм и разни от аптеката, но без особен успех... Около 30-60мин след намазването кожата ми пак е супер суха и гадна....
    Та въпросът ми е дали може да ми препоръчате нещо, което да помогне? (А и тази година ме чака бал и т.н и не искам пак да си скапя кожата, че нямам много време да обикалям по дерматолози и козметици)
    благодаря предварително!
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    Blondeland
    Погледни кремовете на Avene - вършат чудеса !
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

http://www.framar.bg/%D1%83%D1%80%D0...d30015597.html
    ако ти се дават повече пари -това.Имай впредвид че е доста мазен.На мен ми се белеше носа и този крем ми го оправи
    Twilight FANPIRE

Ами аз използвам на Арома краставичен и е добър,но едва ли на теб ще ти свърши работа / кожата ми е нормална към суха../Може би виж нещо хидратиращо на Виши,чувала съм добри отзиви
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Я препоръчайте и някой за мазна кожа като сте почнали.

Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Ами пробвай с някой крем за лице на Гарниер.Мисля,че ще свършат работа.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

най-добрият за теб в случая е Nachtkerzen

що не пробваш на нивея ? те са много мазни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си