.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    Враца
    Не се плаши толкова. Тя казва тези неща в изблик на безсилие, отчаяние и вероятно гняв. Мислиш ли, че някой би могъл да го направи, мислейки за децата си?
    Аз съм в същото положение. Цял живот. Гонил я е, заплашвал я е.. Щял да смени ключалката, да запали апартамента със НАС вътре..
    Хиляди пъти съм се намесвала, крещяла съм му като луда. На няколко пъти направих такива сцении.. Изпадала съм в истерия, веднъж почти припаднах.. Но.. нищо.. И мама е отчаяна.. И би се махнала наистина.. Тя има къде да отиде. Но все още е тук.. Заради мен и брат ми. Живее в този ад заради нас двамата. Нямаш идея колко по-лесно би и било просто да си събере багажа..
    Резултата? Ежедневно се моля да се разделят. И понеже има възмойност или мама, или баба да замине за Испания на работа, колкото и да ги обичам и двете (и да не мога без тях), моля се да заминат, защото поне знам, че ще стане по-добре (пари за друг апартамент). И, че го мразя. Не 'наужким'.. Мразя го съвсем откровено.. Ако не го видя повече, и окото н би ми мигнало. Както и да звучи това.

Миличка, мога само да ти кажа да бъдеш силна. Бъди до майка си, подкрепи я за всичко. Каквото и да реши.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Супер фен
    И при нас е имало такива моменти.По едно време през седмица се караха.И скандалите си бяха скандали.Баща ми е бил майка ми,вьобще беше ужасно...Но ходиха на психолози,баща ми пие хапчета за нервите.Поговори с баща си,кажи му да не пие толкова много,заради теб.Успех.

Град
    София
    Ужас Най добре е да се разделят.Мойте бяха същите.Секи ден скандали,викове .. но се разделиха и сега всичко е наред.Майка си има приятел и е щаслива,а с баща ми са си добри приятели Спокойно,майка ти няма да се самоубие .. не ми се вярва ! Късмет

Горкичката кажи й да опитат да се разделят за известно време и да решат по кой път решават да поемат.. кажи й че не и е приятно да чуваш това от тях
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Много е тежка ситуацията барем... четох ти и другата тема... наистина е зле... тука и думите ще са недостатъчни... може би наистина ще им е по-добре да са разделени, за да не си вредят 1 другиго... щом е стигнала толкова далеч майка ти, не и пречи и да отиде по-напред... обясни й и й кажи да мисли трезво... успокой ги малко... кажи защо се карат толкова... накарай ги да се сдобрят... лошо, лошо...

Супер фен Аватара на Djuff
    Не разбирам много, но мисля че ще е по-добре да се разведът щом на баща ти му е по важна работата и т.н. отколкото вие.Или пък твоя баща не разбира колко е ценно да си имаш семеиство...незнам.

И аз бях изпаднала в почти същата ситуация както си ти в момента.Първо трябва да разбереш какъв е проблема и трябва да се опиташ по някакъв начин да изгладиш нещата между тях.Ако това не стане ще е хубаво да отидете на семеен тераперт който би ви помогнал и то много. Не дай се боже и това не помогне важите времено да се разделят и ти наблюдавай как им се отразява раздялата им.И съм сигурна че докато са разделени те ще развешат техните проблеми. Обаче ако и това не помогне трябва наистина да се разделят.Но съм сигурна че не е това проблема че е ицчерпана тяхната връзка а по скоро скандалите им се дължата на чисто битово или финансово ниво или пък нещо свързано с семейството.Важното е обаче ти да останеш спокойна и да поговориш с важите и заедно да търсите изход към създалия си проблем Освен това ще е хубаво поне един или два пъти в седмицата баща ти да прави нещо романтично за майка ти ,защото обикновено двойките които се женят техните отношения особено стом имат и дете доста охладняват,но ти това не бива да допусках помогни на баща си да предасполози майка ти да и прави романтични вечерии подаръчи да и казва нещо мили и да намали скандалите до колкото въжможно по-малко защото ще я загуби ако се държи толкова грубо.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Била съм преди години в такова положение. Майка ми търпеше за съжаление, не се разведоха, замалко се разделиха. И после пак са продължи, до момента в който баща ми почина. Много е лошо да гледаш как се съсипват родителите ти или в този случай майка ти. По добре се махнете, изнесете се. Не мисля, че майка ти ще го направи, все пак за нея си на първо място. Няма по важно нещо за майката от децата. Просто сега разбирам майка ми как се е чуствала и винаги съм и казвала, че може баща ми да не е бил идеалния съпруг, но за мен беше идеалния баща. Но в крайна сметка, майка ти не е нужо да търпи обидите на баща ти и заканите му. Така си проваля не само нейния живот, но и твоя. И мойто детство не беше розово, но да но при теб да се оправи всичко.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Дали би го направила? Страх ме е! :cry:

Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Страхувам се.. Чувствам се ужасно. Нашите постоянно се карат, майка само плаче... Татко само вика.. Предпочитам да се разделят, ако ще е все така!
    Но не се страхувам от раздялата, а от думите на мама... От два месеца положението вкъщи е кризистно, само скандали и скандали! На няколко пъти мама каза на баща ми, че ако продължава все така, няма да издържи и ще.. Господи, трудно ми е дори да го изрека... Ще се самоубие...
    Дали би го направила??! Страх ме е! Не искам и не мога да живея без нея.. Чувствам се ужасно, като заплаче и като я гледам как страда .. Много се страхувам да не изпълни намеренията си
    много често хората само дрънкат, но не вършат действия
    спокойно, аз ти гарантирам че тя няма си тегли шута, и ваще няма да се разделят... Финансовата криза е голям враг...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    Горкичката кажи й да опитат да се разделят за известно време и да решат по кой път решават да поемат.. кажи й че не и е приятно да чуваш това от тях

Миличка, ако още имаш проблем поговори с майка ти. Кажи й, че си до нея и никога няма да я изоставиш. Изведи я някъде да се отскубне от тази ситуация. Говори с баща си да не се държи така с майка ти, защото много я обичаш. Успех и целуфки

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Ами аз нямам вече баща, не съм го виждала но ида беше жив не бих искала защото е чупил крака на майка ми и азко го бях жидяла щях да счупе неговият но със вторият ми баща понякога се скарват и знам какво е но просто говори с тях или докато се карат отиди им изкрещи да спрат ако видят че плачеш ще те утешат и тогава поговори с тях успех
    I hate cold-blooded people !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си