- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене с хартийки
Искам да попитам за къдренето с хартийки..значи понеже ще го правя на суха коса,и дали ще може да сложа кристали преди тфа?Щото кристали до ся,на суха коса не съм слагала![]()
Темата е тъпа знам..амаа
т.7
krem4et0
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Че защо да не може
На мен са ми слагали на суха коса, след като са ме изправяли.Така няма хвърчащи косъмчета наляво и надясно и не се наелектризира![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
LovelyGirl,мерси![]()
casey,ами мислех,обаче,ше се начупи и ше почне да хвърчи и няма да стане хубаво,мисля![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Да,нищо не ти пречи да сложиш кристали.Даже според мен ще стане по-добре!
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Моля![]()
Не, не я мокри![]()
По-добре на суха![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз винаги си слагам кристали на суха коса след пресата. Едно , че ми става по-хубава,гладка,блестяща ами и подхранва след горенето. Давай смело, но внимавай все пак с коли4еството, че да не стане гадна![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Аз вместо хартийки го правя с фибички.
мартоо по - добре леко си я намокри с вода навий я с хартииките и после напръскай с кристалите![]()
И преди бях чувала за това къдрене, но така и така не знам как се прави, а имам мерак..та някой ако може да ми обесни по-подробно
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Въпроса е тъп, но но какво е това къдрене с хартийки? Някой ще обясни ли?![]()
justt мерси : )
Не ми се срува много сложно, напротив даже![]()
Мисля да опитам скоро :P
а след като сложиш хартийките кога ги махаш
хаха, винаги ми е било чудно как става това с хартийките, хубаво че сте сложили клипчеотносно кристалите, може на суха коса, аз си слагам често, промерно слем сешоара
косата става много мека, абе, голяма работа са, браво на тоя дето ги е измислил
![]()
Момичета вчера следобяд се бях направила с хартийки и сутринта ги махнах............ефекта беше уаууууууууууу..Нещо като ДиДИ от The voice.......сега къдриците ми спаднаха,но да подчертая моята коса е къдрава и затова ми беще станало толкова къдраво...Като се направя пак ше се снимам
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!