.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Голям фен Аватара на 50cent
    маината им на ккк дано да измрат всичките докъто бях в щатите много се бяха наплашили от тия дано да измрът кат свине да живее хип хоп културата и ккк да измрат ха ще ми трепат те ...

Някои се кефат на изтока, други на запада (като баввареца кънти) и в това няма лошо. Пълно е с наруто фенове и манга фенки. Също така има и будисти както и кришнарни. Фа-та, антифа-та, патриоти, националисти - абе изобщо различни хора - различни предпочитания.
    Лошото е обаче, че дота от тях пропагандират ВОЙНАТА и така се получва конфронтация. Демокрцията позволи на хората да изберат сами какви да бъдат и те толкова се вглъбяват в ролята си, че забравят за какво сме всъщност тук.
    Уважението на избор липсва и това ни пречи да продължим напред. Не можеш да кежеш, че накой народ е долен. Да не мислите че на негрите не им е писнало да бъдат роби и отхвърляни защото са се родили различни? В днешно време всеки различен е отхвърлян и подиграван и така се получават обществените войни. Толкова ли сме глупави че не ни остава нищо друго освен да се самоунищожаваме и да наказваме природата на земята с лайняните си "изобретения" като фабрики, пътища, бомби, коли и всичко най-айляк като гсм-и и компютри. Да не говорим, че вече няма достатъчно натурална природна храна и сме принудени да ядем и пием всякакви химикали. Ма да раждаме деца - да има кой да се бори за себе си.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    ходи да живееш в некоя пещера тогава,под-4овеко ретардирал

ти си липсващото звено между хомо-хабилис и там квото беше след тва в редицата преди хомо-сапиенс
    Ако отида няма да мога да те дразня, а това ми харесва. И сам не можеш да си обясниш на какво основа ме наричаш така.

Напоследък, нешо ново и полезно от хомо-сапиенс? Или само деградация до смЕрт а? Да друсаме цела нощ майна у чертило и да просперираме. Личи си че си от младата интелигенция, като съдя по модата

Град
    Hate City
    Особено тези пред Народния
    We won't take any shit and we're not about to leave
    Just cause you don't like who and what we want to be
    Who are you to say what's wrong what's right
    If it's what it takes, we're ready to fight!

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    ама на ли4ни на хоттие си се молила да не те банне и си обещала да не дразниш пове4е нали

ах ти какъв долен под-4овек си,гнус ме е 4е дишаш възхдуха на нашата планета,абсолютен социопат-дегенерат.
    Аз не съм се молила на никого. И обещах да не псувам повече по брутален начин. Също така и казах че докато вие ме предизвиквате няма как да си мълча напълно, а просто ще се въздържам от груби коментари и ще отвръщам така както вие на мен. Едва ли в този форум има някой който да е над моето ниво на представа, но все пак по-голямата част от потребителите са деца все още така че ще се молим че нищо друго не ми остава вече.

Не е проява на особена интелигентност да съдиш за себе си като за номер едно. Много бързо мога да ти докажа, че грешиш, но се притеснявам, че ще се отрази на психо-соматичното ти равновесие, за това ще се въздържа...

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    Не е проява на особена интелигентност да съдиш за себе си като за номер едно. Много бързо мога да ти докажа, че грешиш, но се притеснявам, че ще се отрази на психо-соматичното ти равновесие, за това ще се въздържа...
    Ами съдя за себе си така понеже май ви е кеф да мълчите или просто нямате мнение за нещата
    Аре говори, не желая да се заяждам, а да провокирам изливане на мисли, а не механични псувни.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Какво да ти говори, когато ти не можеш да мислиш и четеш...

Нали колкото пъти са ти задавани въпроси, толкова пъти си се въртяла като пумпал, за да сипеш сквернословия и да обиждаш хората, които отделят от времето си... е сега си сърбай попарата... никой няма да те приеме насериозно, а и ти няма да можеш да провокираш сериозен диспут с жалките си разсъждения, защото си некомпетентна...
    И ти правиш същото не ме дразни отново! Това че съм по-емоционална от теб и че ми пука дали си ме разбрал или не, те провокира да изкарваш че съм неадекватна във всяка тема. Самият ти ме накара да говора като на ТЪПАНАРИ! Никаквва попара няма да сърбам! Некомпетентният си ти в момента!

Мне, некомпетентна си, защото отказа да участваш в нормална дискусия, а започна с циганските номера... после поне ти казах да напишеш пост, който да обясни нещо, но ти не го направи... защо?

Защото освен да обиждаш и да се изтъкваш по детски начин не си способна на друго, а те дразни, че всички те разконспирираха и не те взимат на сериозно, понеже си въздух под налягане...

Отново ще кажа че с тъпите си изказвания някои хора ме провокираха да спадам до тяхното ниво както ти правиш в момента! Просто спри и всичко ще се оправи.

Ти си човека с тъпите изказвания, затова и си ожъни каквото пося... реши, че ще можеш да обиждаш, а сега искаш да спра? Защо?
    Не съм решила че мога, а то е така. И искам да спреш защото няма смисъл ако продължаваме така... и аз мога до утре да обижам..

Мега фен Аватара на SunSmile
    Направете си нова темичка и се обиждайте и 'хранете' колкото искате. Мен ми се четеше нещо за ККК в темата, но явно трябва да съм свидетел на споровете ви в доста теми, които отворя
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си