- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моета приятелка .. сърди ми сее за глупости !
Не ми каза , защо ми се сърди .. вика ми само : Сърдя ти се и се махна .. сигурно защото не съм я изчакала след даскало .. уф к'во да я правяяя помагайте ?![]()
Обади й се и поговорете, питай я за какво ти се сърди ...![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
яkо ..![]()
баси леките женки е и на мен ми са сърдят за глупусти...
ми много глупава постъпка от нейна страна,заради една глупостостави я малко и ще видиш,че нищо няма да и има до 1-2 дена..ама сигурна ли си,че само за това се сърди?
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Кажи и: Какъв ти е проблема 'ма ? Покажи, че няма да и се връзваш на лапешките истории и ще видиш как ще се спре. Доказан метод![]()
бахти простата крава....на 10 ли сте?![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ти не беше ли пускала преди месец някъде тема пък за тая същата приятелка дето постоянно ти се цупи за щяло и нещуло?![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Правилно .. !Първоначално написано от GossipGirl89
м на 13- 14 сме хах , аз лично съм на 14 пък тя е на 13 .. ноот'ва е друг въпрос
![]()
Еее тва са ебати простотиите... говори с нея, а ако не ще да ти каже заеби я... сори ама аз примерно така бих направила...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
А можи би си има причина...смис ти веднага ще си кажеш,че е само защото не си я изчакала, но ако се замислиш и на теб не би ти било приятно да си на нейно място.. мислиш, че някой ще те изчака след уч и накрая се оказва, че той вече е тръгнал нанякъде с някой... на мен ми се е случвало веднъж с един фр щяхме да излизаме, аз звъня в тях и се оказва, че той вече е навънка... почувствах се наистина гадно и все още е така (тва стана майче вчера) щот той въобще не ми се извини... може би не е осъзнал, че е направил нещо гадно... на теб може да ти изглежда тъпо, но може би не е. Ако не си се извинила го направи... пък ако си.. тогава нз..![]()
Охх, познати лапешки истории. Остави я малко сама, прави се на ударена като говори и ще види тогава![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
И на мене са ми се сърдили така..до утре нищо няма да и има![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Абе на 14 сте вече още ли се занимавате с тея лапешки историйки..
Кажи й , не бива..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..