- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Неизбежното бъдеще - мит или ?
Здравейте отново!![]()
Поредната ми тема отново касае цялото общество.
Има ли хора сред вас, които по някакав начин малко или много се пдготват за предстоящи било то очаквани или не катастрофални събития в личен или в глобален план. Вярвате ли че нещо такова ще се случи докато вие сте на този свят и ако да какво ще е и как го виждате вие?
Медиите постоянно ни обсипват с новини, касаещи кризата, която вече е налице, ядрени заплахи, отправени от ненормални ислямски държави, както и близката 2012 година съпроводена със повече от 100 теории.
Или примерно, ако съвсем случйно останете трайно безработен или вашите родители. Ако останете бездомен ("Това няма как да ви се случи нали?") или нещо от този род, което в днешно време виждаме как се случва с доста хора.
Общо взето замазваш темата с разни други тъпотии, за да попиташ дали 2012 ще се мре. Еми не, няма. Аре ле`ай да спиш спокойно сега и ми се махай от главата.
Аз се подготвям за катастрофалния ми финансов фалит. Другото не ме грее, просто защото е простотия. (нищо лично срещу ВЯРВАЩИТЕ)
Real girls get wet!
не се влнувам, докато не видя не вярвам!![]()
![]()
Гответе се човешки боклуци !
Конниците идват !
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Много грубо го раздавате. Кънти се поуспокои малко май вече не ми се сърди.![]()
Не визирам само 2012, а и нещо от сорта на бъдеща война, по-силна криза, нещо като депресия..
Вярвате ли в това? Мислите ли че може да стане нещо такова или всичко ще си е спокойно както е било винаги откакто сте на този свят?![]()
Честно казано не ми пука особено... Само дано апокалипсиса да изчака да поживея поне още 3-4 години, за да направя някои неща, които съм замислила. После и да мрем и да не мрем...не ме грее. Нали ще съм направила всичко, което искам.![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Нали се сещаш че няма да ти я пуснат над баварската столица?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
Само ще страдаш от последиците...
Ебавки ебавки...![]()
Аз ви питам съвсем сериозно!![]()
Много ме кефи какви глупости ви вълнуват и как занимавате само със личните си скапани проблемченца целият форум
Или пък влизате само за да оплюете някой/нещо, независимо кой/какво. Явно самият форум си е за хора които имат някакви проблеми и са тук като на сбирище и на лаф. Жалко че сте се хванали на въдицата. В днешно време и болницата можеш да наречеш публичен дом. Кефи ме как и личният си адрес бихте дали за да ви харесват повече от другият пол и когато става въпрос за нещо сериозно всички се правят на луди за едното уж анонимно мнение.
Ти виждаш че мацката е толкова тъпа и не знае за какво става въпрос, но въпреки всичко я поущтряваш, щото има яки цици копеле.
Жалкото е щото не съм дошла тук за да се свалям на "софийските пичове" и да дразня "готините кучки" и да се сравнявам с тях, а съм тук за да чуя тяхното мнение за глобални проблеми и да се опитаме да ги решим заедно и не случайно влизам и пиша тия "простотии" точно в този форум, където се намира доста голяма част от бъдещото поколение на България/софия.
Излиза сякаш говоря на теми табу. Или ви е страх адски много от тези неща и самото ви същество ви кара да не мислите за тях и се вглъбявате в проблеми с историческа значимост от сорта на "какъв телефон да си зема хелллппп"; или сте толкова отегчени и депресирани и изгубили надежда, подигравайки ми се че се боря за "една изгубена кауза"; или просто не знаете за какво става въпрос, което може да се включи към първата ми теза.
И все пак продължава да ми е доста интересно в какви неща се върти съществуването и представата ви за него. И как не забелязвате до какво сте ограничени. Не виня вас, защото нямате и ни най-малка вина за това какво представлявате, защото самият ви МОДЕЛ на поведение не сте измислили вие Той е наложен "отгоре", за да ви "промие мозъците" и не само на децата, а и на доста възрастни.
Още по-кофти ми е, че тези които "виждат" тези неща са се отчаяли и са спряли да се борят срещу тях. Наистина сам не можеш да постигнеш толкова, колкото още милион като теб, борещи се за една кауза.
Ако сте с цел ТУК:"елиминирай себеподобния, за да изтъкнеш себе си" мога само да ви стисна ръката и да ви гледам през малкото прозорче и сама на момента да реша дали да плача или да се смея.
ПП Доста от нещата, кото казах са пресилени или образни, просто защото искам да ви обясна и чашата пълна с чувства. която се намира в мен прелива.
Благодаря.
Кой е казал да си загърбиш живота и да се завреш в пещера ?
Това че тези новини вменяват на някой каквото и да било говори единствено за слаб и манипулируем характер. Разумния човек вижда опасността преди да се е случила и взима предварително мерки. Да се заредиш с консерви никога не е излишно, най-малкото защото са с голяма трайност и така или иначе дори и нищо да не се случи ще си ги изядеш.
По какъв точно начин ще ти повлияе на "нормалния" живот да предприемеш някаква подготовка, било то и да си купиш малко консерви ?
ако трябва да мисля за всяко лошо нещо по-добре да се гръмна. Или да отида на психотерапевт. Демек - не, не го мисля. Няма смисъл. Живтът се живее сега и на мига. Старая се да мисля за хубави неща. Докато имам мечти всичко е наред.
Искам да кажа че ако пропуснеш два дена примерно да си вземеш гинес и вместо това вкараш парите в консерви, не само че няма да ти навреди по никакъв начин ами евентуално за в бъдеще може да си благодариш за това.Първоначално написано от Battlescarred
И не не мисля че по някакъв начин това влияе на "нормалния" живот. Освен ако не го докараш до крайности, но това важи за всичко останало.
Това че нещо не зависи от мен значи ли че не трябва да съм готов за него ?
Реално като се замислиш колко малко неща зависят от отделния индивид...
Най- смисленият пост в темата, само че не е по темата.Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
Няма какво да направим по въпроса, бъдещето никога не може да бъде неизбежно, това което правим се отразява на бъдещето, но рядко се случват грешки, които да не могат да се оправят.
Пък и имайки в предвид, че това, че ни има въобще е плод на абсолютна случайност, това човечеството да изчезне някой ден/земята да се затрие няма да е толкова фатално или странно. Ама ме съмнява някой да може да каже кога точно.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от hardball
![]()
![]()
Междо другото не вярвах, че накой ще ме подкрепи![]()
Батъл, кажи ми честно, ако беше сигурен (нарочно не казвам сигурНО, понеже е така), ако самият ти беше сигурен в това нещо, пак ли щеше да ти е все тая?
Честно ли мислиш че това е манипулация?
Здравей,
Да.
Бъдещето като време, което минава е неизбежно, защото времето просто не спира. Това имах в предвид![]()
Но като дадена ситуация- нищо не е сигурно и неизбежно.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
аз вярвам че 2012 ще дойде апокалипсиса също както и предишните
Ирония или?Първоначално написано от Jesus
Кажи ми само какво визираш под предишните
![]()
В подготовка може би? Или яко друсане и безразборен секс?Първоначално написано от Battlescarred
Това с вайкането нещо не го разбрах![]()
Чакай, чакай, чакай! Като чуеш "НЕИЗБЕЖНОТО" какво точно си представяш?Първоначално написано от Battlescarred
Нали се сещаш че "неизбежно" може да бъде и повишението тида не би това да е краят?
Човек, разбрах че не ти пука че е възможно в бъдеще да умреш от глад или да те изядат съседите ти, но все пак ми стана интересно как виждаш "неизбежното" в конкретната ситуация. Това не е краят, а самото ново начало. Това не е краят на светът и не може да бъде с окончателно определение и да се каже това е това и точка. Никой не е сигурен какво точно ще стане, но можем да сме сигурни, че това не е краят на света. Може евентуално да бъде краят на човечеството заради непукисти, които гледат как само да се изтъкнат колко са по-най от другите и се чудят какво телефонче да си купят.
Не виждаш ли нещата на къде вървят и то в световен мащаб? Нямаш ли някакво чувство за самосъхранение? Или толкова лесно ще се предадеш и ще кажеш: "Еми това не зависи от мен." Това е все едно да видиш как някаф идва към теб с ножка и си казваш това не го решавам аз и го оставяш да те убие, знаейки какво ще последва като го видиш как ти налита. Разбираш ли ме?![]()
Ама разбира се че това ще кажеш сладък! Когато не можеш да проумееш някои неща и не ти остава нищо друго от да ги отречеш, щото е най-лесно за човек като теб.Първоначално написано от Battlescarred
![]()
И няма проблем когато няма кво да кажеш и не разбираш да кажеш че съм ти под нивото или да смениш темата по много тактичният ти начинПървоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
Само ми кажи защо, при положение че знаеш че всичко тече натам и го виждаш (1012) ПАК го отричаш бе мама му стара
Ето това не рзбирам!