.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в негативните прогнози?

Гласували
24. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не ме интересува.

8 33,33%
  • Не.

8 33,33%
  • Да.

8 33,33%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Страх те е, но не го осъзнаваш. Специално това ти го обясних ей сега в една друга тема

Жалко че кънти не чете.
    Сега да ти кажа това няма да е "краят на света" (оф вече само като чуя тая фраза и ми става зле )
    Абе кънти ти какво си представяш бе Тотално изчерпване на ресурси или какво?

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    края на света нема да дойде близките 1000 години. стегнете се

всъщност запасите на планетата изобщо не са толкова из4ерпани,колкото твърдят някои.

и цялата тая криза е доста бутафорна и умишлено направена...
    Никой не е казал че ресурсите свършват а че стават по-скъпи и нерентабилни за добив и се изискват по-големи инвестиции.
    Искам като се говори по някоя тема особено такава да има информираност. Съкращението EROEI да ти говори нещо ?
    Какво точно знаеш ти за запасите на тая планета ? Или пак говорим наизуст. Известно ли ти е състоянието на повечето нефтени находища по света ? Знаеш ли че затварят Кантарел ? Известно ли ти е изобщо нещо от тази материя ? Не говоря само за петрол ами изобщо за ресурси ?
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

4ел съм специално за тия неща,4е са пълна измишльотина. и вместо да мислите как да спасите света и да коментирате кви са хората,си оправете вашия живот,4е сте пълни социопати майна
    Ако не се лъжа ти пусна онова клипче със терористите. Ако ей сега кажат по новините че ти си тоалетната, а всъщност гледаш телевизия предполагам че няма да им повярваш? Има толкова много източници на информация по 1 тема както и толкова много вариянти (ако ме разбираш де ) Ти сам избираш в какво да вярваш. Някои имат сметка да успокоят обществото или поне това им е поставено за задача

4ел съм специално за тия неща,4е са пълна измишльотина. и вместо да мислите как да спасите света и да коментирате кви са хората,си оправете вашия живот,4е сте пълни социопати майна
    Аз не искам да ти променям мнението защото няма смисъл. Ако се интересуваш от реална информация - примерно разгледай www.theoildrum.com, ако отделиш малко време и попрочетеш повечко ще разбереш че никак не е измислено.
    Света нито имам желание нито мога да го спася - напротив, аз се радвам защото скоро ще бъде почистен от чумата наречена много хора.
    Точно както е предписал Малтус.

Абе токарев няма достъд до страницата На английски ли пише там?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Като сте толкова оборотни - направете си бункер в мазето, затворете се и не занимавайте и другите с вашите глупости..

Не работи заради запетаята накрая, махни я само или го копирай ръчно и ще тръгне.
    Страницата е на англииски, което вярвам ще откаже известна(голяма) част от посетителите тук от информацията, но за тези които могат да четат, примерно тези две статии биха им дали някаква начална насока:

http://www.theoildrum.com/node/5821

http://www.theoildrum.com/node/5820

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Като сте толкова оборотни - направете си бункер в мазето, затворете се и не занимавайте и другите с вашите глупости..
    Пич, това не са "моите" глупости, а общите. Точно за това се/ви занимавам с това. Да съм пускала тема със заглавие: "Амм ко тилифончи да си зема?" или "Майка ми ма бий"
    Аре изкажи си мнението по въпросът, щото и теб те касае не само мен и жалкото е че ще го разберете късно сладки манипулирани същества.

бах та в лудия майна
    Ще говориш ли по темата? Няма нищо против да посираш от време на време, но все пак дай някаква адекватна мисъл. Дай да говорим а да не се караме.

СЕРЕМ ТИ НА ТЕМАТА
    Няма нищо лошо щом само на това СТЕ способни Забавно и безинтересно ми да чета постовете ви

Почна ли да копаш бункера вече ?

Почна ли да копаш бункера вече ?
    Ако бях способна щах. Нямам терен където да го направя.

Мамка му наистина си заслужава всички вие да умрете, а аз да остана жива. Чувствам се като Ной.
    Малко ми е тъжно за вас и за това влезнах изобщо в тоя форум да пиша за да ви кажа,за да ви видя мнението по въпроса. И за жалост го видях. Не очаквах точно това, но все пак разбрах за какво става въпрос. Щом не ви касае - значи така трябва. Всеки ще си страда. Някои повече други по-малко Няма какво повече да ви кажа, освен ако не се появат повече позитивни личности.

О, Маг Светлина, кога точно започна да виждаш в бъдещето, че да ни спасяваш от него ?
    И как реши да започнеш спасяването не човечеството точно от този форум ?
    Моля те, дари ни с твоята божествена светлина..

Хехехееее ще умрете червеи ! Ще Омрете !

Ами попринцип мен ми е все тая кога ще се мре. Не съм чел всички коментари , обаче то бива бива простотия ама некой прекаляват. Момичето е попитала вии я хулите български селски тузове.
    Ако се мре нека е бързо , неща да се мъча
    "Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле."

Требва да ги запознаем с глобала, ще си допаднат
    ДОИП, Мадона и Просветление. Амин !

Не сте ли чували за хилядите теории за близката 2012 година, за нострадамус, за баба ванга, за библията, за изводите на учените, представени чрез филми, древните цивилизации, днешните новини и изобщо накъде отиват нещата?
    Примерно хилядите безработни в америка и как всеки ден им се увеличава броят? Не сте ли чували за тези неща? Не виждате ли че пророчествата се сбъдват?

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR

Не сте ли чували за хилядите теории за близката 2012 година, за нострадамус, за баба ванга, за библията, за изводите на учените, представени чрез филми, древните цивилизации, днешните новини и изобщо накъде отиват нещата?
    Примерно хилядите безработни в америка и как всеки ден им се увеличава броят? Не сте ли чували за тези неща? Не виждате ли че пророчествата се сбъдват?
    И ние кво да направим по въпроса ? Като ще мрем да мрем, прав му път. И да умреш след 3 години и след 30, все тая.

ПП: Няма ли най после да се отчаяш от простотата деградирала младеж и да напуснеш форума, а?

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Цитирай Първоначално написано от PsychoShark
    Ами попринцип мен ми е все тая кога ще се мре. Не съм чел всички коментари , обаче то бива бива простотия ама некой прекаляват. Момичето е попитала вии я хулите български селски тузове.
    Ако се мре нека е бързо , неща да се мъча
    Момичето има дълга история във форума, затова и беше нападната от гнусните орки, но ти праведния паладин от Етрополе ще се намесиш и ще я отведеш на белия си голф двойка и ще се съвокупите...

КАЗАХ!
    От кога карам Голф 2-ка ХаХаХа нов съм и не знам кой с ква история е сори Важното е върви темата
    "Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле."

Одавна се отчаях, но няма да го напусна точно защото се дразните от моето присъствие тук.

Вече не ми пука че ще умрете, защото го заслужавате. Сещате се за Христос и за Ной нали? Много неверници се събраха тук на тази планета и те ще страдат преди да умрат. Обиждайте, с обидите си нищо няма да постигнете, освен почесване на аналното ви его. Не ми пука за каква ме мислите. Важното е, че ви видях до къде сте стигнали. Гледката е грозна слепи неверници и скотове.

Също така най-якото е как си го представяте. Умирате просто ей така без мъки. Е няма да ви се размине, ако не направите някакви усилия. Дали са ви знанието, а вие серете на него адски подигравателно. Това е жалка картинка хора. Замислете се.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Амин, Бахай да те поживи, че си дошла да ни отвориш очите...

Важното е, че ние ще умрем, а ти ще останеш безсмъртна.... ние ще живеем, а ти просто ще съществуваш...
    Тъжно ми е че не съществувам само, а осъзнавам колко е зле положението. Бих искала просто да си съществувам, просто ей така, ама не ства, все пак съм човек. Безсмъртна може би ще остана в съзнанието ти, докато то съществува, но тялото е нещо доста преходно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си