- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Неизбежното бъдеще - мит или ?
Страх те е, но не го осъзнаваш. Специално това ти го обясних ей сега в една друга тема![]()
Жалко че кънти не чете.![]()
Сега да ти кажа това няма да е "краят на света"![]()
![]()
(оф вече само като чуя тая фраза и ми става зле
)
Абе кънти ти какво си представяш беТотално изчерпване на ресурси или какво?
![]()
Никой не е казал че ресурсите свършват а че стават по-скъпи и нерентабилни за добив и се изискват по-големи инвестиции.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Искам като се говори по някоя тема особено такава да има информираност. Съкращението EROEI да ти говори нещо ?
Какво точно знаеш ти за запасите на тая планета ? Или пак говорим наизуст. Известно ли ти е състоянието на повечето нефтени находища по света ? Знаеш ли че затварят Кантарел ? Известно ли ти е изобщо нещо от тази материя ? Не говоря само за петрол ами изобщо за ресурси ?
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Ако не се лъжа ти пусна онова клипче със терористите.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ако ей сега кажат по новините че ти си тоалетната, а всъщност гледаш телевизия предполагам че няма да им повярваш?
Има толкова много източници на информация по 1 тема както и толкова много вариянти (ако ме разбираш де
) Ти сам избираш в какво да вярваш. Някои имат сметка да успокоят обществото или поне това им е поставено за задача
![]()
Аз не искам да ти променям мнението защото няма смисъл. Ако се интересуваш от реална информация - примерно разгледай www.theoildrum.com, ако отделиш малко време и попрочетеш повечко ще разбереш че никак не е измислено.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Света нито имам желание нито мога да го спася - напротив, аз се радвам защото скоро ще бъде почистен от чумата наречена много хора.
Точно както е предписал Малтус.![]()
Абе токарев няма достъд до страницатаНа английски ли пише там?
Като сте толкова оборотни - направете си бункер в мазето, затворете се и не занимавайте и другите с вашите глупости..
Не работи заради запетаята накрая, махни я само или го копирай ръчно и ще тръгне.
Страницата е на англииски, което вярвам ще откаже известна(голяма) част от посетителите тук от информацията, но за тези които могат да четат, примерно тези две статии биха им дали някаква начална насока:
http://www.theoildrum.com/node/5821
http://www.theoildrum.com/node/5820
Пич, това не са "моите" глупости, а общите. Точно за това се/ви занимавам с това. Да съм пускала тема със заглавие: "Амм ко тилифончи да си зема?" или "Майка ми ма бий"Първоначално написано от ZipFail
Аре изкажи си мнението по въпросът, щото и теб те касае не само мен и жалкото е че ще го разберете късно сладки манипулирани същества.
Ще говориш ли по темата? Няма нищо против да посираш от време на време, но все пак дай някаква адекватна мисъл. Дай да говорим а да не се караме.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
СЕРЕМ ТИ НА ТЕМАТА
Няма нищо лошо щом само на това СТЕ способниПървоначално написано от ZipFail
Забавно и безинтересно ми да чета постовете ви
![]()
Почна ли да копаш бункера вече ?
Ако бях способна щах. Нямам терен където да го направя.Първоначално написано от ZipFail
Мамка му наистина си заслужава всички вие да умрете, а аз да остана жива. Чувствам се като Ной.![]()
Малко ми е тъжно за вас и за това влезнах изобщо в тоя форум да пиша за да ви кажа,за да ви видя мнението по въпроса. И за жалост го видях. Не очаквах точно това, но все пак разбрах за какво става въпрос. Щом не ви касае - значи така трябва. Всеки ще си страда. Някои повече други по-малкоНяма какво повече да ви кажа, освен ако не се появат повече позитивни личности.
О, Маг Светлина, кога точно започна да виждаш в бъдещето, че да ни спасяваш от него ?
И как реши да започнеш спасяването не човечеството точно от този форум ?
Моля те, дари ни с твоята божествена светлина..
Хехехееее ще умрете червеи ! Ще Омрете !![]()
![]()
Ами попринцип мен ми е все тая кога ще се мре. Не съм чел всички коментари , обаче то бива бива простотия ама некой прекаляват. Момичето е попитала вии я хулитебългарски селски тузове.
Ако се мре нека е бързо , неща да се мъча![]()
"Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле."
Требва да ги запознаем с глобала, ще си допаднат![]()
ДОИП, Мадона и Просветление. Амин !
![]()
![]()
![]()
Не сте ли чували за хилядите теории за близката 2012 година, за нострадамус, за баба ванга, за библията, за изводите на учените, представени чрез филми, древните цивилизации, днешните новини и изобщо накъде отиват нещата?
Примерно хилядите безработни в америка и как всеки ден им се увеличава броят? Не сте ли чували за тези неща? Не виждате ли че пророчествата се сбъдват?![]()
И ние кво да направим по въпроса ? Като ще мрем да мрем, прав му път. И да умреш след 3 години и след 30, все тая.Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
ПП: Няма ли най после да се отчаяш от простотата деградирала младеж и да напуснеш форума, а?
Първоначално написано от Battlescarred
От кога карам Голф 2-ка
ХаХаХа нов съм и не знам кой с ква история е сори
Важното е върви темата
![]()
"Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле."
Одавна се отчаях, но няма да го напусна точно защото се дразните от моето присъствие тук.
Вече не ми пука че ще умрете, защото го заслужавате. Сещате се за Христос и за Ной нали? Много неверници се събраха тук на тази планета и те ще страдат преди да умрат. Обиждайте, с обидите си нищо няма да постигнете, освен почесване на аналното ви его. Не ми пука за каква ме мислите. Важното е, че ви видях до къде сте стигнали. Гледката е грозна слепи неверници и скотове.![]()
Също така най-якото е как си го представяте.![]()
![]()
Умирате просто ей така без мъки. Е няма да ви се размине, ако не направите някакви усилия. Дали са ви знанието, а вие серете на него адски подигравателно. Това е жалка картинка хора. Замислете се.
Тъжно ми е че не съществувам само, а осъзнавам колко е зле положението. Бих искала просто да си съществувам, просто ей така, ама не ства, все пак съм човек. Безсмъртна може би ще остана в съзнанието ти, докато то съществува, но тялото е нещо доста преходно.Първоначално написано от Battlescarred